Λούκα Ντόντσιτς: Το νέο αυτοκίνητο του σταρ του NBA είναι ένα 6τροχο Apocalypse Hellfire 250.000 δολαρίων

Το νέο αυτοκίνητο του αστέρα του NBA, Λούκα Ντόντσιτς, είναι εξίσου τρομακτικό με τον τρόπο που παίζει. Ο πόιντ γκαρντ των Ντάλας Μάβερικς φέρεται να ξόδεψε 250.000 δολάρια για ένα τερατώδες Apocalypse Hellfire 6×6 Super Truck.
Λούκα Ντόντσιτς: Το νέο αυτοκίνητο του σταρ του NBA είναι ένα 6τροχο Apocalypse Hellfire 250.000 δολαρίων

Ο σταρ του NBA και πόιντ γκαρντ των Ντάλας Μάβερικς έκλεψε τις εντυπώσεις την περασμένη εβδομάδα όταν κατέφτασε στο American Airlines Arena οδηγώντας ένα τρομακτικό αυτοκίνητο: ένα κατάμαυρο Hellfire της Apocalypse Manufacturing.

Διαβάστε ακόμα: Η Ford Shelby GT500 Mustang του Ζαν Πολ Μπελμοντό από την ταινία «The Outsider» βγαίνει σε δημοπρασία για 400.000 ευρώ

Όχι ότι δεν έχουμε ξαναδει αθλητές να οδηγούν εξωτικά οχήματα -ειδικά κάποιον που θα κερδίσει πάνω από 37 εκατ. δολάρια αυτή τη σεζόν- αλλά το 6×6 φορτηγό του 23χρονου μπασκετμπολίστα βάζει τον ανταγωνισμό σε άλλο επίπεδο.

Τα σούπερ-φορτηγά της Apocalypse είναι σίγουρα μεταξύ των πιο «εξωφρενικών» οχημάτων που μπορεί κανείς να αγοράσει αυτήν τη στιγμή στις ΗΠΑ.

Εικόνα

Αυτό που κάνει η εταιρεία με έδρα τη Φλόριντα είναι να παίρνει ένα ήδη επιβλητικό μοντέλο -όπως ένα Ram TRX ή μια Mercedes-Benz G-Wagen- και να το κάνει ακόμα πιο θηριώδες, προσθέτοντας μέγεθος, άλλο ένα σετ τροχών και αντικαθιστώντας τον κινητήρα με κάποιον ισχυρότερο.

Το Hellfire βασίζεται στο πιο επιβλητικό 4×4 της Jeep, το Gladiator. Η Apocalypse επέκτεινε το πίσω μέρος του αυτοκινήτου ούτως ώστε το τροποποιημένο όχημα να έχει συνολικό μήκος 6,25 μέτρα από προφυλακτήρα σε προφυλακτήρα.

Εικόνα

Επίσης το σασί τοποθετήθηκε σε άλλο άξονα και ανασηκώθηκε φτάνοντας σε ύψος τα 2,04 μέτρα, ελάχιστα δηλαδή ψηλότερο από τον ίδιο τον παίκτη.Το όχημα είναι επίσης εξοπλισμένο με ατσάλινο προφυλακτήρα, βαρούλκο και γωνιακά φτερά και είναι καλυμμένο με «πανοπλία» Kevlar τριών τμημάτων βαμμένη σε μαύρο ματ.

A post shared by Apocalypse Manufacturing (@apocalypse6x6)

Με εξαίρεση την προσθήκη ενός σετ τροχών, η μεγαλύτερη τροποποίηση βρίσκεται κάτω από το καπό. Εκεί βρίσκεται ένας κινητήρας Chevrolet LS3, ακριβώς όπως αυτός που υπάρχει στην Corvette έκτης γενιάς.

Σύμφωνα με την Apocalypse, η ισχύς του φτάνει τα 500 άλογα περίπου, τα οποία στέλνονται στους έξι τροχούς του οχήματος μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων.

Εικόνα

Σύμφωνα με τον ιστότοπο TMZ, ο Ντόντσιτς είδε τα 6×6 οχήματα της Apocalypse στο TikTok και επικοινώνησε με την εταιρεία για να αγοράσει ένα δικό του. Μάλιστα, του στοίχισε σχεδόν 250.000 δολάρια ενώ η τιμές που δίνει η Apocalypse στον ιστότοπό της ξεκινούν από 150.00 δολάρια.

Ο Ντόντσιτς είχε δείξει την αγάπη του για τα αμερικανικά αυτοκίνητα νωρίτερα φέτος όταν εμφανίστηκε στην αρένα με ένα όμορφα ανακαινισμένο, πρώτης γενιάς Chevrolet Camaro, σε μεταλλικό μπλε. Απομένει να δούμε πόσο ξεχωριστό θα είναι το επόμενο όχημα του all star παίκτη του μπάσκετ.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ