Ο νέος τρόπος για να πίνετε ουίσκι: Ένα ποτήρι σε σχήμα μάσκας

Ξεχάστε το κλασικό ποτήρι Glencairn και δοκιμάστε αυτόν τον νέο τρόπο για κατανάλωση ουίσκι, που προσφέρει την απόλυτη εμπειρία απόλαυσης.
Ο νέος τρόπος για να πίνετε ουίσκι: Ένα ποτήρι σε σχήμα μάσκας

Όλοι μας έχουμε εξοικειωθεί αρκετά με τις μάσκες μετά τα τελευταία χρόνια. Όμως τι θα λέγατε για ένα ποτήρι σε σχήμα μάσκας, το οποίο σας επιτρέπει να απολαμβάνετε με τον καλύτερο τρόπο το ουίσκι σας; Αυτό ακριβώς ισχυρίζεται ότι κάνει το Smoke Mask Glass, ένα νέο ποτήρι για ουίσκι από τη Smokehead, που καλύπτει το στόμα και τη μύτη σας, χαρίζοντάς σας μια μοναδική εμπειρία.

Διαβάστε ακόμη: Ποιο ρολόι σας ταιριάζει ανάλογα με το ζώδιο σας; H Swatch έχει την απάντηση

Η Smokehead είναι μια μάρκα single malt ουίσκι που ανήκει στην Ian Macleod Distillers, την εταιρεία που βρίσκεται πίσω από αποστακτήρια όπως το Rosebank, το Tamdhu και το Glengoyne. Η Smokehead μπορεί να μη διαθέτει δικό της ξεχωριστό αποστακτήριο, ωστόσο η μάρκα αναφέρει ότι προέρχεται από το Islay - την περιοχή της Σκωτίας όπου βρίσκονται, μεταξύ άλλων, τα αποστακτήρια Lagavulin, Laphroaig και Ardbeg.

Εικόνα

Το ουίσκι Smokehead είναι αρκετά καπνιστό, όπως θα περίμενε κανείς από το όνομα του. Όσο για τη Smoke Mask, σχεδιάστηκε από τον καλλιτέχνη και υαλουργό Elliot Walker, νικητή της δεύτερης σεζόν της εκπομπής Blown Away του Netflix και έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει το στόμα και τη μύτη σας καθώς πίνετε, έτσι ώστε να καταλαβαίνετε καλύτερα τη γεύση, αλλά και τα αρώματα του ουισκιού.

Είναι φτιαγμένη από φυσητό γυαλί και έχει ασημένια βάση και χρυσή σφραγίδα ενός κρανίου στο μπροστινό μέρος. Επίσης, σας κάνει να μοιάζετε με τον Bane από το The Dark Knight Rises καθώς πίνετε, το οποίο είναι αρκετά cool.

Μπορεί να μην είναι ο πιο πρακτικός τρόπος για να πίνετε ουίσκι, αλλά σίγουρα αποτελεί μια μοναδική εμπειρία. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα με ένα καπνιστό single malt όπως το Smokehead, αλλά αξίζει να το δοκιμάσετε και με άλλα ουίσκι.

Εικόνα

Αφήστε στην άκρη τα κλασικά κρυστάλλινα ποτήρια. Εδώ έχουμε να κάνουμε με στιλ, αλλά και με ουσία. Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως για την ώρα δεν πωλείται στην αγορά, αλλά οι φίλοι της Smokehead, μπορούν να την κάνουν δική τους μέσα από έναν exclusive διαγωνισμό.