Κασσελάκης κατά Βορίδη: Όταν πρόκειται για την παρακολούθησή του μέσω Predator, ο ατρόμητος υπουργός ζαρώνει από φόβο

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Κασσελάκης κατά Βορίδη: Όταν πρόκειται για την παρακολούθησή του μέσω Predator, ο ατρόμητος υπουργός ζαρώνει από φόβο
Ένα σκωπτικό σχόλιο κατά του υπουργού Επικρατείας ανέβασε στους λογαριασμούς του στα social media ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ένα σκωπτικό σχόλιο κατά του υπουργού Επικρατείας Μάκη Βορίδη ανέβασε στους λογαριασμούς του στα social media ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Τα λέει τσεκουράτα ο κ. Βορίδης όταν πρόκειται να ενθουσιάσει τους ακροδεξιούς ψηφοφόρους του: "Αν μου ζητηθεί να ψηφίσω υποχρεωτικά τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών, θα παραιτηθώ". Όταν πρόκειται όμως για το μείζον θέμα της παρακολούθησής του μέσω Predator, σιωπή. Εκεί, ο ατρόμητος υπουργός ζαρώνει από φόβο».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Εργασιακό στρες βιώνουν 8 στους 10 εργαζόμενους - Χειρότερη η κατάσταση στους μεγάλους ομίλους

Συνεχίζει ακάθεκτο το Bitcoin - Ξεπέρασε και τα 118.000 δολάρια

Αύξηση ορίων συνταξιοδότησης από το 2027 φέρνει η σύνδεση με το προσδόκιμο ζωής - Χαμηλή ηλικία «εξόδου» στην Ελλάδα βλέπει ο ΟΟΣΑ

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider