Ραφαέλ Ναδάλ: Ο θρύλος του τένις μόλις άνοιξε το ZEL, το πρώτο του πολυτελές ξενοδοχείο στη Μαγιόρκα

Ξενοδόχος αποφάσισε να γίνει ο Ραφαέλ Ναδάλ, λίγο πριν την απόσυρσή του από το τένις. Ο 22 φορές πρωταθλητής Γκραν Σλαμ μόλις άνοιξε το ZEL, το πρώτο του πολυτελές ξενοδοχείο 165 δωματίων, στη γενέτειρά του, τη Μαγιόρκα της Ισπανίας, σε συνεργασία με τη Meliá Hotels International.
Ραφαέλ Ναδάλ: Ο θρύλος του τένις μόλις άνοιξε το ZEL, το πρώτο του πολυτελές ξενοδοχείο στη Μαγιόρκα

Καθώς προετοιμάζεται για την τελευταία του σεζόν στο τένις, ο 22 φορές πρωταθλητής Γκραν Σλαμ, Ραφαέλ Ναδάλ, αποφάσισε να γίνει ξενοδόχος. Το πρώτο ακίνητο υπό την lifestyle επωνυμία ZEL που ίδρυσε ο ίδιος, άνοιξε τον περασμένο μήνα στη Μαγιόρκα, το ηλιόλουστο νησί στην Ισπανία που αποτελεί γενέτειρα του διάσημου τενίστα.

Διαβάστε ακόμα: GoldenEye - Διακοπές α λα Τζέιμς Μποντ στο νησί της Τζαμάικα που ο Ίαν Φλέμινγκ έγραψε όλα τα βιβλία του 007

«Για μένα, το άνοιγμα του ZEL στη Μαγιόρκα είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Ως κάποιος που έχω περάσει μεγάλο μέρος της ζωής μου ταξιδεύοντας στον κόσμο, ήθελα να δημιουργήσω κάτι αναζωογονητικό και ζωντανό που να είναι πιστό στις παραδόσεις των Βαλεαρίδων Νήσων», λέει ο Ναδάλ για το ξενοδοχείο του.

Το ZEL αποτελεί μια φρέσκια πρόταση φιλοξενίας, «που γεννήθηκε στη Μεσόγειο» -όπως δηλώνει ο ίδιος- και δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τη Meliá Hotels International. Η Meliá, που ιδρύθηκε στη Μαγιόρκα, είναι ένας από τους κορυφαίους εγχώριους φορείς εκμετάλλευσης τουριστικών θέρετρων της Ισπανίας και η 17η μεγαλύτερη αλυσίδα ξενοδοχείων παγκοσμίως, με περισσότερα από 400 ξενοδοχεία σε 43 χώρες.

Εικόνα

Κατά μήκος μιας από τις πιο διάσημες παραλίες του νησιού, στην Παλμάνοβα, το ξενοδοχείο απέχει μόλις 15 λεπτά οδικώς από την πολυσύχναστη πρωτεύουσα της Πάλμα και λιγότερο από 30 λεπτά από το αεροδρόμιο της Πάλμα ντε Μαγιόρκα.

Ενώ η Μαγιόρκα θεωρούνταν κυρίως προορισμός για οικονομικές διακοπές, το μεγαλύτερο από τα νησιά των Βαλεαρίδων άλλαξε την κάποτε «λαϊκή» εικόνα του για κάτι πολύ πιο λαμπερό. Πλέον, μια νέα γενιά ευκατάστατων ταξιδιωτών συρρέει στο νησί, όχι μόνο για τις υπέροχες παραλίες και τους τιρκουάζ κολπίσκους, αλλά και για την υπέροχη κουζίνα με προϊόντα που έρχονται κατευθείαν από το αγρόκτημα στο τραπέζι, τη βιολογική γεωργία, τα οινοποιεία και τους ελαιώνες, τις εξαιρετικές εκδρομές για πεζοπορία και ποδηλασία και, τέλος, μια πραγματικά εξαιρετική επιλογή πολυτελών ξενοδοχείων.

Εικόνα

Το concept του ZEL εμπνέεται από τα φιλόξενα σπίτια, την υπαίθρια κουλτούρα και τον αυθόρμητο τρόπο ζωής της Μεσογείου. Η εμφάνιση και η αίσθησή του βασίζεται σε ανοιχτούς και δυναμικούς χώρους, προσκαλώντας τους επισκέπτες να νιώσουν τη ζεστασιά ενός μεσογειακού σπιτιού.

Εικόνα

Το μεσογειακό αίθριο αποτελεί το κέντρο της εμπειρίας, λειτουργώντας ως λόμπι καθώς διασυνδέει τους διάφορους χώρους του ακινήτου και δημιουργεί μια αίσθηση ελευθερίας μέσω της υπαίθριας διαβίωσης. Εν τω μεταξύ, η κεντρική πισίνα βρίσκεται δίπλα στη Μεσόγειο Θάλασσα, με θέα στην πολυσύχναστη παραλία Beso, όπου οι επισκέπτες μπορούν να καθίσουν σε τραπέζια στην άμμο.

Εικόνα

Τα ξενοδοχεία ZEL εμπνέονται από τη φιλοσοφία «phygital» που συνδυάζει τα φυσικά στοιχεία με την τεχνολογική καινοτομία με στόχο τη βέλτιστη εμπειρία και άνεση των επισκεπτών. Αντί για μια παραδοσιακή ρεσεψιόν, οι επισκέπτες θα βρουν ένα ψηφιακό κιόσκι στο αίθριο, όπου μπορούν να έχουν πρόσβαση στην κάρτα δωματίου τους χρησιμοποιώντας μόνο το τηλέφωνό τους. Μια παρόμοια βολική επιλογή check out προσφέρεται επίσης σε όσους επιθυμούν να τη χρησιμοποιήσουν.

Εικόνα

Όσο για τα 165 δωμάτια, εκ των οποίων τα 21 είναι σουίτες ή junior σουίτες, όλα προσφέρουν εκπληκτική θέα στη θάλασσα και ντιζάιν αισθητική, εμπνευσμένη από τον μεσογειακό τρόπο ζωής.

Σύμφωνα με τον Γκαμπριέλ Εσκαρέρ, CEO της Meliá Hotels International, «η διεθνής εμπειρία της Meliá για περισσότερα από 65 χρόνια στη δημιουργία και διαχείριση πολυτελών ξενοδοχείων και η εμπνευσμένη ηγεσία του Ραφαέλ Ναδάλ συνενώθηκαν για να δημιουργήσουν αυτό το μοναδικό brand που παρουσιάζουμε σήμερα».

Εικόνα

«Η ZEL, μια καινοτόμος, ενεργητική φίρμα ξενοδοχείων, θα προσελκύσει και θα εκπλήξει μια νέα γενιά ταξιδιωτών που αναζητούν νέους τρόπους για να επικεντρωθούν στην ευημερία και να ταξιδεύουν βιώσιμα. Είμαστε τόσο χαρούμενοι που ανακοινώνουμε αυτήν την ειδική συνεργασία με ένα τόσο αξιοθαύμαστο σύμβολο όπως ο Ράφα», σχολίασε ο Escarrer.

Εικόνα

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και κρατήσεις στο νέο ξενοδοχείο του Ραφαέλ Ναδάλ, στη Μαγιόρκα, μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο του ZEL.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ