NBA: Γιατί η τιμή των VIP εισιτηρίων στους φετινούς τελικούς είναι από τις ακριβότερες όλων των εποχών

Για να παρακολουθήσει κάποιος τους Ντένβερ Νάγκετς να κατακτούν το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία τους, θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, καθώς η τιμή των εισιτηρίων για τις θέσεις δίπλα στο παρκέ έχει κυριολεκτικά εκτοξευθεί.
NBA: Γιατί η τιμή των VIP εισιτηρίων στους φετινούς τελικούς είναι από τις ακριβότερες όλων των εποχών

Μία νίκη μακριά από το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία τους βρίσκονται πλέον οι Ντένβερ Νάγκετς. Η ομάδα μπάσκετ του Νίκολα Γιόκιτς επικράτησε με 108-95 στον τέταρτο αγώνα της σειράς των τελικών του ΝΒΑ μέσα στην έδρα των Μαϊάμι Χιτ, έκαναν το 3-1 και πλέον βρίσκονται αντιμέτωποι με την ιστορία τους στον επόμενο αγώνα που θα διεξαχθεί στην Ball Arena.

Διαβάστε ακόμη: ΛεΜπρον Τζέιμς: Και ο σταρ των Λέικερς με το δικό του ποτό - Την τεκίλα Lobos 1707 Limited Edition Añejo

Όπως καταλαβαίνει εύκολα κανείς τα εισιτήρια για αυτόν τον αγώνα είναι ανάρπαστα, αλλά και πανάκριβα. Σίγουρα λίγοι όμως μπορούν να προμηθευτούν ένα “μαγικό χαρτάκι” για τις καλύτερες θέσεις του γηπέδου, τις γνωστές και ως courtside seats, οι οποίες βρίσκονται σχεδόν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και προσφέρουν την καλύτερη θέα στους επισκέπτες.

Πολλοί celebrities, επιχειρηματίες, αλλά και εκατομμυριούχοι δίνουν το παρών κάθε χρόνο σε κάποια από αυτές τις θέσεις, τις οποίες μπορεί να κλείσει κανείς από 6.000 μέχρι και 40.000 δολάρια, αν μιλάμε για την πρώτη σειρά!

Είναι χαρακτηριστικό δε το γεγονός πως φέτος η τιμή τους έχει εκτοξευτεί. Το ίδιο είχε συμβεί και στο τέταρτο παιχνίδι της σειράς στο Μαϊάμι, όταν οι courtside seats κόστιζαν από 27.795 μέχρι και 46.326 δολάρια, κάτι που κατατάσσει τα εισιτήρια των φετινών τελικών στα πιο ακριβά όλων των εποχών.

Βέβαια, δεν φτάνουν το ποσό ρεκόρ που είχε δαπανήσει ένα φίλαθλος στους τελικού του ΝΒΑ το 2017, όταν κι έδωσε 133.000 δολάρια για ένα διπλό εισιτήριο στις courtside seats, προκειμένου να δει από κοντά τους Golden State Warriors που έπαιζαν ακόμη στην Oracle Arena του Όκλαντ. Όσο για το πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο διαρκείας στις θέσεις δίπλα στο παρκέ; Εκεί το ποσό μπορεί να ξεπεράσει τα 100.000 δολάρια το ένα. Κι όμως υπάρχουν κάποιοι που θέλουν και μπορούν να τα αποκτήσουν.