Sindalah: Το νέο resort στην Ερυθρά Θάλασσα υπόσχεται να ξεπεράσει τη Μύκονο

Sindalah: Το νέο resort στην Ερυθρά Θάλασσα υπόσχεται να ξεπεράσει τη Μύκονο

Χτισμένο σε μια εκπληκτική φυσική τοποθεσία με εγκαταστάσεις ελλιμενισμού σκαφών και έντονη κοινωνική ζωή, το Sindalah, αναμένεται να γίνει το πιο εντυπωσιακό -και ανεξερεύνητο ως τώρα- καταφύγιο για τα πολυτελή γιοτ του πλανήτη.

Χτισμένο στις βορειοδυτικές ακτές της Σαουδικής Αραβίας, πλαισιωμένο από 468 χιλιόμετρα ανέγγιχτης ακτογραμμής και μαγευτικής θάλασσας, το NEOM, όπως έχει ονομαστεί, αποτελεί ένα φιλόδοξο mega project και αναμένεται να γίνει ο πιο συναρπαστικός τουριστικός προορισμός στον κόσμο.

Εικόνα

Στην καρδιά του πολυτελούς συμπλέγματος ΝΕΟΜ, βρίσκεται το πολυτελές νησί Sindalah, το κόσμημα της Ερυθράς Θάλασσας, που θα αποτελέσει το νέο hot spot για τους πλούσιους και διάσημους του πλανήτη.

Εδώ, οι ιδιοκτήτες γιοτ θα βρουν όλα όσα επιθυμούν ανάμεσα σε πολλές μαρίνες, δύο τερματικούς σταθμούς κρουαζιέρας και πάνω από 5.000 θέσεις ελλιμενισμού.

Το κόσμημα της Ερυθράς Θάλασσας

Όταν ανοίξει στις αρχές του 2024, το Sindalah, θα αποτελέσει τον κορυφαίο τουριστικό προορισμό, προσελκύοντας σκάφη αναψυχής και επισκέπτες όλο το χρόνο, χάρη στην ατελείωτη ηλιοφάνειά του αλλά και τις πολυτελείς εγκαταστάσεις του.

Το Sindalah είναι προσβάσιμο απευθείας από τα περισσότερα hotspots της Μεσογείου ενώ το εξαιρετικό φυσικό περιβάλλον του είναι ένας ακόμη λόγος που θα λειτουργεί ως «μαγνήτης» για τους επισκέπτες που θα απολαμβάνουν τα ζεστά, κρυστάλλινα νερά της Ερυθράς Θάλασσας.

Αλλά και οι φίλοι της ιστιοπλοϊας, δεν θα απογοητευθούν. Μια μαρίνα 86 θέσεων θα φιλοξενεί γιοτ έως 50 μέτρα, ενώ 75 σημαδούρες ανοικτής θαλάσσης θα εξυπηρετούν πλοία μεγαλύτερων διαστάσεων – μήκους έως 180 μέτρων.

Πεντάστερα ξενοδοχεία, εστιατόρια με αστέρι Michelen και πολυτελή brands

Για τις κορυφαίες εγκαταστάσεις του, το Sindalah συνεργάστηκε με την IGY Marinas, το διάσημο BWA Yachting ενώ θα δημιουργήσει το κορυφαίο The Yacht Club, ένα αποκλειστικό κλαμπ με μοναδικά προνόμια για τα celebrity μέλη του.

Όμως ο κόσμος της πολυτέλειας δεν σταματά εδώ. Για όσους αγαπούν τις καταδύσεις, στο Sindalah, το πρόγραμμα Dive Butler προσφέρει εξατομικευμένα ταξίδια κατάδυσης για την παρατήρηση των κοραλλιογενών υφάλων ενώ όσοι προτιμούν το shopping μπορούν να χαρούν τα ψώνια τους στα εκατοντάδες πολυτελή καταστήματα ή να απολαύσουν το γεύμα τους στα κομψά εστιατόρια, βραβευμένα με αστέρι Michelin.

Επιτομή της πολυτέλειας ωστόσο θα αποτελέσει το The Beach Club, με πολυτέλεια που θυμίζει κάτι ανάμεσα σε Μονακό και Μύκονο.

Όσο για τη διαμονή; Οι επισκέπτες θα απολαμβάνουν την πολυτέλεια τριών ξενοδοχείων των αλυσίδων Marriott’s Luxury και Autograph ενώ σχεδιάζεται και ένα ξενοδοχείο Four Seasons.

Κέντρο ευεξίας και spa, πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων, χώροι εκδηλώσεων (για συναυλίες ή θεατρικές παραστάσεις) αλλά και επαγγελματικό γήπεδο γκολφ είναι μερικά μόνο από τα πλεονεκτήματα του Sindalah που υπόσχεται απόλυτη πίστη στις αρχές της βιωσιμότητας καθώς ανακοίνωσε ότι η ενέργειά του να είναι 100% ανανεώσιμη με την πάροδο του χρόνου.

Για μια πρωτόγνωρη εμπειρία σε ένα προορισμό ανεξερεύνητο και μαγευτικά όμορφο κάνουν λόγο οι υπεύθυνοι του resort και εμείς δεν έχουμε παρά να συμφωνήσουμε μαζί τους…