TAG Heuer Monaco Chronograph: Τρία νέα ρολόγια μόλις προστέθηκαν στην εμβληματική σειρά χρονογράφων

Η TAG Heuer αποκάλυψε τρεις νέους χρονογράφους με αφορμή το Grand Prix της Formula 1 στο Μονακό. Τα τρία ρολόγια διαθέτουν «σκελετοποιημένο» καντράν και κάσα από αμμοβολισμένο τιτάνιο και είναι φυσικά μοντέλα της εμβληματικής σειράς Monaco Chronograph.
TAG Heuer Monaco Chronograph: Τρία νέα ρολόγια μόλις προστέθηκαν στην εμβληματική σειρά χρονογράφων

Μια τριάδα νέων χρονογράφων πρόσθεσε στη σειρά ρολογιών Monaco η TAG Heuer με αφορμή το Grand Prix της Formula 1 που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 27-28 Μαίου στο ομώνυμο πριγκιπάτο.

Διαβάστε ακόμα: TAG Heuer - Γιορτάζει 60 χρόνια του εμβληματικού ρολογιού Carrera σε μια ταινία με τον Ράιαν Γκόσλινγκ

Με το όνομα TAG Heuer Monaco Chronograph, τα τρία ρολόγια διαθέτουν «σκελετωμένα» καντράν και κάσα 39 mm κατασκευασμένη από αμμοβολισμένο τιτάνιο βαθμού 2. Τα ρολόγια σχεδιάστηκαν για να σηματοδοτήσουν το φετινό Grand Prix του Μονακό, αλλά υπογραμμίζουν επίσης διαφορετικές στιγμές της αγωνιστικής ιστορίας της μάρκας.

Το νέο ρολόι Original Blue είναι εμπνευσμένο από το πρώτο μπλε καντράν TAG Heuer Monaco. Το μπλε καντράν και οι κόκκινοι δείκτες του απηχούν το αρχικό σχέδιο.

Το μοντέλο Racing Red, εν τω μεταξύ, είναι ένα νεύμα στις σχέσεις της μάρκας με διάσημους οδηγούς, όπως ο Στιβ ΜακΚουίν τη δεκαετία του 1960. Οι κόκκινες λεπτομέρειές του είναι ένα νεύμα στους σπινθήρες που δημιουργούν τα αγωνιστικά αυτοκίνητα ενώ κινούνται στις πίστες.

Το τελευταίο ρολόι που προστέθηκε στη συλλογή Monaco είναι το τιρκουάζ Tag Heuer Monaco Chronograph. Σε αντίθεση με τις άλλες δύο εκδόσεις, η θήκη του από τιτάνιο διαθέτει μαύρη επίστρωση που αναδεικνύει τις χρωματικές λεπτομέρειές του.

Και τα τρία νέα ρολόγια είναι εξοπλισμένα με το μηχανισμό Heuer 02 της μάρκας (κάπως παρόμοια με τον αρχικό μηχανισμό TAG Heuer Monaco από τη δεκαετία του '70). Το αυτόματο σύστημα, ορατό από τη διάφανη πλάτη της κάσας, προσφέρει απόθεμα ισχύος 80 ωρών και αντοχή στο νερό έως και 100 μέτρα.

Καθένα από τα νέα ρολόγια συνοδεύεται από δύο επιλογές σε λουράκι (μαύρο λουράκι από δέρμα μοσχαριού ή καουτσούκ) ενώ το Original Blue έρχεται με το δικό του ασορτί λουράκι. Εναλλακτικά, μπορείτε να παραγγείλετε το Monaco Chronograph με αμμοβολισμένο μπρασελέ τιτανίου βαθμού 2, με διπλό πτυσσόμενο κούμπωμα ασφαλείας.

A post shared by TAG Heuer (@tagheuer)

Οι τρεις νέοι χρονογράφοι Monaco είναι τώρα διαθέσιμοι στον ιστότοπο της TAG Heuer, με τιμές 11.400 ευρώ για τον τιρκουάζ και 10.850 ευρώ για τους άλλους δύο.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ