Palais Garnier: H θρυλική όπερα του Παρισιού μετατρέπεται για ένα βράδυ σε Airbnb με τιμή μόνο 37 ευρώ

Για μία μόνο βραδιά το Palais Garnier, η θρυλική όπερα του Παρισιού που ενέπνευσε το μιούζικαλ «Το Φάντασμα της Όπερας», μετατρέπεται σε κατάλυμα, μέσω Airbnb. Το καλύτερο; Η διανυκτέρευση κοστίζει συμβολικά μόνο 37 ευρώ.
Palais Garnier: H θρυλική όπερα του Παρισιού μετατρέπεται για ένα βράδυ σε Airbnb με τιμή μόνο 37 ευρώ

Πώς θα σας φαινόταν αν μπορούσατε να κοιμηθείτε μέσα στην εμβληματική Όπερα του Παρισιού; Το μέρος, το οποίο ενέπνευσε ένα από τα μακροβιότερα και πιο αγαπημένα μιούζικαλ στον κόσμο, το «Φάντασμα της Όπερας»; Απίστευτο έτσι; Kι όμως αληθινό, αφού φέτος για πρώτη φορά στην ιστορία του, ένα από τα θεωρεία της όπερας θα μετατραπεί σε ένα μεγαλοπρεπές υπνοδωματίο, το οποίο μπορεί να κλείσει ο καθένας από εμάς μέσω της πλατφόρμας Airbnb.

Διαβάστε ακόμη: Big Red Boots: Πώς ένα ζευγάρι μπότες αξίας 330 ευρώ έχει καταφέρει να ξεπουλήσει παγκοσμίως

Το μόνο κακό της υπόθεσης; Ότι θα είναι διαθέσιμο μόνο για ένα βράδυ, αυτό της 16ης Ιουλίου 2023. Αυτή η ειδική βραδιά στο Palais Garnier αποτελεί μία προσφορά πολιτιστικής κληρονομιάς από την Airbnb μετά από μια σειρά μέτρων και δεσμεύσεων της πλατφόρμας για την αναζωογόνηση του τουρισμού στην Ευρώπη.

Εικόνα

Η καταχώριση για την Όπερα θα ανοίξει την 1η Μαρτίου και είναι δεδομένο πως το συγκεκριμένο δωμάτιο θα κλειστεί μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Το κόστος του είναι συμβολικό και ανέρχεται στα 37 ευρώ, ωστόσο όπως επισημαίνεται θα δοθεί προτεραιότητα στα εγγεγραμμένα μέλη της πλατφόρμας, σε αυτούς που έχουν καλό ιστορικό και σε όσους είναι άνω των 18 (προφανώς). Στο πλαίσιο της συμφωνίας της με την Όπερα του Παρισιού, η Airbnb θα χρηματοδοτήσει την ανακαίνιση των θεωρείων του θεάτρου του 19ου αιώνα.

Οι τυχεροί επισκέπτες που θα καταφέρουν να το κλείσουν, θα κοιμηθούν στο μεγαλύτερο θεωρείο του Palais Garnier - το θεωρείο της τιμής - ένα δωμάτιο που συνήθως προορίζεται για τους υψηλούς καλεσμένους που επισκέπτονται την όπερα.

Εικόνα

Στο πακέτο τους, το οποίο έχει ως κεντρικό θέμα το «Φάντασμα της Όπερας», θα περιλαμβάνεται μια ξενάγηση σε μυστικά μέρη του Palais Garnier, που σπάνια βλέπει το κοινό, συμπεριλαμβανομένων των απίστευτων ιδιωτικών αρχείων της Όπερας και της περίφημης υπόγειας λίμνης.

Παράλληλα, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα αποκλειστικό ρεσιτάλ από τους καλλιτέχνες της Ακαδημίας της Όπερας του Παρισιού, με σαμπάνια και ορεκτικά, ενώ θα ακολουθήσει κι ένα δείπνο στο πολυτελές Foyer de la Danse, μια ιδιωτική και ιστορική αίθουσα πρόβας χορού πίσω από τη σκηνή, που χρησιμοποιείται από τους χορευτές για προθέρμανση πριν από τις παράστασεις.

Εικόνα

Η οικοδέσποινα της διαμονής, Véronique Leroux, είναι η δισέγγονη του Γάλλου συγγραφέα που δημιούργησε τον παγκοσμίως γνωστό χαρακτήρα του φαντάσματος της Όπερας, Gaston Leroux.

«Η κλασική ιστορία του προπάππου μου έχει εμπνεύσει τόσους πολλούς ανθρώπους όλα αυτά τα χρόνια. Αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να τον τιμήσουμε και να καλωσορίσουμε τους φας στο διάσημο σκηνικό του πολυαγαπημένου του μυθιστορήματος για μια μοναδική διαμονή», δήλωσε η Leroux στην επίσημη ιστοσελίδα της Airbnb.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ