H HP και η Infinitum προσφέρουν λύσεις για κάθε ανάγκη

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
H HP και η Infinitum προσφέρουν λύσεις για κάθε ανάγκη
Εκμεταλλευτείτε πλήρως τις δυνατότητες του HP εκτυπωτή σας.

Η έκρηξη της τηλεργασίας μέσα στην τρέχουσα συγκυρία της πανδημίας έχει φέρει στο προσκήνιο την ανάγκη να διαθέτουμε όσο το δυνατόν πιο σύγχρονο εξοπλισμό που θα μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε απρόσκοπτα. Ο εκτυπωτής θεωρείται ένα από τα βασικότερα εργαλεία δουλειάς και γι’ αυτό είναι απαραίτητο να επιλέξουμε ένα ποιοτικό μηχάνημα, ώστε να διασφαλιστεί η απαιτούμενη ποιότητα των επαγγελματικών εκτυπώσεων.

Oι εκτυπωτές της HP ξεχωρίζουν και αυτό δεν είναι τυχαίο. Διαθέτουν την πιο σύγχρονη τεχνολογία και μπορούν να προσφέρουν εκτυπώσεις υψηλών προδιαγραφών ακόμα και στο σπίτι. Βασική προϋπόθεση φυσικά είναι η χρήση Aυθεντικών HP Αναλώσιμων, τα οποία προσφέρουν μια σειρά από πλεονεκτήματα:

1. Εντυπωσιακή ποιότητα εκτύπωσης

Πίσω από κάθε δοχείο HP υπάρχουν εκατοντάδες ώρες δοκιμών και πολυετής εμπειρία στο σχεδιαστικό και επιστημονικό πεδίο, ώστε να παρέχεται σε όλους μια συναρπαστική εμπειρία εκτύπωσης. Κατά μέσο όρο, οι Aυθεντικές μελάνες HP εκτυπώνουν 200% περισσότερες σελίδες από τα αναπληρωμένα δοχεία μελάνης. Παράλληλα, τα Aυθεντικά δοχεία γραφίτη HP παρέχουν αξιόπιστη απόδοση εκτύπωσης και μειώνουν τις κλήσεις για αποκατάσταση βλάβης και τις διακοπές λειτουργίας. Έτσι μπορείτε να εκτυπώσετε φωτογραφίες και έγγραφα στην καλύτερη δυνατή ποιότητα που αντέχουν στο ξεθώριασμα.

d

2. Βιωσιμότητα

Τα Αυθεντικά Αναλώσιμα της ΗP είναι φτιαγμένα με περιβαλλοντική συνείδηση. Το 100% των Αυθεντικών δοχείων γραφίτη HP και το 82% των Αυθεντικών δοχείων μελάνης HP περιέχουν ανακυκλωμένα υλικά. Είναι ενδεικτικό ότι για την κατασκευή νέων Αυθεντικών δοχείων μελάνης HP, έχουν χρησιμοποιηθεί ως ανακυκλωμένη ύλη περισσότερα από 4,7 δισεκατομμύρια πλαστικά μπουκάλια.

3. Ποιότητα αέρα εσωτερικών χώρων

Τα Αυθεντικά Αναλώσιμα της ΗP σέβονται τον αέρα του χώρου όπου εργάζεστε και ζείτε. Οι Αυθεντικές μελάνες HP έχουν ως βάση το νερό για άοσμες εκτυπώσεις χαμηλών εκπομπών. Να σημειωθεί ότι η HP σχεδιάζει και δοκιμάζει οικειοθελώς τα συστήματα εκτύπωσής της προκειμένου να ανταποκρίνονται στις κατευθυντήριες γραμμές εκπομπών του οικολογικού σήματος (IAQ, Blue Angel).

h

4. Ασφάλεια επαγγελματικών δοχείων

Τα Αυθεντικά Αναλώσιμα της HP σας επιτρέπουν να προστατεύσετε τον εκτυπωτή σας και τα προσωπικά σας δεδομένα, καθώς μπορούν να συμβάλλουν στην αποτροπή επιθέσεων βάσει τσιπ χάρη στην ασφαλή τεχνολογία έξυπνων καρτών. Τα τσιπ των αυθεντικών επαγγελματικών δοχείων HP περιέχουν ιδιόκτητο απαραβίαστο υλικολογισμικό της HP. Από τη σχεδίαση τους μέχρι τον προγραμματισμό και την εγκατάσταση, τη συσκευασία και την παρακολούθηση, μια σειρά λειτουργιών ασφαλείας συμβάλλει στην παροχή ακέραιων προϊόντων για τον χρήστη.

PaaS από την Infinitum: Η υπηρεσία που αλλάζει τα δεδομένα στην εκτύπωση

Aν πάλι ενδιαφέρεστε για υψηλή ποιότητα εκτύπωσης, χωρίς το άγχος για τη συντήρηση και τα αναλώσιμα του εκτυπωτή σας, σας προτείνουμε το Printing as a Service (Paas). Πρόκειται για μία υπηρεσία που έχει ξεκινήσει να προσφέρει στην Ελλάδα η Infinitum, η οποία είναι Amplify Power Services Partner της ΗΡ και, ένας από τους βασικούς συνεργάτες της κορυφαίας εταιρείας παγκοσμίως στο χώρο των εκτυπωτικών λύσεων.

Σύμφωνα με τον Αχιλλέα Γκίκα, επικεφαλής του τμήματος Imaging & Printing της Infinitum, η ιδέα προέκυψε πριν από έναν χρόνο, όταν παρατηρήθηκε ότι πολλές επιχειρήσεις αγόραζαν οικιακούς εκτυπωτές για να τους χρησιμοποιούν οι εργαζόμενοι τους στο σπίτι. Όπως εξηγεί, πολλές επιχειρήσεις προτιμούσαν να αποκτούν με τη μέθοδο του leasing εκτυπωτές κατάλληλους για επαγγελματική χρήση και αυτούς να χρησιμοποιούν οι εργαζόμενοι τους που εργάζονται από το σπίτι. Η Infinitum αποφάσισε να προσφέρει αυτή την υπηρεσία και στην ελληνική αγορά, με ιδιαίτερη επιτυχία μέχρι τώρα.

Η υπηρεσία της Infinitum είναι ιδιαίτερα καινοτόμα και πρωτοποριακή καθώς προσφέρει σε μεσαίες επιχειρήσεις -με τουλάχιστον 10-12 εργαζόμενους σε μοντέλο τηλεργασίας- τη δυνατότητα να έχουν μία εκτυπωτική λύση υψηλής παραγωγικότητας με μειωμένο κόστος. Ο πελάτης επιλέγει το μοντέλο εκτυπωτή της HP που καλύπτει τις ανάγκες του και η Infinitum αναλαμβάνει να το στείλει στο σπίτι του εργαζόμενου, μαζί με τα απαραίτητα αναλώσιμα. Η χρέωση γίνεται σε μηνιαία βάση και στο τέλος της 3ετίας ο πελάτης μπορεί είτε να κρατήσει τους εκτυπωτές και να αγοράζει αναλώσιμα σε ειδική τιμή είτε να προχωρήσει ένα νέο αντίστοιχο συμβόλαιο.

Επιλέγοντας μια λύση PaaS από την Infinitum και την HP:

- Μισθώνετε –και δεν αγοράζετε– τους εκτυπωτές υψηλής ποιότητας HP που επιθυμείτε από την Infinitum

- Έχετε μόνιμα στη διάθεσή σας όλα τα αναλώσιμα που χρειάζεστε για να τυπώνετε απρόσκοπτα, σε όλη τη διάρκεια του leasing

- Απαλλάσσεστε από κάθε άγχος για τη συντήρηση και τα αναλώσιμα, καθώς η λύση περιλαμβάνει εγγύηση για όλη τη διάρκεια του leasing, αλλά και όλα τα επιπλέον αναλώσιμα που ενδέχεται να χρειαστείτε, σε συμφωνημένο από την αρχή κόστος.

- Λαμβάνετε μόνο Αυθεντικά Αναλώσιμα HP για κορυφαία ποιότητα εκτυπώσεων, άριστη ποιότητα του αέρα στον χώρο σας, προστασία του εκτυπωτή και βιωσιμότητα, με δοχεία μελάνης & γραφίτη από ανακυκλωμένο πλαστικό.

- Απολαμβάνετε κορυφαία αξιοπιστία και ασφάλεια με την υπογραφή της HP, ενός παγκόσμιου ηγέτη των εκτυπώσεων, και της Infinitum, που διαθέτει εμπειρία και γνώση 30 ετών στον χώρο της εκτυπωτικής αγοράς και τεχνολογίας.

ΗΡ Planet Partners

Όποια λύση και αν επιλέξετε, να θυμάστε ότι χάρη στο HP Planet Partners, το πρόγραμμα επιστροφής και ανακύκλωσης της HP για τον εξοπλισμό υπολογιστών και τα αναλώσιμα εκτύπωσης, φροντίζετε και για το περιβάλλον.

Το πρωτοπόρο πρόγραμμα της HP είναι διαθέσιμο σε περισσότερες από 50 χώρες και περιοχές παγκοσμίως. Η HP συνεργάζεται με μεταφορικές εταιρείες για τη συλλογή και την επιστροφή των αναλωσίμων εκτύπωσης. Μόλις επιστραφούν, ανακυκλώνονται από προηγμένους οργανισμούς ανακύκλωσης με τους οποίους συνεργάζεται η HP, καθώς λόγω της κατασκευής τους, τα Αυθεντικά δοχεία HP δεν μπορούν να ανακυκλωθούν αποτελεσματικά με συμβατικές, εμπορικές διαδικασίες. Αφού υποβληθούν σε μία διαδικασία ανακύκλωσης «κλειστού κύκλου» πολλαπλών φάσεων, το ανακυκλωμένο πλαστικό από τα άδεια δοχεία χρησιμοποιείται για τη δημιουργία νέων Αυθεντικών δοχείων HP και άλλων προϊόντων καθημερινής χρήσης.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για τους εκτυπωτές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα και να σχεδιάσετε το δικό σας πρόγραμμα PaaS, προσαρμοσμένο αποκλειστικά στις επιχειρηματικές ανάγκες και απαιτήσεις σας μπορείτε να επικοινωνήσετε με έναν εξειδικευμένο πωλητή στο 213 01 80 000 και στο [email protected].

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider