Δωρεάν παράδοση των click away παραγγελιών από Public και Media Markt

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Δωρεάν παράδοση των click away παραγγελιών από Public και Media Markt

Τη δυνατότητα να παραλάβουν τα προϊόντα τους, χωρίς καμία χρέωση, στη διεύθυνση που επιθυμούν σε ολόκληρη την Ελλάδα δίνουν Public και Media Markt, σε όσους πελάτες που έχουν κάνει παραγγελίες με click away.

Συγκεκριμένα όπως ανακοίνωσαν οι εταιρείες, μετά τα νέα μέτρα που ανακοίνωσαν οι Αρμόδιες Αρχές και η Πολιτεία για τον περιορισμό της πανδημίας και πάντα με σεβασμό στους καταναλωτές, οι πελάτες που είχαν πραγματοποιήσει παραγγελίες με click away, μπορούν να παραλάβουν τα είδη που έχουν επιλέξει στη διεύθυνση που επιθυμούν. Η παράδοση θα γίνει δωρεάν και χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.

Όπως αναφέρεται τόσο η ομάδα των Public όσο και αυτή της Media Markt βρίσκεται ήδη σε επικοινωνία προσωπικά με τους καταναλωτές που είχαν παραγγείλει μέσω click away, προκειμένου να τους ενημερώσει αλλά και να οργανώσει την παράδοση των προϊόντων μέσα στις επόμενες ημέρες.

Εναλλακτικά, στην περίπτωση που οι πελάτες δεν επιλέξουν τη δωρεάν παράδοση των click away παραγγελιών στο χώρο τους, μπορούν να προγραμματίσουν εκ νέου ραντεβού με το κατάστημα της επιλογής τους, αμέσως μόλις ανοίξει το λιανεμπόριο, ακολουθώντας τις σχετικές ανακοινώσεις της πολιτείας.

Στην περίπτωση των Public μάλιστα δίνεται και η δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας, στην περίπτωση που οι πελάτες δεν επιθυμούν ούτε δωρεάν παράδοση, ούτε παραλαβή από το κατάστημα με click away, όταν αυτό επιτραπεί.

«Παραμένοντας πιστό στην πελατοκεντρική του φιλοσοφία, το Public φροντίζει πλήρως τις ανάγκες των καταναλωτών μέσα από το call center 210-8181333 και το public.gr, προσφέροντας χιλιάδες επιλογές σε προϊόντα, εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές και πλήθος εναλλακτικών αναφορικά με τους τρόπους πληρωμής», αναφέρει η ανακοίνωση των Public.

«​Σε μια εποχή που καθημερινά το τοπίο αλλάζει συνεχώς, η MediaMarkt με ευθύνη και σεβασμό προς τη Δημόσια Υγεία τηρεί απαρέγκλιτα όλα τα μέτρα, βρίσκοντας νέους τρόπους για την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών. Η ομάδα της MediaMarkt είναι εδώ μέσω του τηλεφωνικού κέντρου 2112117700 για οποιαδήποτε ερώτηση, απορία ή παραγγελία, ενώ στο mediamarkt.gr μπορείτε να ανακαλύψετε τον μοναδικό κόσμο τις MediaMarkt στις πιο smart χαμηλές τιμές» αναφέρει από πλευράς της η Media Markt.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider