Μουκές Αμπάνι: «Πασαρέλα» celebrities στο τριήμερο πάρτι - υπερπαραγωγή για τον γάμο του γιου του

Μια ανεπανάληπτη συναυλία από τη Ριάνα. Μια λίστα καλεσμένων γεμάτη διασημότητες, όπως οι Ζούκερμπεργκ, Μπιλ Γκέιτς και Ιβάνκα Τραμπ. Παντρεύεται ο γιος του πλουσιότερου άνδρα στην Ασία και όλοι υπέβαλαν τα σέβη τους στον ινδικό γάμο.
Μουκές Αμπάνι: «Πασαρέλα» celebrities στο τριήμερο πάρτι - υπερπαραγωγή για τον γάμο του γιου του

Πληθώρα celebrities, δισεκατομμυριούχων και CEOs συμπεριλαμβανομένων του Μαρκ Ζούκερμπεργκ, Μπιλ Γκέιτς και Ριάνα έδωσαν το «παρών» στην πλούσια τριήμερη προγαμήλια εκδήλωση για τον γάμο του γιου του Ινδού ζάμπλουτου, Μουκές Αμπάνι, πλουσιότερου ανθρώπου της Ασίας, το περασμένο Σαββατοκύριακο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Από τον Αμπάνι στον... Αντάνι: Οι 20+1 οικογένειες στην Ασία με περιουσία 525 δισ. δολάρια

Το... πάρτι των πάρτι που ήταν μια πραγματική υπερπαραγωγή διοργανώθηκε για τον εορτασμό του επικείμενου γάμου του Aνάντ Αμπάνι, του νεότερου από τους γιους του δισεκατομμυριούχου της Ινδίας, με την και την παιδική του αγάπη, την 29χρονη Ραντίκα Μερκάντ, κόρη πλούσιου φαρμακοβιομήχανου, που έχει προγραμματιστεί για αργότερα φέτος.

Ο Aμπάνι είναι ο 9ος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο με περιουσία 117,8 δισ. δολαρίων, σύμφωνα με το Forbes και προεδρεύει της Reliance Industries, ενός ομίλου που καλύπτει τα πάντα στον επιχειρηματικό βίο, από το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο έως τηλεπικοινωνίες. Το τρικούβερτο πάρτι - υπερπαραγωγή ξεκίνησε την Παρασκευή με ένα σόου από την τεράστια Αμερικανίδα σταρ, Ριάνα που κόστισε 6 εκατ. δολάρια. Στο προγαμιαίο γκαλά παρευρέθηκαν επίσης ο διευθύνων σύμβουλος της Meta, Μαρκ Ζούκερμπεργκ και ο ιδρυτής της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς.

Η παρουσία του ηγέτη των Facebook και Instagram είναι λογική. Το 2020, η Facebook επένδυσε 5,7 δισ. δολάρια στην Jio Platforms, μια εταιρεία που ανήκει στην Reliance Industries. Το 2022, η Meta κυκλοφόρησε μια λειτουργία που επιτρέπει στους χρήστες να περιηγούνται και να αγοράζουν προϊόντα στο JioMart, μια εφαρμογή που λειτουργεί σαν... παντοπωλείο, εντός του WhatsApp.

Εικόνα

Ο 28χρονος γόνος Αμπάνι διευθύνει την επιχείρηση πράσινης ενέργειας της Reliance. Ο Ανάντ, μαζί με τα μεγαλύτερα αδέρφια του, τα δίδυμα Ίσα και Ακάς, διορίστηκαν στο διοικητικό συμβούλιο της ναυαρχίδας Reliance Industries πέρυσι καθώς ο πατέρας τους, εφαρμόζει ένα σχέδιο διαδοχής. Ο Μουκές Αμπάνι αντιμετώπισε μια πικρή αδερφική κόντρα μετά τον θάνατο του πατέρα του.

Εν τω μεταξύ, η Microsoft και άλλες επιχειρήσεις της Reliance Industries έχουν συνεργασίες. Ο εορτασμός, ο οποίος έλαβε χώρα στην πόλη Τζαμναγκάρ στην ινδική πολιτεία Γκουτζαράτ, ήταν μια εκδήλωση γεμάτη αστέρια με την παρουσία των βασιλιάδων του Bollywood όπως ο Σαρούκ Καν. Παράλληλα και η Ιβάνκα Τραμπ, κόρη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, φέρεται να υπέβαλε τα σέβη της επίσης στο πάρτι, όπως ο Τζέιμς Μέρντοχ και ο ιδρυτής της Blackstone, Στίβεν Σβάρτσμαν. Άλλοι προσκεκλημένοι περιλαμβάνουν στελέχη βαρέων - βαρών της Wall Street, όπως ο CEO της Morgan Stanley, Τεντ Πικ ενώ το Reuters, επικαλούμενο σχετικά έγγραφα ισχυρίζεται ότι οι επισκέπτες δοκίμασαν 500 πιάτα που δημιουργήθηκαν από περίπου 100 σεφ.