Τζένιφερ Γκέιτς: Η κόρη του Μπιλ Γκέιτς αγόρασε το ρετιρέ του Λιούις Χάμιλτον στη Νέα Υόρκη για 51 εκατ. δολάρια

Το ρετιρέ του Λιούις Χάμιλτον στη Νέα Υόρκη αγόρασε η κόρη του Μπιλ Γκέιτς, Τζένιφερ. Η τριώροφη κατοικία των 51 εκατ. δολαρίων βρίσκεται σε ένα κτίριο με πολλούς διάσημους ενοίκους, απόλυτα προφυλαγμένο από τους παπαράτσι.
Τζένιφερ Γκέιτς: Η κόρη του Μπιλ Γκέιτς αγόρασε το ρετιρέ του Λιούις Χάμιλτον στη Νέα Υόρκη για 51 εκατ. δολάρια

Στα κλασικά παραμύθια οι πριγκίπισσες ζουν σε παλάτια. Στον σύγχρονο κόσμο, θα έμοιαζαν σίγουρα με την Τζένιφερ Γκέιτς, κόρη του δισεκατομμυριούχου ιδρυτή της Microsft, Μπιλ Γκέιτς, η οποία καλωσόρισε το πρώτο της μωρό σε ένα ακίνητο 51 εκατ. δολαρίων στη Νέα Υόρκη, που ανήκε προηγουμένως στον πρωταθλητή της Formula 1, Λούις Χάμιλτον.

Διαβάστε ακόμα: Ιβ Τζομπς - Η κόρη του Στιβ Τζομπς είναι το μοντέλο της νέας καμπάνιας της Louis Vuitton για τις τσάντες Twist

H αναγνωρισμένη ιππέας και ο ολυμπιονίκης σύντροφός της, Νάιελ Νάσαρ, μετακόμισαν στο τρίπλεξ ρετιρέ στην Τραϊμπέκα το οποίο εκτείνεται σε 827 τετραγωνικά μέτρα. Το ζευγάρι αγόρασε το πολυτελές διαμέρισμα στην 443 Greenwich St. από τον Χάμιλτον, ο οποίος έζησε εκεί για σχεδόν έξι χρόνια πριν μετακομίσει σε άλλο ρετιρέ 40 εκατ. δολαρίων, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση μόλις δύο λεπτών από την παλιά του κατοικία.

Το τριώροφο σπίτι της νεαρής οικογένειας διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια, έξι πλήρη μπάνια και δύο μικρότερα. Φυσικά, απέχει πολύ από την έπαυλη των 150 εκατ. δολαρίων όπου μεγάλωσαν η Τζένιφερ και τα αδέρφια της, Φοίβη και Ρόρι Γκέιτς, αλλά σίγουρα έχει τη δική του γοητεία. Αξίζει να αναφερθεί πως το κτίριο ήταν κάποτε εργοστάσιο βιβλιοδεσίας, το οποίο χτίστηκε περίπου το 1882.

Εικόνα

Προσβάσιμο μέσω ξεχωριστού ιδιωτικού ανελκυστήρα, το Penthouse H είναι η μεγαλύτερη κατοικία στο συγκρότημα. Η εντυπωσιακή κεντρική αίθουσα διαθέτει οροφές 6 μέτρων με λεπτομέρειες που απηχούν το αυθεντικό εργοστάσιο βιβλιοδεσίας του 19ου αιώνα, συμπεριλαμβανομένων δοκών από ξύλο πεύκου με χαλύβδινα δεσίματα και δεκαεπτά μεγάλα ανακαινισμένα παράθυρα.

Εικόνα

Εκλεπτυσμένη και κομψή, η κουζίνα είναι εξοπλισμένη με ένα μαρμάρινο κεντρικό πάγκο, διπλά πλυντήρια πιάτων, μαγειρείο με έξι εστίες και ψησταριά, ψυγειοκαταψύκτη Subzero 36 ιντσών και ψυγείο κρασιού Gaggenau. Στον ίδιο όροφο υπάρχει επίσης μια επιπλέον αίθουσα πολυμέσων με μπαρ, τζάκι αερίου και ιδιωτικό μπάνιο, η οποία μπορεί εύκολα να λειτουργήσει ως έκτο υπνοδωμάτιο εάν χρειαστεί.

Εικόνα

Στον έβδομο όροφο, ένας ανοιχτός ημιώροφος με θέα στην κεντρική αίθουσα, οδηγεί στα τέσσερα ευρύχωρα υπνοδωμάτια -όλα με ιδιωτικό μπάνιο- και την ιδιωτική πτέρυγα της κύριας κρεβατοκάμαρας. Η τεράστια κύρια σουίτα διαθέτει δυτική θέα, τζάκι αερίου, ιδιωτικό χώρο γκαρνταρόμπας, δωμάτιο-ντουλάπα, μπαρ και μεγάλο μπάνιο. Επενδεδυμένο με μάρμαρο που το κάνει να μοιάζει με σπα, περιλαμβάνει μια ανεξάρτητη μπανιέρα, ντους λαμπερά δάπεδα και έναν ευρύχωρο διπλό φαρδύ νιπτήρα.

Εικόνα

Ο τελευταίος όροφος της κατοικίας λειτουργεί ως ένα ανεξάρτητο ρετιρέ. Με γυάλινη επένδυση και βεράντες που τον πλαισιώνουν, διαθέτει σαλόνι με τζάκι αερίου, μπαρ και μπουντουάρ. Οι γυάλινοι τοίχοι από το δάπεδο μέχρι την οροφή ανοίγουν για να δημιουργήσουν μια όαση που εκτείνεται από την αυλή μέχρι τα όρια της οδού Greenwich.

Εικόνα

Η κύρια βεράντα έχει θέα στη βορειοδυτική Τραϊμπέκα, τον ποταμό Hudson και στον ορίζοντα του κέντρου του Μανχάταν.
Μια μικρή πισίνα και μια υπαίθρια κουζίνα από ανοξείδωτο χάλυβα καταλαμβάνουν το βόρειο άκρο της βεράντας, ενώ τα υπόλοιπα τετραγωνικά μπορούν να αξιοποιηθούν ως χώροι καθιστικού και ψυχαγωγίας.

Εικόνα

Στις παροχές του κτιρίου περιλαμβάνονται 24ωρη υπηρεσία θυρωρού και concierge, υπηρεσία διαχείρισης κατοικιών, παρκαδόρους και room service. Το γκαράζ με επένδυση από τερακότα διαθέτει δύο θέσεις στάθμευσης και επιτρέπει διακριτικές αφίξεις και αναχωρήσεις.

Εικόνα

Στους κοινόχρηστους χώρους οι ένοικοι μπορούν να απολαύσουν μια εσωτερική 20άμετρη πισίνα, γυμναστήριο με αποδυτήρια και χαμάμ, ένα διαμορφωμένο roof garden 465 τετραγωνικών μέτρων στον τελευταίο όροφο, μια καταπράσινη κεντρική αυλή και μια παιδική αίθουσα.

Εικόνα

Να σημειωθεί τέλος ότι το κτίριο της 443 Greenwich St. έχει φιλοξενήσει αρκετούς διάσημους κατοίκους όπως οι Τζένιφερ Λόρενς, Μεγκ Ράιαν, Τζέστιν Τίμπερλεϊκ, και Τζέσικα Μπίελ, Ράιαν Ρέινολντς και Μπλέικ Λάιβλι, Χάρι Στάιλς, Τζέικ Γκίλενχααλ, the Weeknd και άλλοι.