Cheers: Σε δημοπρασία ολόκληρο το μπαρ της θρυλικής σειράς που άφησε εποχή στην παγκόσμια τηλεόραση

Cheers: Σε δημοπρασία ολόκληρο το μπαρ της θρυλικής σειράς που άφησε εποχή στην παγκόσμια τηλεόραση

Το «Cheers» είναι μια από τις πιο εμβληματικές σειρές στην ιστορία της τηλεόρασης, με σχεδόν τριάντα βραβεία Emmy κατά τη διάρκεια της προβολής του, πρώτα στο NBC αλλά στη συνέχεια και στην Ελλάδα. Από την πρεμιέρα της, το 1982, η εκπομπή συνέχισε να καθορίζει το είδος και παραμένει μια από τις καλύτερες και πιο δημοφιλείς μέχρι σήμερα.

Διαβάστε ακόμα: Succession - Πωλείται για 29 εκατ. δολάρια το ρετιρέ του Kendall Roy με την απίστευτη θέα στη Νέα Υόρκη

Δεδομένης της επιτυχίας του sitcom, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ολόκληρος ο πάγκος του μπαρ, όπου εκτυλίσσεται το μεγαλύτερο μέρος της σειράς, καθώς και κάποια άλλα αναμνηστικά από τη σειρά, βγαίνουν τώρα σε δημοπρασία από τον οίκο Heritage Auctions.

Εικόνα

Με μήκος περίπου 3 μέτρα και ύψος λίγο περισσότερο από ένα μέτρο, το μπαρ του«Cheers» διαθέτει τρία τμήματα πάγκου, τα ορειχάλκινα κιγκλιδώματα για τα πόδια, αλλά και τους κρουνούς μπύρας.

Τα αρχικά του Τζον Ράτζενμπεργκερ, του ηθοποιού που υποδύθηκε τον Cliff, διακρίνονται σκαλισμένα σε ένα μέρος του πάγκου, μεταξύ αυτών που έχουν σκαλίσει και άλλα μέλη του καστ.

Εικόνα

Τα ψηλά σκαμπό με μπορντό δερματίνη συμπληρώνουν το βασικό σετ. Η ταμειακή μηχανή και το πιάνο δεν περιλαμβάνονται εδώ, καθώς προσφέρονται ξεχωριστά. Πολλά άλλα αναμνηστικά, ωστόσο, συνοδεύουν το μπαρ, όπως μενού και πιάτα από την κωμική σειρά.

Εικόνα

Περιλαμβάνονται επίσης πάνω από είκοσι αθλητικές φωτογραφίες με κορνίζα από το σετ καθώς και μερικά μπουκάλια με «αλκοολούχο ποτό» γεμισμένα με ρητίνη για τις ανάγκες των γυρισμάτων.

Εικόνα

Αν λοιπόν πάντα θέλατε να φτιάξετε ένα μπαρ στο σπίτι σας, έχετε πλέον την ευκαιρία όχι μόνο να το πάρετε έτοιμο αλλά και να αποκτήσετε ταυτόχρονα ένα θρυλικό κομμάτι της τηλεοπτικής ιστορίας. Οι προσφορές πραγματοποιούνται ζωντανά στον ιστότοπο του οίκου δημοπρασιών Heritage Auctions, ξεκινώντας από 110.000 δολάρια.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ