Succession: Πωλείται για 29 εκατ. δολάρια το ρετιρέ του Kendall Roy με την απίστευτη θέα στη Νέα Υόρκη

Ποιος δεν θα ήθελε να ζήσει σαν μέλος της οικογένειας Roy, στη γνωστή τηλεοπτική σειρά «Succession»; Όποιος διαθέτει 29 εκατ. δολάρια μπορεί. Το ρετιρέ του Kendall Roy, του νέου CEO της Waystar Royco, στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης βγήκε προς πώληση.
Succession: Πωλείται για 29 εκατ. δολάρια το ρετιρέ του Kendall Roy με την απίστευτη θέα στη Νέα Υόρκη

Τι θα λέγατε αν μπορούσατε να ζήσετε σαν μέλος της οικογένειας Roy; Με την 4η σεζόν του Succession να προβάλλεται αυτή τη στιγμή παγκοσμίως, οι τηλεθεατές έχουν την ευκαιρία να δουν και να μάθουν περισσότερα για τη ζωή της υπερπλούσιας οικογένειας Roy, συμπεριλαμβανομένων των σπιτιών τους.

Διαβάστε ακόμη: Φρέντι Μέρκιουρι: 1.500 προσωπικά του αντικείμενα βγαίνουν σε δημοπρασία - Άνω των 6,8 εκατ. ευρώ η αξία τους

Οι πιο παρατηρητικοί μάλιστα θα πρόσεξαν πως στην αρχή του τέταρτου επεισοδίου, είδαμε για μερικά δευτερόλεπτα το το ρετιρέ του Kendall Roy στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης. Το φανταστικό σπίτι του νέου διευθύνοντος συμβούλου της Waystar Royco στην πραγματικότητα πωλείται για 29 εκατομμύρια δολάρια.

Εικόνα

Το συγκεκριμένο ακίνητο βρίσκεται στον κομψό πύργο κατοικιών 180 East 88th Street στο Upper East Side και είναι σχεδιασμένο από το αρχιτεκτονικό γραφείο DDG του Joe McMillan. Χωρίζεται σε τρία πατώματα και έχει συνολική έκταση 5.508 τετραγωνικά μέτρα, ενώ διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια, τέσσερα μπάνια και δύο WC.

Το μοντέρνο ρετιρέ έχει ψηλά ταβάνια που φτάνουν τα 8μιση μέτρα σε ύψος, παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή που περιβάλλουν κάθε δωμάτιο και μια σπειροειδή σκάλα που συνδέει τα τρία επίπεδα. Η θέα εκτείνεται σε όλο το Μανχάταν, με το Σέντραλ Παρκ και τον ορίζοντα της πόλης να βρίσκονται στο «πιάτο» του ιδιοκτήτη του.

Εικόνα

Πρόκειται για ένα σπίτι σχεδιασμένο για έναν δισεκατομμυριούχο. Το κύριο και χαμηλότερο επίπεδο του ρετιρέ διαθέτει ένα ευάερο σαλόνι, τραπεζαρία και μια κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη από τους Molteni & C - Dada με μαρμάρινους πάγκους Statuario και συσκευές Gaggenau.

Αυτός ο όροφος διαθέτει επίσης ένα γραφείο που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως στούντιο, προσωπικό γραφείο, επιπλέον υπνοδωμάτιο ή βιβλιοθήκη.

Εικόνα

Ο δεύτερος όροφος στεγάζει τα υπνοδωμάτια, συμπεριλαμβανομένης της ευρύχωρης κύριας σουίτας με τζάκι φυσικού αερίου, βεράντα με θέα στο Central Park, γκαρνταρόμπα και μπάνιο που μοιάζει με σπα. Το μπάνιο διαθέτει πλάκες τραβερτίνης, τοίχους και δάπεδο με ψηφιδωτή διακόσμηση, ντουλάπια από δρυ, πάγκους από γυαλισμένο μάρμαρο Bianco Grigio, ντους και κρυφό φωτισμό. Τα ανοιχτόχρωμα δάπεδα με στυλ ψαροκόκκαλο σε όλο το σπίτι δίνουν μια φωτεινή, αριστοκρατική αίσθηση.

Τα άλλα υπνοδωμάτια μοιράζονται μια βεράντα που έχει θέα στο ανατολικό αστικό τοπίο και τις γέφυρες. Στον τρίτο όροφο βρίσκεται η τεράστια βεράντα, που εκτείνεται σε 195 τετραγωνικά μέτρα, με πανοραμική θέα στην πόλη και ένα επιπλέον δωμάτιο – ξενώνα για τους επισκέπτες.

Εικόνα

Μόλις λίγα βήματα από την τοποθεσία Carnegie Hill που βρίσκεται ο πύργος, μπορεί να βρεις κανείς υπέροχα καταστήματα και εστιατόρια, ενώ η περιοχή επωφελείται από μια ασφαλή και ήσυχη κατοικημένη τοποθεσία μεταξύ Lexington και 3rd Avenue.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που στο Succession βλέπουμε κάποιο τόσο εντυπωσιακό ακίνητο. Την περασμένη σεζόν, η οικογένεια ταξίδεψε στην Ιταλία για τον γάμο της πρώην συζύγου του αείμνηστου Logan Roy, Caroline Collingwood. Εκεί, η σειρά του HBO παρουσίασε δύο εντυπωσιακές ιταλικές βίλες, την Cetinale και τη Villa La Cassinella.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ