Αυτό είναι το video που θέλει να «κατεβάσει» ο Τραμπ (vid)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αυτό είναι το video που θέλει να «κατεβάσει» ο Τραμπ (vid)
Το βίντεο που παρουσιάζει τις δηλώσεις του Αμερικανού προέδρου για τον κορονοϊό και την ανοδική πορεία των κρουσμάτων στις ΗΠΑ.

Να «κατεβάσει» ένα βίντεο που δείχνει την πορεία των κρουσμάτων κορονοϊού στις ΗΠΑ, σε σχέση με τις δηλώσεις του ίδιου, θέλει ο Ντόναλντ Τραμπ.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα βίντεο που παρουσιάζει τις δηλώσεις του Αμερικανού προέδρου για τον κορονοϊό και την ανοδική πορεία των κρουσμάτων στις ΗΠΑ.

Άμεσο «κατέβασμα» του βίντεο

Το βίντεο κυκλοφόρησε στα πλαίσια της προεκλογικής καμπάνιας των Δημοκρατικών, εν όψει των αμερικανικών εκλογών και ο Ντόναλντ Τραμπ ζητά την απομάκρυνση του.

Σύμφωνα με το Business Insider, στο εξώδικο που έστειλε ο πρόεδρος των ΗΠΑ στα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης χαρακτηρίζει το περιεχόμενο του viral βίντεο «ψεύτικο και παραπλανητικό» και ζητά την άμεση απομάκρυνση του από τις πλατφόρμες ενημέρωσης.

Τραμπ: Οι πολίτες μας θέλουν να επιστρέψουν στη δουλειά

Συνεχίζει ακάθεκτος ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ να ανησυχεί πρωτίστως για τον οικονομικό αντίκτυπο της επιδημίας του κορονοϊού στις ΗΠΑ.

«Οι πολίτες μας θέλουν να επιστρέψουν στη δουλειά», έγραψε ο Αμερικανός πρόεδρος στο Twitter.

«Θα σεβαστούν την τήρηση της Κοινωνικής Απόστασης και όλα τα υπόλοιπα. Θα προσέχουμε τους ηλικιωμένους με προστασία και στοργή. Μπορούμε να κάνουμε δύο πράγματα μαζί. Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ (πολύ) ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider