Το νέο ρολόι του Καρίμ Μπενζεμά είναι ένα έργο τέχνης αξίας 225.000 ευρώ

Ο Καρίμ Μπενζεμά εμφανίστηκε με το ολοκαίνουργιο μοντέλο από τη συλλογή Richard Mille που είναι αφιερωμένη στον Ραφαέλ Ναδάλ και μαγνήτισε όλα τα βλέμματα.
Το νέο ρολόι του Καρίμ Μπενζεμά είναι ένα έργο τέχνης αξίας 225.000 ευρώ

Ο Καρίμ Μπενζεμά μπορεί να μην κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων με την ομάδα του την Αλ Ιτιχάντ, ωστόσο τράβηξε για ακόμη μια φορά τα βλέμματα. Όχι για κάποιο εντυπωσιακό γκολ του, αλλά για το φανταχτερό ρολόι που φόρεσε στον καρπό του μετά την ήττα της ομάδας του από την Αλ Αχλί.

Διαβάστε ακόμη: Θα δουλεύουμε ακόμη και στον ύπνο μας με μια νέα... δυστοπική τεχνολογία

Ο Γάλλος επιθετικός εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά το παιχνίδι με το ολοκαίνουργιο μοντέλο από τη συλλογή Richard Mille που είναι αφιερωμένη στον Ραφαέλ Ναδάλ, το οποίο κοστίζει 225.000 ευρώ. Ένα ποσό αστρονομικό για όλους εμάς, αλλά ίσως όχι και τόσο για τον Μπενζεμά, ο οποίος έχει υπογράψει ένα συμβόλαιο πολλών εκατομμυρίων ευρώ με την Αλ Ιτιχάντ.

Εικόνα

Το Richard Mille RM 35-03 του Μπενζεμά είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμο σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις, το White TPT Quartz and Carbon, το Blue Quartz TPT με Carbon TPT και το Carbon TPT.

Εικόνα

Χάρη στον ρότορα πεταλούδας αυτού του ρολογιού, ο χρήστης μπορεί να εξατομικεύσει την περιέλιξη της κίνησης σύμφωνα με τις επιθυμίες (και τις δραστηριότητές του), ενώ ο μηχανισμός μπορεί να βελτιστοποιηθεί κατόπιν αιτήματος, προσφέροντας καλύτερη ευελιξία.

Ο Καρίμ Μπενζεμά πιθανότατα θα έχει επιλέξει τη λειτουργία "Sport”.

Εικόνα

Στις 19 Δεκεμβρίου μάλιστα, ο ποδοσφαιριστής γιόρτασε και τα 36α γενέθλια του, οπότε κάτι μας λέει πως το συγκεκριμένο ρολόι αποτελεί κι ένα δώρο στον εαυτό του. Εσείς δεν θα το αγοράζατε στη θέση του;