Lamborghini Revuelto: Ο διάδοχος του εμβληματικού Aventador είναι ένα πανίσχυρο υβριδικό supercar 1.001 ίππων

Μόλις ένα χρόνο μετά τον τερματισμό της παραγωγής του, η Lamborghini αντικαθιστά το Aventador με ένα πανίσχυρο υβριδικό supercar. Το Revuelto των 1.001 ίππων διαθέτει μια τριάδα ηλεκτροκινητήρων και έναν κινητήρα V-12 6,5 λίτρων και θα αρχίσει να παραδίδεται αργότερα φέτος.
Lamborghini Revuelto: Ο διάδοχος του εμβληματικού Aventador είναι ένα πανίσχυρο υβριδικό supercar 1.001 ίππων

Η αντικατάσταση ενός εμβληματικού αυτοκινήτου με ένα νέο μοντέλο δεν ήταν ποτέ εύκολη υπόθεση για τις αυτοκινητοβιομηχανίες. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για το Aventador της Lamborghini. Κι ενώ η παραγωγή του φημισμένου supercar να ολοκληρώθηκε μόλις πέρυσι, η ιταλική μάρκα έρχεται τώρα να καλύψει το κενό με το Revuelto, ένα πανίσχυρο υβριδικό όχημα 1.001 ίππων.

Διαβάστε ακόμα: Lamborghini Countach LP500S - Σε δημοπρασία το πρώτο κομμάτι της έκδοσης 1982 που κατασκευάστηκε ποτέ

Τροφοδοτούμενο από μια τριάδα ηλεκτροκινητήρων, έναν κινητήρα V-12 6,5 λίτρων 814 ίππων και μια μπαταρία 3,8 kWh (που βρίσκεται ανάμεσα στα καθίσματα), η νέα ναυαρχίδα της ιταλικής εταιρείας προσφέρει απίστευτη ισχύ με υπερβατικές επιδόσεις.

Επιπλέον, η μπαταρία μπορεί να επαναφορτιστεί χρησιμοποιώντας την εσωτερική θύρα όταν χρειάζεται. Η εμβέλειά της είναι μάλλον περιορισμένη, καθώς η διάρκειά της διαφέρει ανάλογα με τη λειτουργία οδήγησης.

Εικόνα

Υπάρχουν 13 επιλογές οδήγησης, συμπεριλαμβανομένων των νέων λειτουργιών Recharge, Hybrid και Performance. Οι τρεις αυτές λειτουργίες συνυπάρχουν με τα προγράμματα Strada, Sport και Cross, καθένα από τα οποία ταιριάζει καλύτερα σε διαφορετικές συνθήκες, είτε πρόκειται για κίνηση στην πόλη είτε για μεγαλύτερα ταξίδια.

Το Revuelto κινείται σε ένα κατά παραγγελία σετ ελαστικών Potent Sport, το οποίο ενισχύει τις εντυπωσιακές του επιδόσεις. Τα ειδικά κατασκευασμένα λάστιχα διαθέτουν τεχνολογία run-flat για να διασφαλίζουν την ασφαλή οδήγηση σε περίπτωση που σκάσουν.

Εικόνα

Προχωρώντας στο εσωτερικό, μια τριάδα οθονών 8 ιντσών αποτελούν το πιο πρόσφατο σύστημα HMI της Lambo, το οποίο υποστηρίζεται επίσης από μια βελτιωμένη πλατφόρμα πλοήγησης που αναπτύχθηκε πλήρως για ακρίβεια σε πραγματικό χρόνο.

Όσον αφορά τη συνολική σχεδιαστική γλώσσα, τα χαρακτηριστικά φώτα σε σχήμα Υ και η δομή από ανθρακονήματα του επερχόμενου μοντέλου έχουν διαφημιστεί εδώ και αρκετό καιρό, ωστόσο συνεχίζουν να κλέβουν τις εντυπώσεις.

Εικόνα

Το αμάξωμα διαθέτει επίσης αεροδυναμικές λεπίδες και ένα σετ πλευρικών πτερυγίων που βρίσκονται πίσω από τον μπροστινό τροχό, προάγοντας τη ροή αέρα κατά μήκος των πλευρών και αναβαθμίζοντας το επιθετικό look του αυτοκινήτου.

Συνολικά, η ιταλική φίρμα προβάλει το Revuelto ως το πιο ισχυρό της όχημα το οποίο είναι πλέον έτοιμο για του δρόμους. Ενώ, ωστόσο, δεν έχει ακόμη δώσει λεπτομέρειες σχετικά με τις τιμές, οι παραδόσεις για το Revuelto αναμένεται να ξεκινήσουν αργότερα μέσα στο έτος. Έχουμε πάντως την αίσθηση ότι η αρχική τιμή του δεν θα είναι μικρότερη των 500.000 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το υβριδικό Revuelto μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο της Lamborghini.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ