Airbnb: Με 13 δολάρια τη βραδιά μπορείτε να περάστε τρεις νύχτες στη λονδρέζικη παμπ της σειράς «Ted Lasso»

Τρεις διανυκτερεύσεις στην αγαπημένη παμπ του προπονητή Ted Lasso, πρωταγωνιστική στην ομώνυμη σειρά του AppleTV, προσφέρει τώρα η Airbnb. Μια ομάδα τεσσάρων ατόμων, με 13 δολάρια τη βραδιά, θα έχει την ευκαιρία να ζήσει στην καρδιά του σίριαλ.
Airbnb: Με 13 δολάρια τη βραδιά μπορείτε να περάστε τρεις νύχτες στη λονδρέζικη παμπ της σειράς «Ted Lasso»

Με την τρίτη (και υποτίθεται τελευταία) σεζόν της σειράς «Ted Lasso» να κάνει πρεμιέρα στο AppleTV την επόμενη εβδομάδα, η Airbnb δίνει στους πιο σκληροπυρηνικούς θαυμαστές της την ευκαιρία να περάσουν μια νύχτα στο γοητευτικό μπαρ που ουσιαστικά αποτελεί το δεύτερο σπίτι για πολλούς χαρακτήρες του σίριαλ.

Διαβάστε ακόμα: Palais Garnier - H θρυλική όπερα του Παρισιού μετατρέπεται για ένα βράδυ σε Airbnb με τιμή μόνο 37 ευρώ

Με τη βοήθεια της Warner Bros. και της Mae, φιλόξενου οικοδεσπότη και φανταστικού ιδιοκτήτη της παμπ, η εταιρεία φιλοξενίας κατάφερε να αποτυπώσει κάθε λεπτομέρεια του μπαρ ακριβώς στη γωνία από το διαμέρισμα του Ted, που βρίσκεται στην καρδιά του Ρίτσμοντ, στο Λονδίνο.

Εικόνα

Οι τοίχοι του The Crown & Anchor Pub είναι πλήρως διακοσμημένοι με τα κατάλληλα αξεσουάρ της ποδοσφαιρικής ομάδας AFC Richmond, καταφέρνοντας ουσιαστικά να σας ρίξουν στην καρδιά του σόου. Και ενώ το αρχικό κατάστημα, αλλιώς γνωστό ως The Prince’s Head, είναι ούτως ή άλλως ένα αξιοπρεπέστατο -σύμφωνα με τις κριτικές- μπαρ, οι θαυμαστές του σόου είναι βέβαιο ότι θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα τη μεταμόρφωσή του.

Εικόνα

Όλα όσα προσφέρονται στην παμπ έχουν αναφορές στο τηλεοπτικό σίριαλ, καθώς μπορείτε να τραγουδίσετε καραόκε το τραγούδι «Let It Go», να παίξετε ένα παιχνίδι βελάκια ή να πιείτε αυτό που ο προπονητής Lasso αναφέρει ως ζεστό καφετί νερό, τοπικά γνωστό ως αγγλικό τσάι, με συνοδεία μερικών από τα διάσημα μπισκότα του Ted.

Εικόνα

Η Airbnb προσφέρει σε μια ομάδα τεσσάρων ατόμων την ευκαιρία να κλείσουν μια διαμονή τριών διανυκτερεύσεων στη διάσημη παμπ μεταξύ 23 και 25 Οκτωβρίου. Οι κρατήσεις για το The Crown & Anchor ανοίγουν στις 10 Μαρτίου με 13 δολάρια τη βραδιά, μέσω φυσικά της πλατφόρμας Airbnb.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ