Louis Vuitton Floral Burger Box: Ένα σετ με έξι σουβέρ που μοιάζει με κουτί για burger και κοστίζει 2.580 δολάρια

Η Louis Vuitton μόλις λάνσαρε ένα αξεσουάρ που έχει τη μορφή κουτιού από fast food. Τo σετ LV Floral Burger Box περιλαμβάνει έξι πρακτικά, χρωματιστά σουβέρ που αντιπροσωπεύουν τα δελεαστικά συστατικά ενός χάμπουργκερ και κοστίζει 2.580 δολάρια.
Louis Vuitton Floral Burger Box: Ένα σετ με έξι σουβέρ που μοιάζει με κουτί για burger και κοστίζει 2.580 δολάρια

Τα προϊόντα της Louis Vuitton έχουν την τάση να ανοίγουν την όρεξη στην ελίτ των καταναλωτών που εστιάζει αποκλειστικά στα προϊόντα πολυτελείας. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο γαλλικός οίκος μόδας έρχεται να επικυρώσει αυτή του την επίδραση με ένα αξεσουάρ που έχει τη μορφή κουτιού από fast food.

Διαβάστε ακόμα: Morgan Stanley - Η Νότια Κορέα είναι πλέον η παγκόσμια πρωταθλήτρια στην κατανάλωση ειδών πολυτελείας

Mε τo σετ LV Floral Burger Box, οι fashionistas μπορούν επιτέλους να απαλλαγούν από τα αντιαισθητικά σουβέρ και να απολαύσουν το κοκτέιλ τους χωρίς να κάνουν εκπτώσεις στο στυλ τους.

Εικόνα

Το Burger Box διαθέτει όμορφο, λουλουδάτο σχέδιο και είναι κατασκευασμένο από δέρμα με μπεζ μικροΐνες. Είναι ένα αποτελεσματικό αξεσουάρ που τραβά την προσοχή σε κάθε τραπεζάκι σαλονιού, καθώς περιλαμβάνει έξι πρακτικά, χρωματιστά σουβέρ που αντιπροσωπεύουν τα δελεαστικά συστατικά ενός χάμπουργκερ.

Υπάρχει ένα ανοιχτό καφέ σουβέρ για το ψωμί, ένα πιο σκούρο για το μπιφτέκι, ένα πράσινο σουβέρ που αντιπροσωπεύει το μαρούλι, ένα κόκκινο σαν ντομάτα, το κίτρινο μοιάζει με τυρί κλπ.

Το όμορφο, άγευστο και με μηδενικές θερμίδες σετ LV Floral Burger Box Coaster κοστίζει 2.580 δολάρια και μπορείτε να το θαυμάσετε και να το προμηθευτείτε από το online store της Louis Vuitton. Μπορεί το στομάχι (και το πορτοφόλι σας) να μείνει άδειο, αλλά η καρδιά σας αναμφίβολα θα γεμίσει.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ