Πολλά και ακριβά ακίνητα διαθέτει στην κατοχή του ο θρύλος του NBA Μάικλ Τζόρνταν, με ορισμένα από αυτά ωστόσο να βγαίνουν στο «σφυρί».

Ο Τζόρνταν διαθέτει τέσσερα σπίτια πολλών εκατομμυρίων δολαρίων στις ΗΠΑ και πιο συγκεκριμένα στη Γιούτα, στο Ιλινόις και στη Βόρεια Καρολίνα όπως αναφέρει το Business Insider.

Ιλινόις

Στο Ιλινόις του Σικάγο η πολυτελής έπαυλη συνολικής επιφάνειας 5.600 τμ διαθέτει σχεδόν ότι περιμένει κανείς από ένα τέτοιο οίκημα και ακόμη περισσότερα. Το σπίτι έχει έκταση 3.200 τμ, διαθέτει 9 υπνοδωμάτια, 19 μπάνια, πολλά καθιστικά, γήπεδο τένις και φυσικά, ένα γήπεδο μπάσκετ που στο κέντρο του υπάρχει το brand του «Air». Έχει μεταξύ άλλων μια πισίνα με τεχνητό νησάκι στο κέντρο, καθώς και μια πόρτα από την πρώτη έπαυλη του Playboy.

Το ακίνητο αυτό παραμένει στα αζήτητα εδώ και έξι χρόνια, με την τιμή του να καταγράφει βουτιά, καθώς ξεκίνησε από τα 29 εκατ. δολάρια και σήμερα κυμαίνεται στα 14,85 εκατ. δολάρια. Σύμφωνα με παλαιότερη δήλωση ειδικού της αγοράς ακινήτων στο Marketwatch, το σπίτι είναι «κομμένο και ραμμένο» στα μέτρα του Τζόρνταν και αυτό δεν είναι καλό. Επιπλέον, το σπίτι βρίσκεται σε μια περιοχή η οποία δεν προσελκύει τους διάσημους, καθώς με τα ίδια χρήματα μπορεί κάποιος να αγοράσει ένα σπίτι στο Beverly Hills, για παράδειγμα.

Γιούτα

Μια δεύτερη πολυτελής κατοικία που είναι προς πώληση, έχει έδρα στο Παρκ Σίτυ της Γιούτα. Το ακίνητο είναι συνολικής επιφάνειας 1.000 τμ και έχει βγει στο «σφυρί» από το 2019 για 7,5 εκατ. δολάρια. Διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια και οκτώ μπάνια.

Δύο σπίτια στη Βόρεια Καρολίνα

Ακίνητα τα οποία θα παραμείνουν για την ώρα στην κατοχή του Τζόρνταν βρίσκονται στη Βόρεια Καρολίνα. Το πρώτο είναι ένα παραθαλάσσιο ακίνητο που αγόρασε για 2,8 εκατ. δολάρια το 2013 και διαθέτει 6 υπνοδωμάτια. Η πολυτελής έπαυλη βρίσκεται στο γήπεδο γκολφ Penninsula, ένα πολυτελές country club.

Τέλος ο θρύλος του μπάσκετ διαθέτει άλλο ένα σπίτι στο Σάρλοτ. Πρόκειται για τον 7ο όροφο στο πολυτελές Trust Condos με συνολική επιφάνεια 700 τμ.
 

* Δείτε παρακάτω το ακίνητο του Air που ξεχωρίζει στο Ιλινόις