Ντέιβιντ Μπέκαμ: Το χρυσό ρολόι Tudor Black Bay 58 που φόρεσε στο Γουίμπλεντον κοστίζει όσο ένα Rolex

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ εμφανίστηκε στις θέσεις των επισήμων στο Γουίμπλεντον μαζί με τη μητέρα του φορώντας ένα κλασικό καλοκαιρινό κοστούμι και ένα υπέροχο χρυσό ρολόι Tudor Black Bay 58 με πράσινο καντράν που κοστίζει 17.800 ευρώ.
Ντέιβιντ Μπέκαμ: Το χρυσό ρολόι Tudor Black Bay 58 που φόρεσε στο Γουίμπλεντον κοστίζει όσο ένα Rolex

Είναι παράδοση για του επιφανείς λάτρεις του τένις που προσκαλούνται να καθίσουν στο Royal Box του Γουίμπλεντον, να εμφανίζονται δείχνοντας τον καλύτερο εαυτό τους. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για τον Ντέιβιντ Μπέκαμ που έχει αποδείξει ότι το στυλ ρέει στο αίμα του.

Διαβάστε ακόμα: Ντέιβιντ Μπέκαμ - Σχεδίασε δύο νέες Maserati με έμπνευση από ιστορικά μοντέλα και την... γκαρνταρόμπα του

Στην τελευταία του εμφάνιση στο ετήσιο τουρνουά, το απόγευμα της Τετάρτης 5 Ιουλίου, ο θρύλος του ποδοσφαίρου εμφανίστηκε στις θέσεις των επισήμων φορώντας ένα κλασικό καλοκαιρινό κοστούμι και ένα υπέροχο ρολόι Tudor Black Bay 58.

Ο πρώην αρχηγός της εθνικής Αγγλίας παρευρέθηκε στο All England Lawn Tennis and Croquet Club με τη μητέρα του, Σάντρα Τζορτζίνα Γουέστ, φορώντας Ralph Lauren Purple Label από το κεφάλι μέχρι τα νύχια. Ωστόσο, εκείνο που πραγματικά τράβηξε τα βλέμματα, ήταν το εντυπωσιακό καταδυτικό ρολόι στον δεξί καρπό του.

Εικόνα

Το συγκεκριμένο Black Bay 58, Ref. m79018v-0001, ταιριάζει απόλυτα με το καταπράσινο γρασίδι στο Centre Court. Διαθέτει θήκη 39 χλστ. κατασκευασμένη από κίτρινο χρυσό 18 καρατίων με ασορτί μονόδρομη στεφάνη με το πράσινο ματ διαβαθμισμένο καντράν 60 λεπτών με χρυσές σημάνσεις και αριθμούς.

Εικόνα

Το πακέτο συμπληρώνεται από ένα σκούρο καφέ λουράκι αλιγάτορα με χρυσή πόρπη 18 καρατίων. Το ρολόι συνοδεύεται επίσης από ένα δωρεάν υφασμάτινο λουράκι σε πράσινο χρώμα με μια χρυσή διακοσμητική ρίγα.

Καρδιά του ρολογιού, όπως και των υπολοίπων Back Bay 58, αποτελεί ο αυτόματος μηχανισμός Caliber MT5400. Διαθέτει 27 κοσμήματα και ρυθμό παλμών 28.800 ανά ώρα. Το ρολόι έχει επίσης αποθεματικό ισχύος περίπου 70 ωρών και είναι αδιάβροχο στα 200 μέτρα.

Εικόνα

Μπορεί, λοιπόν, να είναι δύσκολο να βγάλει κανείς ένα εισιτήριο για το Wimbledon τόσο καλό όσο αυτό του Beckham, αλλά όλοι μπορούν να αποκτήσουν το ρολόι του. Το Ref.m79018v-0001 είναι διαθέσιμο στον ιστότοπο της Tudor με τιμή 17.800 ευρώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ