Beyoncé: Με 100.000 δολάρια τη βραδιά η σουίτα της στο Atlantis The Royal στο Ντουμπάι είναι η μεγαλύτερη και ακριβότερη του κόσμου

Η διάσημη τραγουδίστρια Beyoncé τραγούδησε στα εγκαίνια του νέου υπερπολυτελούς ξενοδοχείου στο Ντουμπάι, του Atlantis The Royal. Πέρα από την αστρονομική αμοιβή των 24 εκατ. δολαρίων για την ωριαία  συναυλία, η σούπερ σταρ έμεινε στη μεγαλύτερη και ακριβότερη σουίτα του κόσμου, η οποία βρίσκεται στο resort: τη βίλα Royal Mansion.
Beyoncé: Με 100.000 δολάρια τη βραδιά η σουίτα της στο Atlantis The Royal στο Ντουμπάι είναι η μεγαλύτερη και ακριβότερη του κόσμου

Η Beyoncé, γνωστή και ως Queen Bey, σίγουρα ζει σαν βασίλισσα. Στην πρόσφατη επίσκεψή της στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για τα εγκαίνια του υπερπολυτελούς νέου ξενοδοχείου στο Ντουμπάι, του Atlantis Royal, η διασημότερη ίσως οικογένεια της μουσικής έμεινε σε μια πολυτελή βίλα που κοστίζει 100.000 δολάρια τη βραδιά.

Διαβάστε ακόμα: Nobu Hotel Marrakech - Η διάσημη αλυσίδα εισβάλει στην Αφρική με ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο στην καρδιά του Μαρόκου

Το ταξίδι στο νέο resort σήμανε και την αρχή των ζωντανών επανεμφανίσεων της τραγουδίστριας μπροστά στο κοινό, καθώς ήταν η πρώτη συναυλία της βραβευμένης με Grammy ερμηνεύτριας από το 2018.

Εκτός από την αστρονομική αμοιβή των 24 εκατ. δολαρίων για την ωριαία συναυλία, η σούπερ σταρ έμεινε στη μεγαλύτερη και ακριβότερη σουίτα του κόσμου, η οποία βρίσκεται στο resort: το Royal Mansion.

Εικόνα

Σύμφωνα με σχόλια του Τίμοθι Κέλι, διευθύνοντα συμβούλου του Atlantis The Royal στον ιστότοπο Arabian Business, το τεράστιο κατάλυμα της Beyoncé «εκτείνεται σε 1.022 τετραγωνικά μέτρα και η τιμή του είναι 100.000 δολάρια ανά διανυκτέρευση».

Εικόνα

Το Royal Mansion διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια και είναι στην ουσία ένα ρετιρέ δύο επιπέδων με ιδιωτικό φουαγιέ διακοσμημένο με ελαιόδεντρα ηλικίας 100 ετών και εντυπωσιακά ψηλά ταβάνια. Η σουίτα περιλαμβάνει μια ιδιωτική βεράντα με πισίνα υπερχείλισης και φυσικά εκπληκτική θέα στην πόλη του Ντουμπάι.

Εικόνα

Η Beyoncé ήταν και η πρώτη ένοικος της υπερπολυτελούς σουίτας, καθώς οι κρατήσεις για το Royal Mansion αναμένεται να «ανοίξουν» το Φεβρουάριο. Σύμφωνα πάντα με τον Τίμοθι Κέλι, το ρετιρέ έχει τη δυνατότητα να συνδέεται με άλλα 18 δωμάτια, κάτι που αναδεικνύει ακόμη περισσότερο τη μοναδικότητά του.

Εικόνα

Το Atlantis The Royal στο Ντουμπάι είναι η επιτομή της πολυτέλειας. Συνολικά διαθέτει 795 δωμάτια με τιμές που ξεκινούν από 850 δολάρια τη βραδιά. Εκτός από το The Royal Mansion, το πορτφόλιο του ξενοδοχείου περιλαμβάνει ακόμη 44 πολυτελείς σουίτες με ιδιωτικές πισίνες υπερχείλισης.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο του Atlantis The Royal.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ