The Weeknd: Πούλησε το εξωπραγματικό ρετιρέ του στο Λος Άντζελες για 19 εκατομμύρια δολάρια

Νέο ιδιοκτήτη βρήκε το άλλοτε αγαπημένο ρετιρέ του γνωστού τραγουδιστή The Weeknd στο Λος Άντζελες Το διαμέρισμα συνολικής έκτασης 760 τ.μ. κατάφερε τελικά να βρει αγοραστή έναντι 19 εκατ. δολαρίων, δηλαδή 3 εκατ. δολάρια λιγότερα από την τιμή που αρχικά ήλπιζε.
The Weeknd: Πούλησε το εξωπραγματικό ρετιρέ του στο Λος Άντζελες για 19 εκατομμύρια δολάρια

Μετά από σχεδόν δύο χρόνια στην αγορά, το ρετιρέ του The Weeknd στο Λος Άντζελες βρήκε επιτέλους νέο αγοραστή. Το διαμέρισμα συνολικής έκτασης 760 τ.μ., που βρίσκεται στο πολυτελές κτίριο Beverly West στην περιοχή Westwood του Λος Άντζελες, βγήκε για πρώτη φορά στην αγορά έναντι 22,5 εκατομμυρίων δολαρίων τον Ιανουάριο του 2022.

Διαβάστε ακόμη: Στο eBay κλεμμένα του Βρετανικού Μουσείου - Ύποπτος ο έφορος ελληνικών αρχαιοτήτων

Ο Καναδός καλλιτέχνης δυσκολεύτηκε αρκετά να το πουλήσει, όμως κατάφερε τελικά να βρει αγοραστή έναντι 19 εκατομμυρίων δολαρίων, δηλαδή 3 εκατομμύρια δολάρια λιγότερα από την τιμή που αρχικά ήλπιζε.

Βέβαια, η αλήθεια είναι πως ακόμη και αυτό το ποσό, το καθιστά ως ένα από τα ακριβότερα ρετιρέ που έχουν πουληθεί ποτέ στο Λος Άντζελες. Ο The Weeknd ή Abel Tesfaye όπως είναι το πραγματικό του όνομα, αγόρασε αυτό το τεράστιο διαμέρισμα το 2019 έναντι 21 εκατομμυρίων δολαρίων. Φυσικά, εκτός από το συγκεκριμένο ακίνητο έχει στην κατοχή του πολλά ακόμη, με αποκορύφωμα την γιγαντιαία έπαυλή του στο Bel Air, όπου και διαμένει, την οποία αγόρασε έναντι 70 εκατομμυρίων δολαρίων.

Εικόνα
Εικόνα

Όσον αφορά το ρετιρέ στο Λος Άντζελες, αυτό καταλαμβάνει ολόκληρο τον 18ο όροφο του κτιρίου και τα πολλά παράθυρα του προσφέρουν θέα 360 μοιρών στο κέντρο της πόλης των αγγέλων, τους γύρω λόφους και τον Ειρηνικό Ωκεανό.

Αυτό το πολυτελές ακίνητο διαθέτει σύγχρονο και κομψό στυλ, με 4 υπνοδωμάτια και 8 μπάνια, όλα τους ψηλοτάβανα, με ξύλινες επενδύσεις και έπιπλα σχεδιαστών.

Εικόνα

Επίσης, υπάρχουν διάφορα σαλόνια, δύο μπαλκόνια, γυμναστήριο με καθρέφτες αντί για τοίχους, κουζίνα με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, τεράστιο μπαρ με κεντρική ασπρόμαυρη μαρμάρινη νησίδα και εντυπωσιακή κάβα κρασιών. Η κύρια κρεβατοκάμαρά του προσφέρει μέγιστη άνεση, ενώ το σκούρο, κομψό μπάνιο είναι διακοσμημένο με πολυτελή υλικά, όπως μαύρο μάρμαρο.

Εικόνα

Το διαμέρισμα που μέχρι πρότινος ανήκε στον The Weeknd, εκτός του ότι είναι τρομερά εντυπωσιακό, βρίσκεται σε έναν πύργο που προσφέρει υπερπολυτελείς εγκαταστάσεις και υπηρεσίες σε όλους τους ενοίκους του, όπως παρκαδόρο, τεράστια πισίνα, ελικοδρόμιο στον τελευταίο όροφο και θυρωρό διαθέσιμοςόλες τις ώρες της ημέρας.