Nobu Hotel Marrakech: Η διάσημη αλυσίδα εισβάλει στην Αφρική με ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο στην καρδιά του Μαρόκου

Έπειτα από την είσοδο στην Ελλάδα με το πρώτο ξενοδοχείο Nobu στη Σαντορίνη, το νέο το νέο Nobu Hotel στο Μαρακές σηματοδοτεί την απόβαση της αλυσίδας και στην Αφρική. Το πολυτελές συγκρότημα διαθέτει 71 σουίτες, ένα τεράστιο σπα, μπαρ και εστιατόρια και βρίσκεται στην καρδιά της μαροκινής πρωτεύουσας.
Nobu Hotel Marrakech: Η διάσημη αλυσίδα εισβάλει στην Αφρική με ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο στην καρδιά του Μαρόκου

Η Nobu Hotels επεκτείνει το παγκόσμιο χαρτοφυλάκιό της με ταχύτητα και πάθος. Λίγους μήνες αφότου η κορυφαία φίρμα εστιατορίων και ξενοδοχείων -στην οποία συνιδιοκτήτης είναι ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο- ανακοίνωσε νέα καταλύματα πολυτελείας στη Σαντορίνη και το Ντουμπάι, εισβάλλει τώρα στην Αφρική με το νέο Nobu Hotel Marrakech.

Διαβάστε ακόμα: Formula 1: - Με το «Emperor Package» των 5 εκατ. δολαρίων θα ζήσετε το Grand Prix στο Λας Βέγκας σαν αυτοκράτορας

Στην καρδιά του Χρυσού Τριγώνου της πόλης, στην περιοχή Hivernage, οι εγκαταστάσεις του νέου ξενοδοχείου συνδυάζουν κομψά τη χαρακτηριστική κουλτούρα του Μαρακές με την ασιατική αίσθηση του Nobu. Η διακόσμηση «παντρεύει» διακριτικά τα σύγχρονα ιαπωνικά στοιχεία με τη μαροκινή χειροτεχνία και τα τοπικά έργα τέχνης.

Εικόνα

Οι 71 σουίτες χωρίζονται σε διαφορετικές κατηγορίες ανάλογα με το μέγεθος. Οι επισκέπτες που διαμένουν στην εξέχουσα Nobu Suite θα απολαύσουν χώρο 223 σχεδόν τετραγωνικών μέτρων, δύο υπνοδωμάτια με king-size κρεβάτια και ιδιωτικό μπάνιο, ένα εκτεταμένο σαλόνι με δύο χώρους καθιστικού, μια ξεχωριστή τραπεζαρία και μια εξωτερική βεράντα. Η σουίτα προσφέρει επίσης γραφική θέα στην ιστορική γειτονιά και στο επιβλητικό τζαμί Κουτούμπια.

Εικόνα

Το ομώνυμο εστιατόριο και μπαρ θα είναι φυσικά εκεί για να παρέχει όλα τα φημισμένα ποτά και εδέσματα της επωνυμίας: miso μαύρου μπακαλιάρου, tempura γαρίδας και yellowtail σασίμι με jalapeno.

Στο μεταξύ, ο κήπος του τελευταίου ορόφου του ξενοδοχείου προσφέρει πανοραμική θέα στην πόλη και τα βουνά του Άτλαντα, καθώς και ένα κυκλικό deck πισίνας, ένα εστιατόριο και ένα μπαρ.

Εικόνα

Με έναν DJ να δίνει τον τόνο, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μια επιλογή από εποχικά μαροκινά και μεσογειακά πιάτα, μαζί με ευρηματικά κοκτέιλ που αναδεικνύουν τις τοπικές γεύσεις. Ως εναλλακτική, το σούσι μπαρ του ξενοδοχείου είναι πάντα διαθέσιμο και εφοδιασμένο με φρέσκα θαλασσινά.

Υπάρχουν τουλάχιστον τρεις πισίνες σε όλο το ξενοδοχείο, μαζί με ένα τεράστιο υπόγειο σπα που εκτείνεται σε 1.950 τετραγωνικά μέτρα και διαθέτει θερμαινόμενη εσωτερική πισίνα, ατμόλουτρα, χαμάμ, ακόμη και μια αποκλειστική σουίτα σπα VIP.

Έπειτα λοιπόν από την είσοδο στην Ελλάδα με το πρώτο ξενοδοχείο Nobu στη Σαντορίνη, το νέο το νέο Nobu Hotel στο Μαρακές σηματοδοτεί την απόβαση της αλυσίδας και στην Αφρική. Προφανώς θα υπάρξει και συνέχεια σε κάποια ήπειρο που δεν έχει ακόμη κατακτηθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο του Nobu Hotel Marrakech.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ