Κλείνουν τα διακοσμητικά φώτα στο Ρίο -Αντίρριο

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κλείνουν τα διακοσμητικά φώτα στο Ρίο -Αντίρριο
Την αναστολή της καθιερωμένης σαββατιάτικης φωταγώγησης της Γεφυρας Ρίου-Αντιρρίου με τον γαλάζιο διακοσμητικό φωτισμό, από το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου και καθ’ όλη τη διάρκεια του χειμώνα ανακοίνωσε η Εταιρεία ΓΕΦΥΡΑ ΑΕ.

Την αναστολή της καθιερωμένης σαββατιάτικης φωταγώγησης της Γεφυρας Ρίου-Αντιρρίου με τον γαλάζιο διακοσμητικό φωτισμό, από το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου και καθ’ όλη τη διάρκεια του χειμώνα ανακοίνωσε η Εταιρεία ΓΕΦΥΡΑ ΑΕ. Εξαιρούνται οι περιπτώσεις σημαντικών εθνικών ή διεθνών επετείων, κατά τις οποίες η Ζεύξη θα φωταγωγείται για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Το συγκεκριμένο μέτρο, εκτός του ότι κρίθηκε απαραίτητο για την αντιμετώπιση της εν εξελίξει κρίσης, συνάδει και με τη γενικότερη περιβαλλοντική στρατηγική της εταιρείας, στην οποία δίδεται ιδιαίτερη έμφαση επί σειρά ετών.

Μέσα από την εφαρμογή νέων μέτρων και διαδικασιών διαχείρισης, αλλά και την υιοθέτηση καθημερινών πρακτικών σε όλο το φάσμα των εργασιών λειτουργίας και συντήρησης, το ανθρακικό αποτύπωμα της Γέφυρας έχει μειωθεί κατά 84,5% από το 2015 ως σήμερα.

Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας «Είναι βέβαιο ότι η εικόνα της φωταγωγημένης Γέφυρας θα μας λείψει τα Σαββατόβραδα του χειμώνα, αλλά ταυτόχρονα θα μας υπενθυμίζει ότι η «θυσία» αυτή επιβάλλεται από τις περιβαλλοντικές και διεθνείς περιστάσεις».

Για τους πιο πάνω λόγους, η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. δεσμεύεται να συνεχίσει να προσαρμόζεται έγκαιρα σε νέα δεδομένα και καταστάσεις, με σεβασμό στις ανθρώπινες και περιβαλλοντικές προτεραιότητες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider