Ποιο ρολόι σας ταιριάζει ανάλογα με το ζώδιο σας; H Swatch έχει την απάντηση

Η ελβετική εταιρεία ρολογιών δημιούργησε μια νέα συλλογή αποκλειστικά αφιερωμένη στα ζώδια.
Ποιο ρολόι σας ταιριάζει ανάλογα με το ζώδιο σας; H Swatch έχει την απάντηση

Η Swatch έχει καταφέρει το τελευταίο διάστημα να τραβήξει το ενδιαφέρον των απανταχού φίλων των ρολογιών. Δεν είναι μόνο η συνεργασία της με την Omega για τη δημιουργία του MoonSwatch, αλλά και οι συνεργασίες που έκανε με την Blancpain για την κυκλοφορία ρολογιών εμπνευσμένων από τα βάθη της θάλασσας, καθώς φυσικά και αυτή που έγινε με τους Simpsons, με τα συγκεκριμένα ρολόγια να γίνονται ανάρπαστα.

Διαβάστε ακόμη: Σε δημοπρασία ρούχα και αντικείμενα της σειράς «The Crown»

Αυτή τη φορά, λοιπόν, η ελβετική μάρκα αποφάσισε να κάνει την έκπληξη και να δημιουργήσει ρολόγια αποκλειστικά αφιερωμένα στα ζώδια. Μάλιστα, τα κυκλοφορεί και στο καλύτερο timing, αφού τώρα κλείνει ο παλιός ζωδιακός κύκλος και ανοίγει ο νέος.

Με τη σειρά Swatch X You Zodiac κάθε ζώδιο θα έχει πλέον το δικό του ξεχωριστό ρολόι. Έτσι σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της Swatch, το ιδανικό ρολόι για τον Αιγόκερω, που απεικονίζεται με τη μυθολογική θαλάσσια κατσίκα, τραβάει την προσοχή σε αποχρώσεις του μπλε με τον πλανητικό κυβερνήτη του, τον Κρόνο. Ο Υδροχόος πρέπει να φοράει ένα σε πορτοκαλί και πράσινο χρώμα, ενώ οι Ιχθύες έχουν ένα ρολόι σε μπλε χρώμα, με τα ψάρια και τον κυβερνήτη πλανήτη τους, τον Ποσειδώνα.

Από την άλλη πλευρά, ο Κριός μοιάζει γεμάτος αυτοπεποίθηση γι’ αυτό και το ρολόι του έρχεται σε ένα εκρηκτικό φόντο, με την εικόνα ενός διαμαντιού, του γενέθλιου πετραδιού του συγκεκριμένου ζωδίου. Ο Ταύρος, ένα από τα ζώδια της Γης, μεταφέρει τον κυβερνήτη πλανήτη του, την Αφροδίτη, πάνω σε ένα μωβ φόντο, ενώ οι Δίδυμοι είναι σε γήινους τόνους και συμβολισμούς που θυμίζουν τη δυαδικότητα. Τα καβούρι του Καρκίνου κολυμπάει σε ένα μυστικιστικό βαθύ μωβ φόντο, με το φεγγάρι να λάμπει από πάνω του. Ο Λέων χρειάζεται ένα ρολόι μεγαλοπρεπές σε πορτοκαλί τόνους, ενώ ο Παρθένος ξεχωρίζει για το μωβ λουράκι του.

Τέλος, ο Ζυγός μεταδίδει την αίσθηση της αμεροληψίας και της δικαιοσύνης πάνω σε πράσινο χρώμα, την ίδια ώρα που το ζώο-τοτέμ του, ο κύκνος, πλέει γαλήνια στην άκρη του λουριού. Ο Σκορπιός μοιάζει απολαυστικός σε σκούρο μωβ χρώμα, ενώ ο Τοξότης κένταυρος απεικονίζεται σε στάση που φανερώνει δύναμη, μαζί με το ζώο-τοτέμ του, την κουκουβάγια.

Όσο για την τιμή τους; Η συλλογή ρολογιών Swatch You x Zodiac είναι ήδη διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της Swatch προς 105 ευρώ για τα βασικά μοντέλα, ενώ τα custom made ρολόγια κοστίζουν 130 ευρώ. Ένα έξυπνο, αλλά και ωραίο δώρο για συγγενείς και φίλους για τις ημέρες που έρχονται.