Dior Spa Cruises: Πολυτελείς κρουαζιέρες στο Σηκουάνα με συνεδρίες fitness και περιποίησης ετοιμάζει ο οίκος μόδας

Το γιοτ του γαλλικού οίκου μόδας Dior ετοιμάζεται να πλεύσει κατά μήκος του ποταμού Σηκουάνα στο Παρίσι, προσφέροντας στους επιβάτες του πολυτελείς περιποιήσεις ευεξίας αλλά και μια κρουαζιέρα στα γραφικότερα μέρη της Πόλης του Φωτός.
Dior Spa Cruises: Πολυτελείς κρουαζιέρες στο Σηκουάνα με συνεδρίες fitness και περιποίησης ετοιμάζει ο οίκος μόδας

Ο Dior επαναφέρει την αποκλειστική φιλοσοφία του πλωτού σπα για δεύτερη χρονιά. Η κρουαζιέρα Dior Spa, η οποία πραγματοποιείται στο γιοτ του οίκου μόδας παράλληλα με την έναρξη της εβδομάδας υψηλής ραπτικής στο Παρίσι, ταξιδεύει τους επισκέπτες σε μια δίωρη διαδρομή κατά μήκος του ποταμού Σηκουάνα, προσφέροντάς τους παράλληλα διάφορες συνεδρίες ευεξίας.

Διαβάστε ακόμα: Κρουαζιέρες - Το «πράσινο» κρουαζιερόπλοιο Swap2Zero της Ponant θέτει νέα στάνταρντ στο βιώσιμο τουρισμό

Το γιοτ διαθέτει αίθουσες περιποίησης στις οποίες παρέχονται εξειδικευμένες επιλογές ευεξίας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους. Δύο είδη πολυτελών εμπειριών προσφέρονται ως μέρος της κρουαζιέρας Dior Spa: η κρουαζιέρα περιποίησης και η κρουαζιέρα ευεξίας.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο Women’s Wear Daily, και οι δύο κρουαζιέρες έχουν διάρκεια δύο ωρών, με μια ώρα να επικεντρώνεται στα συγκεκριμένα στοιχεία θεραπείας ευεξίας και την άλλη ώρα να επιτρέπει την ανάπαυση και τις δραστηριότητες αναψυχής.

Εικόνα

Η κρουαζιέρα περιποίησης περιλαμβάνει μια ωριαία θεραπεία προσώπου ή σώματος με στόχους όπως αποτοξίνωση, αντίστροφη γήρανσης, δύναμη ή χαλάρωση. Μετά τη θεραπεία ακολουθεί 1 ώρα ξεκούραση στο κατάστρωμα. Εδώ, οι επισκέπτες μπορούν να έχουν πρόσβαση στην πισίνα και τα lounge, ενώ θαυμάζουν τα αξιοθέατα του Παρισιού.

Η κρουαζιέρα ευεξίας, εν τω μεταξύ, έχει προσαρμοσμένο καθημερινό πρόγραμμα. Το Women’s Wear Daily αναφέρει ότι μετά από μία ώρα ξεκούρασης στο κατάστρωμα, οι επισκέπτες μπορούν να περάσουν τη δεύτερη ώρα απολαμβάνοντας δραστηριότητες όπως pilates, αναπνευσολογία, θεραπευτικές διατάσεις, ή ασκήσεις αποτοξίνωσης. Τέλος, υπάρχουν τέσσερα μασάζ σώματος και τρεις θεραπείες προσώπου διαθέσιμες στους επισκέπτες.

Ταξιδεύοντας στην πολυτέλεια

Το γιοτ με την επωνυμία Dior ονομάζεται «Stunning Excellence». Το WWD αναφέρει ότι η ανανεωμένη διακόσμηση περιλαμβάνει το χαρακτηριστικό toile de jouy μοτίβο της πολυτελούς μάρκας σε μπλε και μπεζ τόνους.

Το επάνω κατάστρωμα είναι 393 τετραγωνικά μέτρα και είναι κατασκευασμένο από ξύλο τικ. Υπάρχει ένα υπαίθριο αθλητικό κατάστρωμα, μπαρ χυμών και πισίνα. Οι δε ξαπλώστρες στο κατάστρωμα, επιτρέπουν την πλήρη θέα στον καθεδρικό ναό της Notre-Dame, στο Grand Palais και στο Musée d'Orsay.

Εικόνα

Κάτω από το κατάστρωμα, υπάρχει μια αίθουσα υποδοχής με προϊόντα περιποίησης δέρματος και αρώματα Dior, τέσσερις μονές καμπίνες καθώς και μια διπλή καμπίνα με σαλόνι.

Το γιοτ Dior θα είναι αγκυροβολημένο στο λιμάνι Henri IV κοντά στο Île Saint-Louis από τις 3 έως τις 14 Ιουλίου. Η ημερομηνία έναρξης συμπίπτει με την έναρξη της εβδομάδας μόδας υψηλής ραπτικής στο Παρίσι.

Εικόνα

Πέρυσι, ο Dior ξεκίνησε την πρώτη του κρουαζιέρα σπα στον Σηκουάνα στο Παρίσι. Σύμφωνα με το Harper’s Bazaar, η ιδέα ενός πλωτού σπα εμπνεύστηκε από τα ιστορικά bains de la samaritaine, τα πλωτά λουτρά του 19ου αιώνα. Αυτά βρίσκονταν δίπλα στο Pont-Neuf στις όχθες του Σηκουάνα και πιστεύεται ότι ήταν οι πρώτoπόροι της εμπειρίας του σπα.

Ο Dior διαθέτει δύο μόνιμα σπα στη γαλλική πρωτεύουσα: ένα στο Hôtel Plaza Athénée και ένα άλλο στο Cheval Blanc. Η Cheval Blanc βρίσκεται πίσω από τα πλωτά σπα του Dior και, στον ιστότοπό του, το σπα αναφέρει ότι προσφέρει στους πελάτες «ολιστικά καταφύγια για απόλυτη ψυχική, σωματική και συναισθηματική ευεξία».

Οι τιμές για τις κρουαζιέρες περιποίησης και ευεξίας κυμαίνονται από 280 έως 1.920 ευρώ. Οι επισκέπτες έχουν επίσης τη δυνατότητα να συνδυάσουν πακέτα για μια τετράωρη εμπειρία. Για κρατήσεις μπορείτε να επισκεφθείτε την αντίστοιχη ιστοσελίδα του Dior.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ