Πλήρωσαν 53 εκατ. ευρώ για τον «γάμο του αιώνα» στο Παρίσι και ο γαμπρός κινδυνεύει με ισόβια

Ο 29χρονος Τζέικομπ ΛαΓκρόν και η νυν σύζυγός του, η 27χρονη Μαντλίν Μπροκγουέι, έγιναν viral εν μία νυκτί μετά τους γαμήλιους εορτασμούς τους στο Παρίσι. Τώρα, όμως, η νύφη από τον «γάμο του αιώνα» κινδυνεύει να μείνει μόνη, καθώς ο γαμπρός αντιμετωπίζει πιθανή ποινή ισόβιας κάθειρξης επειδή φέρεται να πυροβόλησε τρεις αστυνομικούς.
Πλήρωσαν 53 εκατ. ευρώ για τον «γάμο του αιώνα» στο Παρίσι και ο γαμπρός κινδυνεύει με ισόβια

Ένας γάμος στο Παρίσι έχει προκαλέσει σάλο στα social media, με τον κόσμο να τον αποκαλεί «γάμο του αιώνα». Η Μαντλίν Μπροκγουέι, μια 26χρονη κληρονόμος αντιπροσωπείας αυτοκινήτων από τη Νότια Φλόριντα, έχει γίνει το... talk of the town για τους υπερπολυτελείς γαμήλιους εορτασμούς της με τον επί χρόνια σύντροφό της, Τζέικομπ ΛαΓκρόν στο Παρίσι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όταν ο Βασίλης Καρράς έγραψε ιστορία και μπήκε στο βιβλίο Γκίνες

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 18 Νοεμβρίου και βίντεο από τους luxurius εορτασμούς, που φέρεται να κόστισαν 59 εκατομμύρια δολάρια, έχουν γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ένα δείπνο πρόβας στην Όπερα του Παρισιού, μια διανυκτέρευση στο Παλάτι των Βερσαλλιών και μια ιδιωτική συναυλία των Maroon 5 στη γαμήλια δεξίωση ήταν μόνο μερικές από τις περίτεχνες εκδηλώσεις που συνέθεσαν αυτόν τον δημοφιλή γάμο, ο οποίος, σύμφωνα με εκτιμήσεις ορισμένων, κόστισε σχεδόν 60 εκατ. δολάρια στην «Πόλη του Φωτός».

Ποιοι είναι η νύφη και ο γαμπρός

Με βάση το προφίλ της στο LinkedIn, η Μπροκγουέι είναι μια αυτοαπασχολούμενη επιχειρηματίας με έδρα το Τέξας. Ο πατέρας της, Ρόμπερτ «Μπομπ» Μπροκγουέι, είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Bill Ussery Motors, μιας εταιρείας αυτοκινήτων που επιβλέπει μια σειρά από αντιπροσωπείες Mercedes Benz στη Φλόριντα, η οποία έγινε πρωτοσέλιδο τον Αύγουστο επειδή πούλησε δύο από τις εγκαταστάσεις της με συνολικό κέρδος 150 εκατομμυρίων δολαρίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θα δουλεύουμε ακόμη και στον ύπνο μας με μια νέα... δυστοπική τεχνολογία

Η νεαρή φοίτησε στο ελίτ σχολείο All Saints' Episcopal School πριν πάει στο Texas Christian University για το κολέγιο. Άρχισε να βγαίνει με τον Τζέικομπ, ο οποίος κατάγεται από το Νάσβιλ και είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Μισισίπι τον Μάρτιο του 2020, ενώ εργάστηκε ως ανιχνευτής ταλέντων για την Country Music Association το 2013 και το 2014, «συντονίζοντας» και «παρέχοντας υλικοτεχνική υποστήριξη για όλα τα ταλέντα στην κεντρική σκηνή κατά τη διάρκεια του CMA Festival».

Εικόνα

Η υπερπολυτελής δεξίωση στην «Πόλη του Φωτός» και το μπάτσελορ

Η αρχή του παραμυθένιου περιλάμβανε ένα πάρτι στο κατάστημα της Chanel με σαμπάνιες και γλυκά, ενώ ακολουθήθηκε από ιδιωτική ξενάγηση στο παλάτι των Βερσαλλιών, με την πρώτη ημέρα να ολοκληρώνεται με ένα ρομαντικό δείπνο στην πρώην βασιλική κατοικία και διανυκτέρευσαν στο ξενοδοχείο Le Grand Controle, όπου τα δωμάτια ξεκινούν από 2.400 δολάρια και φτάνουν μέχρι την νύχτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το νέο ρολόι του Καρίμ Μπενζεμά είναι ένα έργο τέχνης αξίας 225.000 ευρώ

Η επόμενη μέρα προέβλεπε επίσκεψη στον Πύργο του Άιφελ, μια νυχτερινή περιήγηση με πλοίο στην πόλη και ένα μικρό after party κάτω από την Αψίδα του Θριάμβου, ενώ το δείπνο της πρόβας, έλαβε χώρα στην περίφημη Όπερα του Παρισιού. Η δεξίωση πραγματοποιήθηκε έγινε σε έναν χώρο με λευκά και πράσινα λουλούδια να κρέμονται από το ταβάνι, μια ζωντανή ορχήστρα ενώ μέχρι και οι Maroon 5 ανέβηκαν μάλιστα στη σκηνή, παίζοντας για το ζευγάρι καθώς απολάμβανε τον πρώτο του χορό. Στο μπάτσελορ πάρτι, η μέλλουσα νύφη είχε διοργανώσει μια τετραήμερη διαμονή σε ένα θέρετρο στη Γιούτα, με τις πιο στενές της φίλες τον περασμένο μήνα και κάθε μέρα είχε διαφορετικό θέμα.

«Σύννεφα» στον γάμο: Κινδυνεύει να μείνει μόνη η νύφη - Αντιμέτωπος με ισόβια ο σύζυγός της

Αλλά ο Τζέικομπ Λαγκρόν αντιμετωπίζει μια εντελώς διαφορετική πρόταση τώρα - την πιθανότητα της ισόβιας κάθειρξης αφού κατηγορήθηκε πως άνοιξε πυρ σε βάρος αστυνομικών, 8 μήνες πριν τον γάμο του. Σε βάρος του απαγγέλθηκαν 3 κατηγορίες για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, που αποτελεί κακούργημα πρώτου βαθμού. Η ποινή στο Τέξας εάν καταδικαστεί είναι είτε ισόβια κάθειρξη είτε ποινή όχι μεγαλύτερη από 99 χρόνια ή μικρότερη από πέντε. Μετά το περιστατικό, ο ΛαΓκρόν συνελήφθη και αργότερα αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 20.000 δολαρίων ενώ η εισαγγελία της κομητείας Τάραντ του πρότεινε συμφωνία για 25 χρόνια φυλάκισης.

Εικόνα

Στο κατηγορητήριο, υπογραμμίζεται πως ο ΛαΓκρόν «απείλησε σκόπιμα και εν γνώσει του με επικείμενο σωματικό τραυματισμό» τους αξιωματικούς της Αστυνομίας και «χρησιμοποίησε ή επέδειξε θανατηφόρο όπλο κατά τη διάρκεια της επίθεσης, δηλαδή πυροβόλο όπλο». Στη δικογραφία δεν αναφέρεται η ακριβή τοποθεσία που συνέβη το περιστατικό, αλλά μόνο ότι οι αστυνομικοί «εκτελούσαν νόμιμα το καθήκον τους» εκείνη τη στιγμή.

Το φερόμενο περιστατικό έλαβε χώρα στις 14 Μαρτίου, όταν οι αστυνομικοί στο Γουεστγουόρθ Βίλατζ ανταποκρίθηκαν σε πολλαπλές κλήσεις για φασαρία, δήλωσαν οι αξιωματούχοι της πόλης. Όταν έφτασαν, οι αστυνομικοί φέρονται να δέχθηκαν «πυρά» από τον ΛαΓκρόν. Την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου, ο γαμπρός εμφανίστηκε στο δικαστήριο της κομητείας Ταράντ στο Φορτ Νορθ, όπου συμμετείχε σε ακρόαση σχετικά με τις κατηγορίες ενώ η σύζυγός του έλαμπε... δια της απουσία της.