LEGO: Το Land Rover Defender 90 επιστρέφει σε ένα ρεαλιστικό σετ περιπέτειας με 2.336 τουβλάκια

Το Land Rover Defender 90 επιστρέφει, αυτή τη φορα ως μοντέλο της LEGO. Η δανέζικη εταιρεία παιχνιδιών μόλις αποκάλυψε ένα σετ 2.336 τεμαχίων του εμβληματικού αυτοκινήτου που μοιάζει έτοιμο για περιπέτειες εκτός δρόμου.
LEGO: Το Land Rover Defender 90 επιστρέφει σε ένα ρεαλιστικό σετ περιπέτειας με 2.336 τουβλάκια

Η ζωή αντιγράφει τη LEGO ή η LEGO αντιγράφει τη ζωή; Όποια και να είναι η απάντηση, κάθε νέο προϊόν που βγαίνει από τα σχεδιαστήρια της δανέζικης παιχνιδοβιομηχανίας φαίνεται να είναι απόλυτα διασκεδαστικό και κυρίως όσο πιο κοντά γίνεται στην πραγματικότητα.

Διαβάστε ακόμα: LEGO - Το νέο σετ 1.810 τεμαχίων είναι ένα έργο τέχνης - Ο πίνακας «The Great Wave» του Κατσουσίκα Χοκουσάι

Το τελευταίο επίτευγμα της LEGO είναι ένα νέο σετ, βασισμένο στο Land Rover Classic Defender 90. Το ρετρό 4×4 μοντέο του αυτοκινήτου συνοδεύεται ακόμη και με μια σειρά από αξεσουάρ για περιπέτειες εκτός δρόμου, στο οποίο αν προσθέτατε λίγη λάσπη θα έμοιαζε να βγήκε από μια διαδρομή του ράλι Παρίσι-Ντακάρ.

Εικόνα

Σε αντίθεση με πολλά από τα πρόσφατα σετ οχημάτων της παιχνιδοποιίας, το κλασικό off-roader δεν αποτελεί μέρος της πιο προηγμένης σειράς Technic. Αντίθετα, είναι μέρος της σειράς LEGO Icons. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχει λειτουργικά εξαρτήματα -όπως το κιβώτιο ταχυτήτων στην έκδοση Technic της Ferrari Daytona SP3- ωστόσο διαθέτει λεπτομέρειες που αφήνουν με ανοιχτό το στόμα όποιον το συναρμολογεί.

Εικόνα

Το Defender 2.336 τεμαχίων της LEGO βασίζεται στην αρχική έκδοση του SUV που παρήχθη από το 1983 έως το 2016. Διαθέτει το χαρακτηριστικό πράσινο αμάξωμα, λευκό κάλυμμα, μαύρο εσωτερικό και ζάντες με χοντρά ελαστικά. Κι ενώ το ίδιο το όχημα είναι μια υπέροχη αντιγραφή του θρυλικού 4×4, αυτό που πραγματικά το ξεχωρίζει είναι τα αξεσουάρ που συνοδεύουν.

Εικόνα

Το κιτ διαθέτει μια σειρά από ρεαλιστικές λεπτομέρειες, όπως προφυλακτήρα με βαρούλκο, ανυψωμένη εξάτμιση, σχάρα οροφής με προβολείς σαφάρι και εφεδρικά ελαστικά στο καπό και την πίσω πόρτα. Υπάρχει επίσης μια γκάμα εργαλείων, όπως ένας πυροσβεστήρας, μπιτόνια καυσίμου και μια εργαλειοθήκη, τα οποία μπορούν να αποθηκευτούν στο εσωτερικό του οχήματος ή στη σχάρα οροφής.

Το Classic Defender 90 θα κυκλοφορήσει στην αγορά στις 4 Απριλίου και θα είναι διαθέσιμο για 238 ευρώ περίπου μέσω του ιστότοπου της LEGO.