Ιάπωνας δισεκατομμυριούχος ψάχνει γυναίκα για να πάνε μαζί στο διάστημα (pic)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ιάπωνας δισεκατομμυριούχος ψάχνει γυναίκα για να πάνε μαζί στο διάστημα (pic)
Ένας Ιάπωνας δισεκατομμυριούχος ψάχνει υποψήφια γυναίκα για να κάνουν μαζί ταξίδι στο διάστημα!

Viral γίνεται για δεύτερη φορά σε λίγες μόλις ημέρες, ο Ιάπωνας δισεκατομμυριούχος που «μοιράζει» 9 εκατ. δολάρια σε αγνώστους στο Twitter. Ο λόγος για τον Γιουσάκου Μαεζάβα, ο οποίος τώρα ανακοίνωσε πως ψάχνει υποψήφια «σύντροφο» για να του κάνει παρέα στο διάστημα.

Απαραίτητη προϋπόθεση να είναι γυναίκα

Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα του Business Insider, ο Ιάπωνας δισεκατομμυριούχος Γιουσάκου Μαεζάβα έχει κάνει κράτηση στην εμπορική αποστολή γύρω από τη Σελήνη, με τον πύραυλο «Starship», της εταιρείας SpaceX, η οποία ανήκει στον Έλον Μασκ και η οποία είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί το 2023.

Ο Ιάπωνας ισχυρός άνδρας της μόδας - που την προηγούμενη εβδομάδα δήλωσε πως μοιράζει 1.000 δολάρια σε followers του, στα πλαίσια ενός «κοινωνικού πειράματος» για να δει αν τα χρήματα αυτά μπορούν να φέρουν την ευτυχία - δέχεται «βιογραφικά» για να βρει την ιδανική σύντροφο για να τον συνοδεύσει στο διαστημικό ταξίδι.

Ψάχνει σύντροφο μέσω τηλεοπτικού ριάλιτι

Τον Σεπτέμβριο του 2018 ο CEO της SpaceX, Έλον Μασκ, είχε ανακοινώσει πως ο Μαεζάβα θα είναι ο πρώτος άνθρωπος που θα ταξιδέψει στο διάστημα με τον πύραυλο «Starship» σε ένα ταξίδι γύρω απο τη Σελήνη. Μάλιστα είχε δηλώσει πως ο Ιάπωνας δισεκατομμυριούχος είχε αγοράσει περισσότερα από ένα εισιτήρια και πως θα καλέσει 6 με 8 καλλιτέχνες να τον συνοδεύσουν στο ταξίδι του. Ένα από αυτά τα εισιτήρια φαίνεται πως προορίζεται για τη γυναίκα που θα του κάνει παρέα στο διάστημα.

Όμως δεν αρκεί η αποστολή ενός βιογραφικού. Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος, η γυναίκα που θα ταξιδέψει μαζί του θα βρεθεί μέσα από τηλεοπτικό ριάλιτι σόου στο Abema TV!

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider