Το επόμενο iPhone φέρεται να έχει τελείως διαφορετικό σύστημα φόρτισης λόγω Ε.Ε.

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Το επόμενο iPhone φέρεται να έχει τελείως διαφορετικό σύστημα φόρτισης λόγω Ε.Ε.
Φορτιστή τύπου C θα φέρει η επόμενη γενιά iPhone, μετά την απόφαση-ορόσημο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για ενιαίο φορτιστή για τα κινητά τηλέφωνα, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα. Η νέα ρύθμιση αποτέλεσε μια παγκόσμια πρωτιά της Ε.Ε. για τη διευκόλυνση των πολιτών της και αναμένεται να επηρεάσει περισσότερο την Apple, παρά τους ανταγωνιστές της.

Φορτιστή τύπου C θα φέρει η επόμενη γενιά iPhone, μετά την απόφαση-ορόσημο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για ενιαίο φορτιστή σε κινητά τηλέφωνα, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα. Η νέα ρύθμιση αποτέλεσε μια παγκόσμια πρωτιά της Ε.Ε. για τη διευκόλυνση των πολιτών της και αναμένεται να επηρεάσει περισσότερο την Apple, παρά τους ανταγωνιστές της.

Ήδη από την περασμένη άνοιξη κυκλοφορούσαν οι φήμες πως η εταιρεία εξετάζει τη μετάβαση του σε φορτιστές τύπου C από το δικό της σύστημα φόρτισης γνωστό και ως φορτιστές Lightning. Το iPhone 15 (όπως εκτιμούν οι αναλυτές πως θα λέγεται η επόμενη γενιά κινητών του αμερικανικού κολοσσού) θα φέρει το νέο σύστημα όχι μόνο εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά παγκοσμίως. Επίσης αναλυτές εκτιμούν πως η μετάβαση θα είναι σχετικά απλή, καθώς ήδη άλλα προϊόντα Apple όπως τα Mac έχουν πλέον φορτιστές τύπου C.

Η μετάβαση θα αναγκάσει την εταιρεία να εναρμονίσει τις θύρες φόρτισης με αυτές των ανταγωνιστών της όπως η Samsung.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Τα 4 στοιχεία που ψάχνει ο Τιμ Κουκ στους εργαζόμενους της Apple

Η Apple πληρώνει 85 εκατ. δολάρια στην πολιτεία της Αριζόνα για απάτη

Bloomberg: Η Apple δεν θα ενισχύσει την παραγωγή του iPhone 14 εξαιτίας της μειωμένης ζήτησης

gazzetta
gazzetta reader insider insider