Γιατροί και φαρμακοποιοί συμμετέχουν στις εκδηλώσεις για το δυστύχημα των Τεμπών

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Γιατροί και φαρμακοποιοί συμμετέχουν στις εκδηλώσεις για το δυστύχημα των Τεμπών
Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ) καλεί τα μέλη του να προσφέρουν δωρεάν υπηρεσίες σε νέους, ηλικίας 16 έως 30 ετών, στις 28 Φεβρουαρίου, με αφορμή τη συμπλήρωση δύο χρόνων από την τραγωδία των Τεμπών.

Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ) καλεί τα μέλη του να προσφέρουν δωρεάν υπηρεσίες σε νέους, ηλικίας 16 έως 30 ετών, στις 28 Φεβρουαρίου, με αφορμή τη συμπλήρωση δύο χρόνων από την τραγωδία των Τεμπών.

Ειδικότερα, ο ΠΙΣ στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Στις 28 Φεβρουαρίου συμπληρώνονται 2 χρόνια από την τραγωδία των Τεμπών, του φονικότερου σιδηροδρομικού δυστυχήματος της χώρας με δεκάδες θύματα, κυρίως νέους ανθρώπους.

Την ημέρα αυτή ο ΠΙΣ, τιμώντας τη μνήμη τους με αίτημα για απόδοση δικαιοσύνης και δημιουργία ασφαλούς σιδηροδρόμου, καλεί μέσω των Ιατρικών Συλλόγων τους γιατρούς της χώρας, εντός του αυτονόητου καθήκοντός μας να προσφέρουμε δωρεάν τις υπηρεσίες μας σε νέους 16 έως 30 ετών».

Επίσης, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής «με απόφαση του Δ.Σ. συμμετέχει στο κάλεσμα των συγγενών των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη στις 28 Φεβρουαρίου 2025, ορίζοντας τρίωρη στάση εργασίας (11.00 πρωί έως 14.00 μεσημέρι) των φαρμακείων την ημέρα αυτή.

Ο ΦΣΑ καλεί τους φαρμακοποιούς-μέλη του να συμμετάσχουν δίνοντας το παρόν στη συγκέντρωση της 28.2.25».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

ΟΠΕΚΕΠΕ: Δείτε ποιοι πήραν πάνω από 50.000 ευρώ επιδότηση - Αναλυτικές λίστες

Της Γάζας στο ΥΠΕΞ - Το ελληνικό καλοκαίρι της Κίμπερλι και το βιβλίο Τσίπρα

Στεγαστική κρίση: Πέφτουν στην αγορά ακίνητα από σχολάζουσες κληρονομιές - Προ των πυλών οι νέες ρυθμίσεις

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider