Το κάμπινγκ γίνεται παιχνιδάκι με τη νέα σκηνή της Dometic - Φουσκώνει σε 2 λεπτά στην οροφή του αυτοκινήτου σας

Η νέα σκηνή της TRT 140 AIR της Dometic κάνει το κάμπινγκ παιχνιδάκι, καθώς συνδυάζει τα πλεονεκτήματα μιας σκηνής οροφής αυτοκινήτου με την άνεση ενός φουσκωτού σκελετού που μπορεί να φουσκώσει μέσα σε 2 μόνο λεπτά.
Το κάμπινγκ γίνεται παιχνιδάκι με τη νέα σκηνή της Dometic - Φουσκώνει σε 2 λεπτά στην οροφή του αυτοκινήτου σας

Το στήσιμο της σκηνής για τους φανατικούς του κάμπινγκ αποτελεί κάτι σαν ιεροτελεστία. Από το να βρεθεί το κατάλληλο μέρος μέχρι να τοποθετηθεί σωστά και το τελευταίο κορδόνι, η διαδικασία αποτελεί ίσως το σημαντικότερο κομμάτι των απροβλημάτιστων διακοπών στη φύση.

Διαβάστε ακόμα: Το πιο ακριβό «κάμπινγκ» - Εκεί που τα τροχόσπιτα κοστίζουν ακόμη και 5 εκατομμύρια ευρώ

Δεν είναι λίγες βέβαια οι σύγχρονες καινοτομίες που έχουν αλλάξει το τοπίο στη βιομηχανία της υπαίθριας διαμονής, διευρύνοντας την γκάμα των επιλογών για εκείνους που θέλουν να κοιμούνται κάτω από τα αστέρια.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι «σκηνές-ρετιρέ» που μπορούν να τοποθετηθούν στις οροφές των αυτοκινήτων. Όχι μόνο προσφέρουν έναν διασκεδαστικότερο τρόπο κατασκήνωσης, αλλά και την καλύτερη λύση για να γλιτώσει κανείς από τις απρόβλεπτες επισκέψεις της άγριας πανίδας ή το νοτισμένο από την υγρασία έδαφος. Επιπλέον δεν απαιτούν ώρες αναζήτησης επίπεδης επιφάνειας για να τοποθετηθούν.

Εικόνα

Συνεχίζοντας να γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλείς ως βιώσιμη -αν όχι καλύτερη- εναλλακτική λύση αντί των επίγειων σκηνών, οι σκηνές οροφής υφίστανται ραγδαίες βελτιώσεις τα τελευταία χρόνια, με την TRT 140 AIR της Dometic να σηματοδοτεί ενδεχομένως την επόμενη μεγάλη τάση.

Τέκνο μια φίρμας που είναι περισσότερο γνωστή για την εντυπωσιακή γκάμα ψυγείων και κλιματιστικών εξωτερικού χώρου, το τελευταίο δημιούργημα της Dometic συνδυάζει τα πλεονεκτήματα μιας σκηνής οροφής με την άνεση ενός φουσκωτού σκελετού.

Εικόνα

Παρέχοντας ταχύτερη και απροβλημάτιστη ρύθμιση, η πατενταρισμένη τεχνολογία AIR της μάρκας αποτελείται από ισχυρούς φουσκωτούς σωλήνες TPU οι οποίοι προστατεύονται από «μανίκια» πολυεστέρα βαρέως τύπου.

Με μία και μοναδική είσοδο για τον αέρα που απαιτείται, η TRT 140 AIR φουσκώνεται από ένα μόνο σημείο σε περίπου 2 λεπτά και ξεφουσκώνει σε περίπου 3 λεπτά. Και σε αντίθεση με μια σκηνή με μεταλλικό σκελετό, το πλαίσιο AIR δεν λυγίζει ή σπάει σε δυνατό αέρα.

Κατασκευασμένη από πολυεστέρα ripstop 300D και καμβά Weathershield TC -ένα πολυβαμβακερό υλικό που ρυθμίζει τη θερμοκρασία και δεν συγκρατεί υγρασία στον εσωτερικό χώρο- η σκηνή είναι απίστευτα ανθεκτική και έτοιμη για όλες τις εποχές.

Συμβατή με οποιοδήποτε όχημα και προσβάσιμη μέσω της ενσωματωμένης τηλεσκοπικής σκάλας αλουμινίου, η μονάδα ζυγίζει συνολικά 47 κιλά, διαθέτει ενσωματωμένο στρώμα και μπορεί να φιλοξενήσει έως και 2 ενήλικες. Υπάρχουν επίσης τέσσερα μεγάλα διχτυωτά παράθυρα, ώστε να μπορείτε να επωφεληθείτε από τη θέα ή μπορείτε να τα κλείσετε χρησιμοποιώντας τις περσίδες με φερμουάρ για μεγαλύτερη προστασία και ιδιωτικότητα.

Εικόνα

Κάθε μονάδα διαθέτει ηλεκτρική αντλία 12V και εσωτερικές και εξωτερικές θήκες αποθήκευσης. Το TRT 140 AIR είναι τώρα διαθέσιμο προς προπώληση για 2.500 ευρώ στον ιστότοπο της Dometic.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ