Τράβις Ντάφνερ: Με δελτίο 4,5 ευρώ κέρδισε σχεδόν μισό εκατομμύριο - Το αδιανόητο στοίχημα ενός 32χρονου

Πώς τα κατάφερε ο 32χρονος και τι θα κάνει με τα κέρδη του. Οι άνθρωποι «είναι πραγματικά ενθουσιασμένοι με την ιδέα να στοιχηματίσουν λίγα για να κερδίσουν πολλά».
Τράβις Ντάφνερ: Με δελτίο 4,5 ευρώ κέρδισε σχεδόν μισό εκατομμύριο - Το αδιανόητο στοίχημα ενός 32χρονου

Έσπασε τα ταμεία ο Τράβις Ντάφνερ αφού κέρδισε σχεδόν 500.000 δολάρια σε παρολί στοίχημα 5 δολαρίων για το αμερικανικό ποδόσφαιρο (ράγκμπι). Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο οικονομικός σύμβουλος, σχεδιάζει να ακολουθήσει μερικές από τις... παραινέσεις που δίνει στους πελάτες του και να αξιοποιήσει σωστά τα χρήματα που έβγαλε.

Εικόνα

Ειδικότερα, ο 32χρονος Αμερικανός της Millstone Financial Group με έδρα Νιου Τζέρσεϊ κέρδισε 489.378,01 δολάρια, σε ένα δελτίο στοιχήματος που περιλάμβανε την επιλογή 14 παικτών που θα πετύχαιναν touchdown στους αγώνες NFL του Σαββατοκύριακου των Χριστουγέννων. Όταν οι San Francisco 49ers το κατάφεραν στο δεύτερο δεκάλεπτο στον αγώνα της Δευτέρας κόντρα στους Baltimore Ravens, ο Ντάφνερ συνειδητοποίησε ότι το απίθανο στοίχημά του, που είχε πιθανότητες σχεδόν 100.000 προς 1, είχε επιτέλους αποδώσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Viral έγινε 11χρονη με αυτοκίνητο 400.000 ευρώ και είδη πολυτελείας στο TikTok

Μιλώντας στο MarketWatch υπογράμμισε ότι σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει τα κέρδη του για να εξοφλήσει τα φοιτητικά δάνεια που έχουν ο ίδιος και η σύζυγός του, καθώς και «κάποιες πληρωμές για τις δόσεις του αυτοκινήτου μας από τις οποίες θα θέλαμε να απαλλαγούμε». Αλλά δεν σκοπεύει να δώσει τίποτα για το στεγαστικό δάνειο του σπιτιού του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο 91χρονος που κάνει την ίδια δουλειά επί 75 έτη: Το μυστικό για ευτυχισμένη καριέρα

Παράλληλα, θα κοιτάξει να επενδύσει μερικά από τα κέρδη με το βλέμμα στο μέλλον του - ακριβώς όπως συμβουλεύει τους πελάτες να κάνουν - και ειδικότερα να προχωρήσει σε αποταμίευση με στόχο την ευκολότερη, μεταγενέστερη συνταξιοδότησή του. Αναφορικά με το πώς έφτασε να κερδίσει ένα τόσο... αδιανόητο στοίχημα, εξήγησε πως είναι σοβαρός μαθητής του παιχνιδιού που μελετά την φύση του σπορ, εδώ και πολλά χρόνια.

«Πάντα ένιωθα ότι είχα τεράστιες γνώσεις σχετικά με τα στατιστικά του NFL. Πραγματικά γνωρίζω φοβερές λεπτομέρειες για αυτό το άθλημα», επεσήμανε, αποκαλύπτοντας ότι στο παρελθόν είχε κερδίσει ένα στοίχημα παρολί των 50 δολαρίων που τον αντάμειψε με 14.000 δολάρια. Ωστόσο, διαμηνύει ότι δεν έχει καμία ψευδαίσθηση ότι η νίκη είναι εύκολη, ειδικά απέναντι σε τέτοιες μεγάλες αποδόσεις. Παρόλα αυτά, διευκρίνισε ότι δεν ανησυχούσε πολύ για το τελευταίο κομμάτι του παζλ - το touchdown του McCaffrey - επειδή ο παίκτης πίσω του είναι σταθερός σκόρερ την τρέχουσα σεζόν. Αντίθετα, πανικοβλήθηκε τη Δευτέρα, κατά τη διάρκεια του ματς μεταξύ των Philadelphia Eagles και των New York Giants, αλλά τελικά το πολυπόθητο touchdown έλαβε χώρα στην τέταρτη περίοδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο 92χρονος που έβγαλε 5 δισ. ευρώ το 2023 - Το «στοίχημα» από το 1980

Το παρολί στοίχημα έχει γίνει ιδιαιτέρως δημοφιλές τα τελευταία χρόνια - σε μεγάλο βαθμό λόγω των ελκυστικών αποδόσεων που επιφυλάσσει παρά τις... αποτρεπτικές πιθανότητες. Πάντως, τα ομολογουμένως εντυπωσιακά κέρδη του Ντάφνερ, δεν είναι... τίποτα μπροστά στα 75 εκατ. δολάρια που εισέπραξε ο Jim McIngvale, γνωστός και ως Mattress Mack, που «είδε» ότι οι Houston Astros θα κατακτούσαν το World Series του 2022. Παρά τις γνώσεις του, ο Ντάφνερ είναι πολύ προσεκτικός στα στοιχήματά του και σπάνια τζογάρει περισσότερα από 20 δολάρια την εβδομάδα. Συνέστησε σε όλους να είναι εξίσου φειδωλοί και να στοιχηματίζουν μόνο μικρά ποσά, τα οποία που μπορούν να αντέξουν οικονομικά σε περίπτωση που χάσουν.