Βρούτσης: Ουδείς Έλληνας βρίσκεται ανάμεσα σε νοσηλευόμενους ή σε συλληφθέντες στο Βερολίνο

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Βρούτσης: Ουδείς Έλληνας βρίσκεται ανάμεσα σε νοσηλευόμενους ή σε συλληφθέντες στο Βερολίνο
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Όσοι Έλληνες προσήχθησαν αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ όσοι δέχθηκαν πρώτες βοήθειες υπέγραψαν υπεύθυνες δηλώσεις και αποχώρησαν.

Στα σοβαρά επεισόδια που έγιναν στο Βερολίνο ανάμεσα σε οπαδούς του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, αναφέρθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού.

Αρχικά δεν ήταν ξεκάθαρο αν υπήρχαν Έλληνες ανάμεσα στους νοσηλευόμενους ή στους συλληφθέντες, ωστόσο ο Γιάννης Βρούτσης, που βρίσκεται στο Βερολίνο ως εκπρόσωπος της ελληνικής Κυβέρνησης ξεκαθάρισε με δήλωσή του πως: «Ουδείς Έλληνας βρίσκεται ανάμεσα σε νοσηλευόμενους ή σε συλληφθέντες».

H δήλωση του Γιάννη Βρούτση

«Από νωρίς το πρωί, με τη βοήθεια της Πρέσβειρας μας στο Βερολίνο, Μάρας Μαρινάκη, κινηθήκαμε συντονισμένα για να εξακριβώσουμε από τις γερμανικές αρχές τί ακριβώς συνέβη στα επεισόδια που έλαβαν χώρα τα ξημερώματα.

Έπειτα από πολύωρες επαφές επιβεβαιώνουμε επίσημα ότι ουδείς Έλληνας βρίσκεται ανάμεσα σε νοσηλευόμενους ή σε συλληφθέντες.

Όσοι Έλληνες προσήχθησαν αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ όσοι δέχθηκαν πρώτες βοήθειες υπέγραψαν υπεύθυνες δηλώσεις και αποχώρησαν».

Σύμφωνα με πληροφορίες οι περισσότεροι από τους συλληφθέντες είναι Σέρβοι.

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Η Blackstone εξαγοράζει την Skroutz από την CVC

Ψηφιακός φάκελος για κάθε ΑΦΜ: Στο «ραντάρ» καταθέσεις, ακίνητα, POS και social media

Το φθινοπωρινό εκλογικό χαρτί, ο Μητσοτάκης «παίζει» Metallica, οι «καλοδεχούμενες προτάσεις» του ΠΑΣΟΚ

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider