Ουκρανία: Τουλάχιστον 11 νεκροί από σφοδρούς ρωσικούς βομβαρδισμούς στη Ντομπροπίλια

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ουκρανία: Τουλάχιστον 11 νεκροί από σφοδρούς ρωσικούς βομβαρδισμούς στη Ντομπροπίλια
Σύμφωνα με την υπηρεσία πρώτων βοηθειών τραυματίστηκαν άλλα 30 άτομα.

Ο απολογισμός των θυμάτων των βομβαρδισμών που εξαπέλυσαν οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις στην Ντομπροπίλια, στο ανατολικό τμήμα της ουκρανικής επικράτειας, αυξήθηκε σε «τουλάχιστον ένδεκα νεκρούς», ανακοίνωσε υπηρεσία πρώτων βοηθειών σήμερα.

«Το βράδυ, οι Ρώσοι έπληξαν το κέντρο στη Ντομπροπίλια. Τουλάχιστον 11 άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 30 τραυματίστηκαν», ανέφερε μέσω Telegram η υπηρεσία πρώτων βοηθειών.

Νωρίτερα ο Βαντίμ Φιλασκίν, επικεφαλής της πολιτικής και στρατιωτικής διοίκησης της περιφέρειας Ντονέτσκ της Ουκρανίας, έκανε λόγο για τέσσερις νεκρούς και 18 τραυματίες στους βομβαρδισμούς αυτούς.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Επίδομα θέρμανσης: Τα SOS της τελευταίας στιγμής - Έρχεται η προκαταβολή

Πάνω από 7,2 δισ. ευρώ οι φόροι που έμειναν απλήρωτοι το 10μηνο

Lamda - Ελληνικό: Εξασφαλισμένα έσοδα 2,2 δισ. - Πώς προχωρούν μεγάλα projects, «ξεπουλάνε» τα οικιστικά

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider