ΛεΜπρον Τζέιμς: Και ο σταρ των Λέικερς με το δικό του ποτό - Την τεκίλα Lobos 1707 Limited Edition Añejo

Η τεκίλα του ΛεΜπρον Τζέιμς μόλις αποκάλυψε τη limeted edition Lobos 1707 Añejo που κυκλοφορεί σε 9.000 μπουκάλια. Το νέο premium ποτό είναι προϊόν της συνεργασίας του σούπερ σταρ των Λέικερς με την Lobos 1707, μια σχέση που ξεκίνησε το 2021.
ΛεΜπρον Τζέιμς: Και ο σταρ των Λέικερς με το δικό του ποτό - Την τεκίλα Lobos 1707 Limited Edition Añejo

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δεν θα μπορούσε να λείπει από το πάνθεον των πλούσιων και διάσημων που ασχολούνται με τη βιομηχανία των αλκοολούχων ποτών. Ο σούπερ σταρ του NBA συνεργάστηκε για πρώτη φορά με την τεκίλα Lobos 1707 το 2021, και τώρα έρχεται να παρουσιάσει μια νέα limited edition κυκλοφορία του ποτού.

Διαβάστε ακόμα: Tεκίλα DeLeón - Στα δικαστήρια οι συνιδιοκτήτες Diageo και Sean «Diddy» Combs με φόντο τον... George Clooney

«ΟΥΑΟΥ ΟΥΑΟΥ ΟΥΑΟΥ!!» ανέφερε ο φόργουορντ των Λέικερς σε μια ανάρτηση στο Instagram ανακοινώνοντας τη συνεργασία στους 154 εκατομμύρια ακόλουθούς του.

«Παρουσιάζουμε τη Lobos Tequila 1707 Limited Edition Añejo. Είναι πραγματικά ένα αριστούργημα!! Κυκλοφορεί σε επιλεγμένες αγορές και πραγματικά ένα συλλεκτικό μπουκάλι. Το σχέδιο είναι εκπληκτικό, με μπλε, καθαρά και χρυσά στοιχεία, σφραγισμένα με σκούρο μπλε κερί στο καπάκι. Περιορισμένες ποσότητες διαθέσιμες. ΚΑΛΑ μου φαίνεται τόσο όμορφη!!!», συμπλήρωσε ο θρύλος του μπάσκετ.

Σύμφωνα με δελτίο τύπου της φίρμας, η Lobos 1707 Añejo έλαβε ήδη ένα χρυσό μετάλλιο στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ποτών στο Σαν Φρανσίσκο το 2023. Η νέα κυκλοφορία ενώνει τις άλλες προσφορές της επωνυμίας: Lobos 1707 Joven, Reposado, Extra Añejo και το Mezcal Artisanal τους.

Η Lobos 1707 Añejo παλαιώνει μεταξύ 12-18 μηνών σε αμερικανικά λευκά δρύινα βαρέλια, κυκλοφορεί σε 9.000 φιάλες και ο καλύτερος τρόπος για να την απολαύσετε είναι με πάγο, σύμφωνα με τη μάρκα.

Οι τεκίλες της Lobos 1707 κυμαίνονται σε τιμές από 49 έως 159 δολάρια ενώ η νέα τεκίλα του ΜεΜπρον Τζέιμς κοστίζει 99 δολάρια και είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένες κάβες αλλά και μέσω του ιστότοπου της Lobos 1707.