Atlantis The Royal: Το νέο ξενοδοχείο στο Ντουμπάι που παντρεύει την πολυτέλεια με διάσημους Djs και 17 φημισμένα εστιατόρια

Μια πρώτη ματιά στο νεότερο ορόσημο του Ντουμπάι, το πολυτελές θέρετρο Atlantis The Royal. Το υπερπολυτελές ξενοδοχείο τα έχει όλα: από σουίτες με ιδιωτικές πισίνες και ένα παραλιακό club-restaurant Nobu μέχρι το μεγαλύτερο ενυδρείο μεδουσών στον κόσμο και σιντριβάνια με φωτιά.
Atlantis The Royal: Το νέο ξενοδοχείο στο Ντουμπάι που παντρεύει την πολυτέλεια με διάσημους Djs και 17 φημισμένα εστιατόρια

Το Ντουμπάι έχει –και πάλι- να προτείνει έναν νέο λόγο στους απανταχού λάτρεις των πολυτελών διακοπών για να επισκεφθούν το αρχιπέλαγος των τεχνητών νησιών Palm Jumeirah. Πρόκειται για το νέο ξενοδοχείο Atlantis The Royal, τη νέα προσθήκη στην αλυσίδα resort του ήδη διάσημου Atlantis.

Διαβάστε ακόμα: The Line - To νέο megaproject της Σαουδικής Αραβίας είναι μια ευθεία πόλη 170 χλμ. μέσα στην έρημο

Το θέρετρο πρόκειται να γίνει ο προορισμός της ταξιδιωτικής ελίτ με 795 δωμάτια που ξεκινούν από 850 δολάρια τη βραδιά και 44 σουίτες με ιδιωτικές πισίνες υπερχείλισης που αποτελούν την επιτομή της πολυτέλειας.

Εικόνα

Το Atlantis The Royal απλώνεται σε έξι πύργους και 43 ορόφους, με μοναδική θέα στην Αραβική Θάλασσα και το Palm Island, και είναι διατεταγμένο σε τετράγωνα που θυμίζουν παιχνίδι Tetris ή Jenga.

Το πιο εξαιρετικό χαρακτηριστικό του resort είναι η εμπειρία ψυχαγωγίας που κινείται σε άλλα επίπεδα. Οι εγκαταστάσεις του περιλαμβάνουν μια γέφυρα στη μέση του θέρετρου στον 22ο όροφο όπου φιλοξενείται μια μεγάλη πισίνα υπερχείλισης.

A post shared by The Royal Atlantis (@atlantis_the_royal_dubai)

«Αυτός ο χώρος είναι το στολίδι στο στέμμα του Atlantis The Royal. Διαθέτει VIP καμπάνες με ιδιωτικές πισίνες και μπαρ, καθώς και ένα αστραφτερό περίπτερο DJ σε σχήμα κεφαλιού. Έτοιμος να γίνει ο εμβληματικός προορισμός διασκέδασης και νυχτερινής διασκέδασης στο Ντουμπάι, οι γλεντζέδες μπορούν να χορεύουν όλη μέρα και νύχτα με τους καλύτερους DJ του κόσμου, ενώ έχουν θέα στον αστραφτερό ορίζοντα του Ντουμπάι» αναφέρεται σε ανάρτηση του ξενοδοχείου.

Ένα ανακτορικό ακίνητο όπως το Atlantis The Royal δεν μπορεί να είναι ολοκληρωμένο χωρίς μια επιβλητική είσοδο που κάνει τη διαφορά. Τα Droplets, κατασκευασμένα από 5,5 τόνους ανοξείδωτου χάλυβα, είναι το επίκεντρο του λόμπι.

Εικόνα

Το εσωτερικό του Atlantis The Royal είναι τουλάχιστον εκθαμβωτικό, με ετερόκλητες μαρμάρινες σκάλες και εντυπωσιακό αρχιτεκτονικό σχέδιο από την Kohn Pedersen Fox Associates.

Εικόνα

«Το θέρετρο φιλοξενεί μια τεράστια ποικιλία από σιντριβάνια και εγκαταστάσεις νερού. Αυτό περιλαμβάνει το υπέροχο Skyblaze, ένα σιντριβάνι που αναπνέει φωτιά και είναι το πρώτο και μοναδικό μόνιμο σιντριβάνι φωτιάς και νερού στη Μέση Ανατολή», αναφέρεται στην περιγραφή του resort.

Το ξενοδοχείο φιλοδοξεί να αποτελέσει συνώνυμο της διασκέδασης και της ψυχαγωγίας με προσφορές όπως το πρώτο κοκτέιλ μπαρ του διάσημου σεφ Έστον Μπλούμενταλ και το μεγαλύτερο ενυδρείο μεδουσών στον κόσμο, που φιλοξενεί 4.000 οργανισμούς.

Εικόνα

Οι λάτρεις του Nobu μπορούν να απολαύσουν την πρώτη πισίνα και το beach club του εστιατορίου, που πλαισιώνεται από σιντριβάνια και δύο χιλιόμετρα ιδιωτικής παραλίας. Υπολογίζεται ότι κατά την ολοκλήρωσή του, το κατάλυμα θα έχει τουλάχιστον 17 διάσημα εστιατόρια και μπαρ, μεταξύ των οποίων εκείνα των Gaston Acurio, Ariana Bundy, Jose Andres και του δικού μας Κώστα Σπηλιάδη.

Εικόνα

Για τις μαγευτικές και μοντέρνες σουίτες στο Atlantis The Royal είναι υπεύθυνη η GA Designs με έδρα το Λονδίνο. Τα δωμάτια λούζονται στο φυσικό φως, με χαλαρωτικές αποχρώσεις του μπλε, του λευκού και μια πινελιά χρυσού, τόση όση να αντιπροσωπεύει το glam του Ντουμπάι.

A post shared by The Royal Atlantis (@atlantis_the_royal_dubai)

Η προσοχή που έχει δοθεί στη λεπτομέρεια και τη σημασία της πολυτελούς εμπειρίας που αποκομίζει κάθε φιλοξενούμενος είναι εξώφθαλμη. Χαρακτηριστικό παράδειγμα της φροντίδας αποτελεί μια σειρά από μαξιλάρια που διατίθεται σε κάθε δωμάτιο ανάλογα με τις φυσικές ανάγκες και τις προτιμήσεις των ενοίκων του.

Εικόνα

Τα Signature Penthouses διαθέτουν ιδιωτικές πισίνες υπερχείλισης, μπάνιο με μαρμάρινες επενδύσεις, ελίτ υπηρεσία μπάτλερ και απολαυστικές προσθήκες που περιλαμβάνουν μια εξατομικευμένη επιλογή ανέσεων από πολυτελείς επωνυμίες, όπως οι Hermes, Frette και Graff.

A post shared by The Royal Atlantis (@atlantis_the_royal_dubai)

Το Atlantis The Royal ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του το 2023. Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και κρατήσεις μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο του πολυτελούς resort.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ