Μαξ Φερστάπεν: Γιόρτασε τη νίκη του στο αυστριακό Grand Prix με ένα custom ρολόι TAG Heuer Monaco

Ένα μοναδικό στο είδος του ρολόι TAG Heuer Monaco βρήκε την ευκαιρία να επιδείξει ο Μαξ Φερστάπεν πανηγυρίζοντας τη νίκη του στο αυστριακό Grand Prix toy 2023. Ο ειδικός χρονογράφος δημιουργήθηκε ειδικά για τον Φερστάπεν με τον αριθμό του «1» να διακοσμεί το καντράν.
Μαξ Φερστάπεν: Γιόρτασε τη νίκη του στο αυστριακό Grand Prix με ένα custom ρολόι TAG Heuer Monaco

Η νίκη του Μαξ Φερστάπεν στο πρόσφατο Grand Prix της Αυστρίας αποτέλεσε την πέμπτη συνεχόμενη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα της Formula 1. Σηκώνοντας το κύπελλο της νίκης στο πόντιουμ, ο Ολλανδός οδηγός βρήκε την ευκαιρία να επιδείξει -εκτός από την υπεροχή του- και ένα ιδιαίτερο ρολόι: ένα μοναδικό στο είδος του TAG Heuer Monaco.

Διαβάστε ακόμα: TAG Heuer Monaco Chronograph - Τρία νέα ρολόγια μόλις προστέθηκαν στην εμβληματική σειρά χρονογράφων

Ο ειδικός χρονογράφος δημιουργήθηκε ειδικά για τον Φερστάπεν και του δωρίστηκε από την εταιρεία στο Grand Prix του Μονακό, τον Μάιο του 2023. Το ρολόι αποτελεί θρίαμβο μορφής και λειτουργίας: διαθέτει κάσα από τιτάνιο Grade 2 με αμμοβολή και εντυπωσιακό καντράν-σκελετό.

Η πρόσοψη διακρίνεται από έντονες μπλε πινελιές, ένα ευκρινές παράθυρο ημερομηνίας και τον αριθμό του Φερστάπεν «1» να διακοσμεί το φόντο στο πλαίσιο ενδείξεων δεύτερης ώρας.

Εικόνα

Το ρολόι τροφοδοτείται από τον αυτόματο μηχανισμό Heuer 02 της εταιρείας, ο οποίος παρέχει απόθεμα ισχύος 80 ωρών και αντοχή στο νερό έως και 100 μέτρα. Είναι επίσης ευδιάκριτος μέσα από τη διαφανή πλάτη του ρολογιού με κρύσταλλο από ζαφείρι.

Οι λέξεις «one of one» είναι χαραγμένες στο ρολόι, μαζί με δύο αστέρια που συμβολίζουν τις νίκες του πρωταθλήματος 2021 και 2022 του Φερστάπεν. Ίσως ένα τρίτο αστέρι να προστεθεί σύντομα, καθώς ο 25χρονος προηγείται αυτή τη στιγμή άνετα στη βαθμολογία οδηγών με 81 βαθμούς και είναι το φαβορί για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος F1 2023.

Εικόνα

Η παράδοση της TAG Heuer με τα ειδικά ρολόγια για τους πρωταθλητές των αγώνων ταχύτητας έχει μακρά ιστορία. Σύμφωνα με την ωρολογοποιία, κατά τη χρυσή εποχή του μηχανοκίνητου αθλητισμού στη δεκαετία του 1970, οι οδηγοί θεωρούσαν σημάδι επιτυχίας και αναγνώρισης όταν τους χαριζόταν ένα ρολόι TAG Heuer.

Εικόνα

Να θυμίσουμε, τέλος, ότι για να γιορτάσει την κατάκτηση του πρώτου του Πρωταθλήματος Οδηγών το 2021, ο Φερστάπεν είχε επιλέξει να φορέσει στον καρπό του ένα Monaco Titan. Να δούμε αν θα επιλέξει ακόμα ένα TAG Heuer Monaco φέτος.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ