Η Formula 1 έχει το ουίσκι της: Αυτό είναι το νέο μπουκάλι που δημιούργησε το Jack Daniel's και η McLaren

Τα γρήγορα αυτοκίνητα συναντούν το Tennessee ουίσκι εκτός πίστας.
Η Formula 1 έχει το ουίσκι της: Αυτό είναι το νέο μπουκάλι που δημιούργησε το Jack Daniel's και η McLaren

Το Jack Daniel's και η ομάδα Formula 1 της McLaren ξεκίνησαν τη συνεργασία τους το 2023, φέρνοντας κοντά δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα στο ουίσκι και τους αγώνες. Αυτή την εβδομάδα, το brand ουισκιού ανακοίνωσε και την κυκλοφορία του νέου μπουκαλιού περιορισμένης έκδοσης για το 2024, προκειμένου να τιμήσει αυτή τη συνεργασία.

Διαβάστε ακόμη: Majestic (Athens): Στο «σφυρί» για 48 εκατ. ευρώ το ακριβότερο ακίνητο στην Αθήνα

Η Formula 1 έχει εκτοξεύσει τη δημοτικότητά της στις ΗΠΑ, κάτι που έχει οδηγήσει σε νέους αγώνες στο Μαϊάμι και το Λας Βέγκας τα τελευταία χρόνια, αλλά και σε μεγαλύτερη τηλεθέαση των αγώνων σε όλο τον κόσμο. Το Jack Daniel's συνεχίζει να είναι μία από τις μάρκες ουίσκι με τις μεγαλύτερες πωλήσεις σε όλο τον κόσμο, οπότε είναι λογικό αυτά τα δύο brands να ενώσουν τις δυνάμεις τους σε μια προσπάθεια να διευρύνουν τις ήδη κερδοφόρες επιχειρήσεις τους.

Πέρυσι κυκλοφόρησε το πρώτο μπουκάλι της συνεργασίας, και ενώ ο φετινός σχεδιασμός μοιάζει πολύ διαφορετικός, το ουίσκι μέσα του παραμένει το κλασικό Old No. 7. Αυτό σημαίνει ότι είναι φτιαγμένο από ένα μείγμα που αποτελείται κατά 80% από καλαμπόκι, 8% από σίκαλη και 12% από βυνοποιημένο κριθάρι.

To νέο σχέδιο της ετικέτας ενσωματώνει τα χρώματα της κληρονομιάς της McLaren, τα οποία η ομάδα επανέφερε το 2018. Αυτό στην πραγματικότητα μεταφράζεται σε πορτοκαλί και μαύρες λωρίδες που διασχίζουν διαγώνια την ετικέτα, με το "McL x JD" να εμφανίζεται σε περίοπτη θέση κάτω από το όνομα Jack Daniel's.

«Είμαστε υπερήφανοι που γιορτάζουμε τη συνεργασία μεταξύ της McLaren και του Jack Daniel's, δύο μάρκες γνωστές σε όλο τον κόσμο για την εκπροσώπηση της τόλμης και της αυθεντικότητας», δήλωσε ο Jamie Butler, διευθυντής της παγκόσμιας αγοράς του Jack Daniel's, σε ανακοίνωσή του.

Αν αγαπάτε το κλασικό Jack Daniel's και τα γρήγορα αυτοκίνητα, αυτό το μπουκάλι είναι για εσάς.Το νέο αναμνηστικό μπουκάλι Jack Daniel's McLaren Racing θα είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένες αγορές στις ΗΠΑ, ενώ οι οπαδοί του ουίσκι στην Ευρώπη μπορούν να το βρουν προς πώληση σε διάφορες πόλεις που θα διεξαχθούν αγώνες F1.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ