Θα τα ζήλευε και ο James Bond: Αυτά είναι τα κορυφαία gadgets της αγοράς αυτή τη στιγμή

Κάναμε μια βόλτα στα καταστήματα του Golden Hall και βρήκαμε τα gadgets που αποτελούν την τελευταία λέξη της μόδας στην κατηγορία τους.
Θα τα ζήλευε και ο James Bond: Αυτά είναι τα κορυφαία gadgets της αγοράς αυτή τη στιγμή

Αν έχεις δει έστω και μια ταινία James Bond στη ζωή σου, τότε θα γνωρίζεις πολύ καλά πως ο πράκτορας 007 πάντα λάτρευε τα gadgets. Για την ακρίβεια, ήταν αυτά που τον έσωζαν σε κάθε δύσκολη κατάσταση ή τον βοηθούσαν να ανακαλύψει κάποιο επτασφράγιστο μυστικό.

Στην πραγματικότητα μπορεί να μην έχουμε στη διάθεσή μας όλες εκείνες τις πολύπλοκες τεχνολογικές κατασκευές που χρησιμοποιούσε ο Bond στις ταινίες του, όμως, στην αγορά υπάρχουν κάποιες ακόμη καλύτερες που μας γλιτώνουν από κόπο και χρόνο, ενώ ταυτόχρονα μας προσφέρουν ευκολία, άνεση και απαράμιλλο στιλ. Για να τις βρεις, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να περάσεις μια βόλτα από το Golden Hall, όπου κρύβονται όλα τα κορυφαία gadgets!

Εικόνα

Εμείς κάναμε μια βόλτα, σου φτιάξαμε τον «τεχνολογικό χάρτη» που χρειάζεσαι και τώρα το αφήνουμε πάνω σου.

JBL Pulse 5 αδιάβροχο ηχείο bluetooth με light show

Εικόνα

Ξεκινήσαμε την αναζήτησή μας για τα καλύτερα τεχνολογικά αντικείμενα από τo Public στο ισόγειο του Golden Hall. Εκεί, λοιπόν, αν περάσεις μια βόλτα από το σημείο που υπάρχουν τα ηχεία, δεν γίνεται να μην παρατηρήσεις το επιβλητικό JBL Pulse 5, το αδιάβροχο ηχείο Bluetooth που έχει τη δυνατότητα να αλλάζει χρώματα, ανάλογα με τη διάθεση ή το τραγούδι που παίζει. Ένα αρκετά Instagram friendly gadget, το οποίο είναι σίγουρο ότι θα σε κάνει να ξεχωρίσεις στις παραλίες φέτος το καλοκαίρι.

Gaming ακουστικά Sony - Inzone H7

Εικόνα

Για τους φαν των games, μία στάση στο Sony Center είναι απαραίτητη. Εκτός από τα περιζήτητα Playstation 5, θα βρεις και τα Gaming ακουστικά της Sony, Inzone H7, σχεδιασμένα να αγκαλιάζουν το αυτί καλύπτοντας το ολοκληρωτικά (over ear), προσφέροντας άνεση και αρκετή απομόνωση θορύβου από το περιβάλλον. Με αυτά το gaming γίνεται αμέσως μια άλλη, εξαιρετικά εντυπωσιακή εμπειρία.

Apple Watch Ultra

Εικόνα

Το πιο ανθεκτικό και ικανό Apple Watch που κατασκευάστηκε ποτέ είναι σχεδιασμένο για εξερεύνηση, περιπέτεια και αντοχή. Δεν θα ήταν το must have εργαλείο στα χέρια του διάσημου πράκτορα 007; Διαθέτει GPS, έως και 36 ώρες διάρκεια λειτουργίας μπαταρίας, στιβαρή αλλά ταυτόχρονα εντυπωσιακή σχεδίαση, ανθεκτική στα στοιχεία της φύσης. Τεράστια οθόνη Retina Always-On που παραμένει φωτεινή ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες, καθώς και ένα προσαρμόσιμο Κουμπί Δράσης. Για να το βρεις, απλά θα πρέπει να κάνεις μια στάση στο iStorm του Golden Hall.

Smart Accordion Lamp

Εικόνα

Πάμε και σε κάτι πιο απλό, αλλά σίγουρα εντυπωσιακό; Περνώντας μπροστά από το Tricks & Treats, λοιπόν, το μάτι μας έπεσε πάνω σε ένα φωτιστικό που έμοιαζε με ακορντεόν. Μπαίνοντας στο κατάστημα, μάθαμε πως πρόκειται για το Smart Accordion Lamp, ένα επιτραπέζιο διακοσμητικό φωτιστικό, το οποίο έχει τρία διαφορετικά χρώματα και δημιουργεί φανταστική ατμόσφαιρα σε κάθε δωμάτιο. Άσε που αν πάρεις δύο, τότε μπορούν να ενωθούν με μαγνήτη και το ένα να αποτελεί συνέχεια του άλλου!

Xiaomi Robot Vacuum X10+

Εικόνα

Στο Mi Store είναι λες και μπαίνεις μέσα σε κάποια φουτουριστική ταινία. Παντού γύρω σου υπάρχουν gadgets και δύσκολα μπορείς να επιλέξεις το καλύτερο. Για εμάς, όμως, η επιλογή ήταν μία. Η Xiaomi Robot Vacuum X10+ για σκούπισμα και σφουγγάρισμα με χαρτογράφηση. Η σκούπα ρομπότ της Xiaomi διαθέτει κάδο με χωρητικότητα 350ml και προσφέρει αποτελεσματικό καθάρισμα για όλους τους τύπους δαπέδων. Την παίρνεις, την αφήνεις σπίτι και όλα τα υπόλοιπα τα κάνει μόνη της. Όταν τελειώσει με τις δουλειές μάλιστα πηγαίνει στον έξυπνο σταθμό βάσης της και εσύ δεν έχεις να αγχώνεσαι για τίποτα.

Hello Card, επαγγελματική κάρτα PVC

Εικόνα

Και κλείνουμε την τεχνολογική βόλτα μας με μια κάρτα που έχει έρθει από το μέλλον, αλλά μπορείς να τη βρεις στην Type Center. Η Hello Card όπως ονομάζεται, είναι μια κάρτα που μπορεί να έχει «μέσα της» όλα τα στοιχεία επικοινωνίας σου όπως τα social media, το email, την ιστοσελίδα και ό,τι άλλη πληροφορία θέλεις να προσθέσεις. Έτσι, κάθε φορά που κάποιος ζητάει την «επαγγελματική σου κάρτα», εσύ μπορείς απλά να του μεταφέρεις τις πληροφορίες που θέλεις, απευθείας στο κινητό του, δείχνοντας την Hello Card. Είναι συμβατή σε όλα τα μοντέλα με IOS από το 2017 και Android από το 2015, ενώ μπορείς να χαράξεις πάνω της το όνομα ή το λογότυπο που επιθυμείς. Τρομερό!

Όλα τα παραπάνω gadgets, καθώς κι ακόμη περισσότερα μπορείς να βρεις με μια βόλτα από το Golden Hall. Μην ξαφνιαστείς αν πετύχεις και τον James Bond εκεί μέσα.

Κείμενο: Γιάννης Μπαϊρακτάρης

Φωτογραφίες: Χρήστος Λώλος