Στέφ Κάρι: Μπαίνει στο χορό των αθλητών που φτιάχνουν ποτά με το ουίσκι Gentleman’s Cut Game Changer

Στο χορό των διασημοτήτων που λανσάρουν τις δικές τους ετικέτες αλκοολούχων ποτών φαίνεται ότι μπαίνει τώρα και ο Στέφεν Κάρι, Το ουίσκι του σούπερ σταρ των Warriorsείναι ένα απλό μπέρμπον που ονομάζεται Gentleman’s Cut Game Changer
Στέφ Κάρι: Μπαίνει στο χορό των αθλητών που φτιάχνουν ποτά με το ουίσκι Gentleman’s Cut Game Changer

Το ΝΒΑ γράφει το δικό του κεφάλαιο στην παραγωγή αλκοολούχων ποτών, καθώς πολλοί διάσημοι παίκτες έχουν ήδη λανσάρει τις δικές τους επωνυμίες. Ο ΛεΜπρον Τζέιμς με την τεκίλα Lobos 1707, ο Τζέιμς Χάρντεν με την J-Harden Wines, ο Μάικλ Τζόρνταν με την τεκίλα Cincoro και ο ΣιΤζέι ΜακΚόλουμ με τα κρασιά Heritage 91.

Διαβάστε ακόμα: Nobu Rare Reserve - Και το Nobu με δική του ultra premium extra anejo τεκίλα σε 1.500 αριθμημένα μπουκάλια

Στο χορό φαίνεται ότι μπαίνει τώρα και ο σούπερ σταρ των Warriors, Στέφεν Κάρι με το δικό του ουίσκι, και ενώ δεν έχουν διαρρεύσει πολλές λεπτομέρειες για το νέο brand, υπάρχουν μερικά στοιχεία που είναι άξια λόγου.

Το ουίσκι είναι ένα απλό μπέρμπον που ονομάζεται Gentleman’s Cut Game Changer, το οποίο αποστάχθηκε, παλαιώθηκε και εμφιαλώθηκε στην κομητεία Μπουν του Κεντάκι. Το μείγμα είναι μια αρκετά τυπική φόρμουλα υψηλής περιεκτικότητας σε σίκαλη με 75% καλαμπόκι, 21% και 4% βύνης από κριθάρι, ενώ το ουίσκι παλαίωσε για τουλάχιστον πέντε χρόνια και εμφιαλώθηκε με ABV 42,5%.

Υπάρχει ένα απόσπασμα που αποδίδεται στον Γουάρντελ Στέφεν Κάρι (το πλήρες όνομα του all-star) στην πίσω ετικέτα της φιάλης, το οποίο αναφέρει το εξής: «Έμαθα με τα χρόνια ότι η ζωή απολαμβάνεται καλύτερα με τη στενή παρέα των άλλων. Είναι εκείνες οι στιγμές του εορτασμού ενός ορόσημου, της απόλαυσης του ατελείωτου γέλιου μέχρι το βράδυ ή απλώς μιας απρόβλεπτης νύχτας που δημιουργεί μια ανάμνηση που μπορείτε πάντα να αναλογιστείτε. Έχω ανακαλύψει εδώ και καιρό ότι αυτές οι αξέχαστες βραδιές συχνά απολαμβάνονται καλύτερα με ένα πλούσιο και εκλεπτυσμένο μπέρμπον, γι' αυτό είμαι περήφανος που βοήθησα στη δημιουργία ενός νέου χαρακτηριστικού Kentucky Straight Bourbon».

Η εταιρεία παραγωγής είναι κατά πάσα πιθανότητα Boone County Distilling Co., η οποία λειτουργεί από το 2015, επομένως είναι πιθανό να έχει εμφιαλώσει ένα μπέρμπον πέντε ετών. Τέλος, η διεύθυνση που αναγράφεται στο πίσω μέρος του Game Changer είναι η ίδια με αυτή της Boone County Distilling.

Δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για το πότε μπορεί να κυκλοφορήσει αυτό το μπέρμπον. Ωστόσο με τις πιθανότητες οι Warriors να καταφέρουν να φτάσουν στα πλέι-οφ φέτος να φαίνονται αρκετά καλές, ίσως δούμε μερικά μπουκάλια μπέρμπον να ανοίγονται στα αποδυτήρια αντί για σαμπάνια.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ