Ερυθρός Σταυρός: ΕΔΕ για το βίντεο με το γλέντι στον διάδρομο εν ώρα εφημερίας

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ερυθρός Σταυρός: ΕΔΕ για το βίντεο με το γλέντι στον διάδρομο εν ώρα εφημερίας
Ο υπουργός Υγείας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης διέταξε κατεπείγουσα ΕΔΕ σε βάρος της Διοικήτριας του Ερυθρού Σταυρού μετά τις εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας με την ίδια να χορεύει με ζωντανή ορχήστρα μέσα στο νοσοκομείο και δίπλα περνούν φορεία με ασθενείς!

Ο υπουργός Υγείας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης διέταξε κατεπείγουσα ΕΔΕ σε βάρος της Διοικήτριας του Ερυθρού Σταυρού μετά τις εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας με την ίδια να χορεύει με ζωντανή ορχήστρα μέσα στο νοσοκομείο και δίπλα περνούν φορεία με ασθενείς.

Eιδικότερα, σύμφωνα με την 1η ΥΠΕ Αττικής, κατόπιν παραγγελίας του Υπουργού Υγείας Κου Μιχαήλ Χρυσοχοϊδη, στο πλαίσιο Άσκησης του Πειθαρχικού Ελέγχου, παραγγέλθηκε στην 1η ΥΠΕ η διενέργεια κατεπείγουσας ΕΔΕ, σε βάρος της Διοικήτριας του Νοσοκομείου Γ.Ν.Α. «ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟ – ΜΠΕΝΑΚΕΙΟ» ΕΕΣ, για βεβαίωση παραπτώματος που εμπίπτει στις διατάξεις του άρθρου 107, παρ. 1, εδάφιο (β) και (ε) του Νόμου 3528/2007 (ΦΕΚ Α΄-26) «Κώδικας κατάστασης Δημοσίων Πολιτικών Διοικητικών Υπαλλήλων και Υπαλλήλων Ν.Π.Δ.Δ..

Η Διενέργεια της ΕΔΕ, ανατέθηκε στον Διοικητή του Νοσοκομείου Γ.Ν.Α. «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ», με εντολή κατεπείγουσας διεκπεραίωσης, έως Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024.

Πολάκης: Ο απόλυτος εξευτελισμός

«Σε μέρα εφημερίας στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, γλέντι με όργανα σε κεντρικό διάδρομο που περνούν φορεία! Διοργανωτής η Διοικήτρια Ελπινίκη Ταβιανάτου που είναι μια από τους χορευτές μάλιστα! ΥΓ: Αν ήμασταν εμείς, τα κανάλια της λάσπης και της διαπλοκής θα έκραζαν δέκα μέρες όπως έκαναν τότε που εγκαινίασα την τοποθέτηση δυο μηχανημάτων και το νέο φαρμακείο στον Ερυθρό και με ρωτούσαν για το διοικητή της Νίκαιας που είχαμε διώξει εμείς.(Ήταν τότε που τους είπα το «ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ»). Τώρα σιωπή και παλαμάκια στη χορεύτρια Διοικήτρια που είχαμε διώξει εμείς από το νοσοκομείο Έλενα και η οποία έχει στήσει πανηγύρι απευθείας αναθέσεων και πελατειακών μετακινήσεων στο ιστορικό νοσοκομείο του Ερυθρού!» υπογραμμίζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

ΕΟΔΥ: Ισχυρές συστάσεις για την προστασία από κορονοϊό και λοιπές λοιμώξεις του αναπνευστικού

Interamerican Ζωής: Εγκρίθηκε η απορρόφηση των Interamerican Γενικών Ασφαλίσεων και Ορίζων

ΕΟΔΥ: 62 νέοι θάνατοι από κορονοϊό - Στους 54 οι διασωληνωμένοι

gazzetta
gazzetta reader insider insider