Chiara Ferragni: Μας ξεναγεί στο νέο της σπίτι - Μια βίλα αξίας 5 εκατομμυρίων ευρώ στη λίμνη Κόμο

Η Ιταλίδα influencer Chiara Ferragni και ο σύζυγός της αγόρασαν ένα νέο σπίτι στη λίμνη Κόμο και αποφάσισαν να μας ξεναγήσουν σε αυτό μέσα από τις αναρτήσεις τους στα social media.
Chiara Ferragni: Μας ξεναγεί στο νέο της σπίτι - Μια βίλα αξίας 5 εκατομμυρίων ευρώ στη λίμνη Κόμο

Πριν πετάξει για Ελλάδα και βρεθεί στη Μύκονο, η Chiara Ferragni χαλάρωσε στη λίμνη Κόμο, αφού τελικά κατάφερε να βρει το σπίτι που εκείνη και ο σύζυγός της, Fedez, έψαχναν εδώ και πολύ καιρό εκεί. «Το όνειρό μας», έγραψε πρόσφατα η Ιταλίδα influencer στο Instagram δημοσιεύοντας μια σειρά από εικόνες της έπαυλης.

Διαβάστε ακόμη: Κριστιάνο Ρονάλντο: Επενδύει άγνωστο ποσό στο διάσημο ηλεκτρονικό κατάστημα ρολογιών Chrono24

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, το ζευγάρι φέρεται να αγόρασε τη συγκεκριμένη βίλα για πέντε εκατομμύρια ευρώ στον δήμο Pognana Lario, ο οποίος έχει λίγο λιγότερους από επτακόσιους μόνιμους κατοίκους, αλλά έγινε ξαφνικά διάσημος.

«Για την περιοχή μας είναι μια σημαντική κίνηση, όμως να θυμόμαστε ότι δεν πρέπει ποτέ να παραβλέπεται η βιωσιμότητα των κατοίκων», δήλωσε ο δήμαρχος Claudio Corbella στην εφημερίδα La Provincia, επισημοποιώντας, με αυτόν τον τρόπο, την αγορά του σπιτιού.

Το νέο σπίτι της Ferragni βρίσκεται ακριβώς μπροστά στη Villa Oleandra, την κατοικία του George Clooney στο Laglio. Πρόκειται για μια διώροφη βίλα με μεγάλο κήπο και πισίνα υπερχείλισης, σύμφωνα με τις πρώτες φωτογραφίες που δημοσίευσε η influencer στο Instagram.

Παράλληλα, η Chiara Ferragni μάς έδειξε πλάνα από το σαλόνι της με θέα στη λίμνη, τους λευκούς καναπέδες, καθώς και το δωμάτιο των παιδιών της, Leone και Vittoria, το οποίο έχει δύο πανομοιότυπα κρεβάτια το ένα δίπλα στο άλλο.

Φημολογείται ότι εδώ και μήνες ότι η Chiara Ferragni και ο Fedez έψαχναν για ένα σπίτι σε ένα από τα αγαπημένα τους μέρη. Ήδη τον περασμένο Ιανουάριο, μάλιστα, είχαμε δει το ζευγάρι στον κήπο του συγκεκριμένου σπιτιού, πιθανότατα για να οριστικοποιήσει την αγορά.

Μετά από τις ελάχιστες ημέρες ξεκούρασης που πέρασαν στη λίμνη Κόμο και τη νέα τους βίλα, η Chiara Ferragni έφτιαξε βαλίτσες και πετάχτηκε πρώτα μέχρι το Παρίσι, ενώ τα τελευταία 24ωρα τη βλέπουμε να ανεβάζει φωτογραφίες από την Ελλάδα και να απολαμβάνει τη Μύκονο. Για εκείνη είναι η ζωή!