Tequila Casa Azul Organic: Η Eiza González μόλις παρουσίασε τη δική της βιολογική τεκίλα

Η Eiza González, μπαίνει και επίσημα στη λίστα των celebrities με το δικό τους απόσταγμα. Η διάσημη Μεξικανή ηθοποιός του Χόλιγουντ παρουσίασε τη δική της τεκίλα, Casa Azul Organic, σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις: blanco, reposado και anejo. :
Tequila Casa Azul Organic: Η Eiza González μόλις παρουσίασε τη δική της βιολογική τεκίλα

Γεννήθηκε στην πόλη Καμπόρκα του Μεξικό, κοντά στα σύνορα με την πολιτεία της Αριζόνα, στις 30 Ιανουαρίου του 1990. Η μητέρα της, Glenda Reyna, ήταν μοντέλο με σπουδαία καριέρα στα νιάτα της, κάτι που έκανε από νωρίς την Eiza να θέλει να ασχοληθεί με τα φλας και τη μόδα. Ο πατέρας της, Carlos González, σκοτώθηκε σε ατύχημα με τη μηχανή του όταν εκείνη ήταν μόλις 12 ετών. Ένα περιστατικό που την άλλαξε πολύ, όπως έχει δηλώσει σε συνέντευξή της.

Διαβάστε ακόμη: Η Louis XIII μόλις παρουσίασε ένα εξαιρετικά σπάνιο κονιάκ των 50.000 ευρώ

Ο λόγος φυσικά για την Eiza González τη διάσημη Μεξικανή ηθοποιό, η οποία μόλις μας έδωσε έναν ακόμη λόγο για να ασχοληθούμε μαζί της. Μετά από τις πολύ δυνατές συμμετοχές της σε ταινίες όπως οι Baby Driver, Hobbs & Shaw και Ambulance, ήρθε η ώρα να λανσάρει και το δικό της ποτό.

Το ταλέντο και η λάμψη της Μεξικανής ηθοποιού δεν περιορίζονται μόνο στον κινηματογράφο και την τηλεόραση, μιας και τώρα θα τη γνωρίσει για τα καλά ο κόσμος των επιχειρήσεων. Πρόσφατα, η Eiza González παρουσίασε την Tequila Casa Azul Organic, μπαίνοντας έτσι στη λίστα με τους celebrities που έχουν το δικό τους απόσταγμα.

Μάλιστα, το έκανε γνωστό με μια φωτογραφία της στα social media, όπου κρατούσε ένα μπουκάλι της Tequila Casa Azul Organic. «Είμαι ευτυχισμένη που επιτέλους μπορώ να μοιραστώ με όλους σας την πρώτη μου τεκίλα από το αγαπημένο μου και όμορφο Μεξικό!» έγραψε στη λεζάντα με την οποία συνόδευσε την φωτογραφία της.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως η περίπτωση της Tequila Casa Azul Organic της Eiza González φαίνεται ολόσωστη, μιας και προωθεί ένα ποτό από τις ρίζες της, από τη χώρα που γεννήθηκε και μεγάλωσε. Προς το παρόν, οι λεπτομέρειες για την συγκεκριμένη τεκίλα είναι λίγες, ωστόσο, είναι γνωστό ότι η ετικέτα κάνει ντεμπούτο με τρία αποστάγματα.

Ανταποκρινόμενη στην υψηλή ζήτηση, η Casa Azul περιλαμβάνει τρεις διαφορετικές: λευκή τεκίλα, τεκίλα reposado και τεκίλα anejo. Όπως αναφέρεται στο Δελτίο Τύπου της «έχει ζωντανό χαρακτήρα και τη γεύση της αγαύης, με εξαιρετικά απαλό φινίρισμα».

Να σημειωθεί ότι είναι ένα 100% βιολογικό ποτό πιστοποιημένο από το USDA (το Υπουργείο Γεωργίας των Ηνωμένων Πολιτειών), του οποίου ο κύριος πόρος είναι άριστης ποιότητας, τόσο που δεν χρειάζεται πρόσθετα ή χημικά προϊόντα. Αν και η τιμή του αποστάγματος της Eiza González δεν έχει ακόμη δημοσιοποιηθεί, είναι σίγουρο πως αρκετοί θα της δώσουν μια ευκαιρία. Το Μεξικό και η τεκίλα άλλωστε κυλούν στο DNA της.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ