BMW XM: Το δικό της «εξωτικό» μοντέλο φτιάχνει η Ναόμι Κάμπελ για το λανσάρισμα του νέου υβριδικού αυτοκινήτου

Η BMW συνεργάζεται με τη Na;omi K;ampel για το λανσάρισμα του νέου BMW XM. Το διάσημο supermodel θα σχεδιάσει το δικό της μοναδικό μοντέλο «εξωφρενικά υψηλής απόδοσης», το οποίο θα κυκλοφορήσει στο τέλος του 2023.
BMW XM: Το δικό της «εξωτικό» μοντέλο φτιάχνει η Ναόμι Κάμπελ για το λανσάρισμα του νέου υβριδικού αυτοκινήτου

Η BMW ετοιμάζεται να λανσάρει το BMW XM, το πρώτο αυτοκίνητο υψηλών επιδόσεων στον κόσμο με κίνηση M HYBRID. Για το ντεμπούτο του υβριδικού αυτοκινήτου, η αυτοκινητοβιομηχανία συνεργάζεται με μια σειρά δημιουργικών συνεργατών, με επικεφαλής το εμβληματικό supermodel, ηθοποιό και επιχειρηματία, Ναόμι Κάμπελ.

Διαβάστε ακόμα: Lamborghini Revuelto - Ο διάδοχος του εμβληματικού Aventador είναι ένα πανίσχυρο υβριδικό supercar 1.001 ίππων

Η Ναόμι επιλέχθηκε από τη γερμανική φίρμα ως μέρος της καμπάνιας «Dare to Be You». «Το σλόγκαν της BMW M “Dare to be You” με ενθουσίασε αμέσως», εξήγησε το μοντέλο, «επειδή περιγράφει ακριβώς τη στάση σιγουριάς που είναι απαραίτητη για την πρόοδο και τη θετική αλλαγή».

Ως μέρος του λανσαρίσματος του BMW XM, η Κάμπελ θα σχεδιάσει το δικό της μοναδικό μοντέλο «εξωφρενικά υψηλής απόδοσης», το οποίο θα κυκλοφορήσει στο τέλος του 2023.

Εικόνα

«Μεγάλωσα ώστε να έχω πάντα ακεραιότητα, να είμαι αυτή που είμαι και να κάνω ό,τι θέλω με τον πλήρη αυθεντικό εαυτό μου», ανέφερε η Ναόμι σε ένα βίντεο στο Instagram, με το οποίο ανακοίνωσε την κυκλοφορία του αυτοκινήτου. «Πιστεύω ότι έχω αυτό το κάτι που ονομάζω τα τρία Α: αφοσίωση, αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα. Κάθε φορά που δεσμεύομαι να κάνω κάτι, θα το κάνω με 110% πεποίθηση».

A post shared by Dr Naomi Campbell (@naomi)

Το BMW XM μπορεί να υπερηφανεύεται για εντυπωσιακά στατιστικά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων του χρόνου από 0 έως 100 χλμ. στα 4,3 δευτερόλεπτα, της τελικής ταχύτητας 270 χλμ./ώρα και της ισχύος των 653 ίππων. Το φθινόπωρο, ένα μοντέλο Label Red θα προστεθεί στη γκάμα, το οποίο φτάνει μέχρι τους 748 ίππους -το πιο ισχυρό όχημα σειράς παραγωγής που έχει εγκριθεί για χρήση στο δρόμο στην ιστορία της μάρκας- και αναμένεται να διατεθεί στην τιμή των 192.000 ευρώ περίπου.

Εικόνα

Ο Jens Thiemer, ανώτερος αντιπρόεδρος της BMW, εξήγησε του λόγους που η Ναόμι επιλέχθηκε ως το ιδανικό πρόσωπο για το νέο λανσάρισμα: «Υπάρχουν λίγοι άνθρωποι που μπορούν να ταυτιστούν με το σύνθημα “Dare to be You” όσο πιο πιστά γίνεται. Η Ναόμι Κάμπελ είναι μια γυναίκα που ακολουθεί τον δικό της δρόμο αταλάντευτα και έχει γίνει όχι μόνο ένα μοναδικό supermodel αλλά και μια συναρπαστική προσωπικότητα».

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη νέα BMW XM αλλά και να διαμορφώσετε το δικό σας μοναδικό μοντέλο στην αντίστοιχη ελληνική ιστοσελίδα της ΒMW. Οι τιμές του μοντέλου ξεκινούν από 187.450 ευρώ για τη βασική έκδοση.