Χριστούγεννα από... κασμίρ στο Εδιμβούργο

Η συνεργασία του εμβληματικού σκωτσέζικου brand, Hawico με το ιστορικό ξενοδοχείο The Balmoral, υπόσχεται να σας χαρίσει τα πιο ιδιαίτερα αλλά και τα πιο... απαλά Χριστούγεννα που ζήσατε ποτέ!
Χριστούγεννα από... κασμίρ στο Εδιμβούργο

Έναν ιδιαίτερα πρωτότυπο τρόπο σκέφθηκε το πολυτελές 5στερο ξενοδοχείο The Balmoral που βρίσκεται στο Εδιμβούργο, για να ξεχωρίσει φέτος στις γιορτές. Ο λόγος για την συνεργασία του με την Hawico, μια από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές μάρκες παραγωγής κασμίρ στον κόσμο που φημίζεται για τα πολυτελή ενδύματά της.

Η ιδιαίτερη αυτή συνεργασία θα μεταμορφώσουν κυριολεκτικά το The Balmoral, που θα…πασπαλιστεί πινελιές από κασμίρ σε όλους τους χώρους του. Το ξενοδοχείο θα μετατραπεί σε ένα μαγικό εορταστικό καταφύγιο, με το πολυτελές κασμίρ να κυριαρχεί παντού. Από τις κασμιρένιες μπάλες του δέντρου μέχρι τα χριστουγεννιάτικα δώρα που θα είναι τυλιγμένα με κασμιρένιο περιτύλιγμα καθώς και στη διακόσμηση θα διανθιστεί με κασμιρένιες πινελιές σε όλους τους χώρους και τους ορόφους.

Ο Andrew McPherson, Γενικός Διευθυντής στο The Balmoral, δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσκαλέσουμε τους επισκέπτες να γνωρίσουν τη μαγική χώρα από κασμίρ στο The Balmoral αυτή την εορταστική περίοδο. Το ξενοδοχείο έχει διακοσμηθεί υπέροχα από τη διάσημη μάρκα κασμίρ της Σκωτίας, Hawico, με στολίδια από κασμίρ πάνω στο μεγάλο μας χριστουγεννιάτικο δέντρο που βρίσκεται στο λόμπι μας. Το Palm Court μας, το οποίο φημίζεται για το απολαυστικό απογευματινό του τσάι, έχει επίσης διακοσμηθεί με κομψή διακόσμηση με στολίδια από κασμίρ.

Είτε οι επισκέπτες μένουν μαζί μας αυτά τα Χριστούγεννα είτε μας επισκέπτονται για απογευματινό τσάι, μεσημεριανό γεύμα, δείπνο ή ποτά, ανυπομονούμε να τους καλωσορίσουμε στο κασμιρένιο The Balmoral», συμπλήρωσε.

Η συνεργασία του εμβληματικού σκωτσέζικου brand, Hawico με το ιστορικό ξενοδοχείο The Balmoral, υπόσχεται να σας χαρίσει τα πιο ιδιαίτερα αλλά και τα πιο… απαλά Χριστούγεννα που ζήσατε ποτέ!