Samsung Odyssey OLED G9: Η πρώτη κυρτή οθόνη gaming 49 ιντσών στον κόσμο μόλις έγινε πραγματικότητα

Έχοντας ήδη κυκλοφορήσει μία από τις καλύτερες οθόνες gaming στην αγορά, η Samsung κάνει την έκπληξη παρουσιάζοντας τώρα την πρώτη κυρτή οθόνη OLED 49 ιντσών. Η Odyssey OLED G9 αναμένεται να είναι διαθέσιμη παντού από το τρίτο τρίμηνο του 2023.
Samsung Odyssey OLED G9: Η πρώτη κυρτή οθόνη gaming 49 ιντσών στον κόσμο μόλις έγινε πραγματικότητα

Η βιομηχανία του gaming αποτελεί την πηγή πολλών από τις εξελίξεις που διαμορφώνουν κατά καιρούς την τεχνολογική πραγματικότητα. Από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τις παιχνιδοκονσόλες μεγαλύτερης ισχύος μέχρι την εικονική πραγματικότητα, πολλές από τις βελτιώσεις που δημιουργήθηκαν για να προσφέρουν καλύτερη εμπειρία παιχνιδιού, ωφέλησαν τελικά την τεχνολογία στο σύνολό της.

Διαβάστε ακόμα: Θα τα ζήλευε και ο James Bond: Αυτά είναι τα κορυφαία gadgets της αγοράς αυτή τη στιγμή

Οι καμπύλες οθόνες υπολογιστών είναι μεταξύ αυτών των εξελίξεων και άρχισαν να εμφανίζονται την τελευταία δεκαετία, χαρίζοντας στους χρήστες καλύτερη εμπειρία χωρίς να χρειάζεται να διπλασιάζουν ή να τριπλασιάζουν τι οθόνες που έχουν μπροστά τους.

Η Samsung Odyssey OLED G8 είναι μια εξαιρετική περίπτωση. Κυρτή ή όχι, ξεκίνησε να διατίθεται μόλις τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, έχει γίνει ωστόσο μία από τις καλύτερες οθόνες OLED gaming στην αγορά. Τώρα, η Samsung έρχεται να ανακοινώσει την αναβάθμιση της G8 με την Odyssey OLED G9, μια μεγαλύτερη και καλύτερη κυρτή οθόνη gaming, η οποία που θα είναι επίσης η πρώτη οθόνη OLED 49 ιντσών.

Πέρα από το θηριώδες μεγεθός του, το νέο monitor είναι και το πρώτο που διαθέτει ανάλυση Dual Quad High Definition, η οποία ενισχύεται από την τεχνολογία AI. Το G9 έχει λόγο διαστάσεων 32:9 και καμπυλότητα 1800R, μαζί με εντυπωσιακή πυκνότητα pixel 110 PPI που επιτυγχάνεται με τις νέες βελτιώσεις.

Αυτό συμπληρώνεται από τον γρήγορο χρόνο απόκρισης 0,03 ms στην οθόνη 240 Hz, ο οποίος είναι απίστευτα χρήσιμος όσον αφορά στην ακρίβεια παιχνιδιού. Επιπλέον, ο Neo Quantum Processor Pro της Samsung παρέχει εκπληκτικά χρώματα με περισσότερο βάθος που ενισχύεται από την προαναφερθείσα αναβάθμιση AI, δημιουργώντας μια καθηλωτική οπτική εμπειρία.

Στο πίσω μέρος του λεπτού μεταλλικού πλαισίου του G9, τα CoreLighting και CoreSync από το G8 επιστρέφουν, παράγοντας φως που ταιριάζει με τα χρώματα της οθόνης σας, η οποία διαθέτει φυσικά και συμβατά ενσωματωμένα ηχεία.

Το G9 θα συνοδεύεται επίσης από το Gaming Hub της Samsung, με που σας επιτρέπει να απολαμβάνετε εύκολα τις αγαπημένες σας υπηρεσίες ροής και παιχνιδιών, μαζί με την επιλογή Multi View για να χωρίσετε την οθόνη σας στα δύο, χωρίς να χρειάζεστε δύο από αυτές.

Οι προπαραγγελίες για την οθόνη Samsung Odyssey Oled G9 είναι ανοιχτές μέχρι τις 15 Ιουνίου για 2.199 δολάρια, με την αποστολή να αναμένεται να ξεκινήσει προς τα τέλη του ίδιου μήνα. Τα χρονοδιαγράμματα εκκίνησης πώλησης από τα καταστήματα θα διαφέρουν ανά περιοχή, αλλά το monitor αναμένεται να είναι διαθέσιμο παντού από το τρίτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο της Samsung.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ