Kylian Mbappe: To διαμέρισμά του έχει ενοίκιο 30.000 ευρώ τον μήνα και βρίσκεται απέναντι από τον Πύργο του Άιφελ

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής Kylian Mbappe ζει στην καρδιά του Παρισιού. Το σπίτι του είναι ένα εντυπωσιακό διαμέρισμα αξίας 3.5 εκατομμυρίων ευρώ μέσα στην καρδιά της πόλης, στο κομψό 16ο διαμέρισμα και σχεδόν απέναντι από τον Πύργο του Άιφελ.
Kylian Mbappe: To διαμέρισμά του έχει ενοίκιο 30.000 ευρώ τον μήνα και βρίσκεται απέναντι από τον Πύργο του Άιφελ

Ο Kylian Mbappe εντυπωσίασε στο 2022 FIFA World Cup, όμως ο Lionel Messi του διέλυσε τα όνειρα για το δεύτερο συνεχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο. Έτσι, μετά την περιπέτεια του στο Κατάρ, ο 24χρονος Γάλλος ποδοσφαιριστής πήρε μαζί τον καλό του φίλο Achraf Hakimi και πέταξαν για τη Νέα Υόρκη, όπου απόλαυσαν λίγες ημέρες διακοπών.

Διαβάστε ακόμη: Kylian Mbappe: Έχει ένα γκαράζ γεμάτο πανάκριβα αυτοκίνητα που δεν μπορεί να οδηγήσει

Είδαν αγώνα NBA, έκαναν βόλτες στην Times Square, όμως, η σεζόν συνεχίζεται κανονικά και οι υποχρεώσεις της Παρί δεν σταματούν. Πίσω στην πρωτεύουσα της Γαλλίας, λοιπόν, τον περιμένει (εκτός από την ομάδα του) το σπίτι του. Ένα εντυπωσιακό διαμέρισμα αξίας 3.5 εκατομμυρίων ευρώ μέσα στην καρδιά της πόλης, στο κομψό 16ο διαμέρισμα και σχεδόν απέναντι από τον Πύργο του Άιφελ.

@weghorsttthegoat Kylian Mbappe's house in Paris🇫🇷 #foryou #fy #fyp #furdich #mbappe #paris #parissaintgermain #kylianmbappé ♬ Ramenez la coupe à la maison - Vegedream

Πρόκειται για ένα τεράστιο ρετιρέ συνολικής έκτασης 600 τετραγωνικών μέτρων χωρισμένο σε δύο ορόφου. Φωτεινό και με μοντέρνα διακόσμηση, το συγκεκριμένο ακίνητο προσφέρει θέα 360 μοιρών στο Champs de Mars και φυσικά στον Πύργο του Άιφελ. Επίσης, έχει δύο μεγάλους εξωτερικούς χώρους, μια βεράντα, αλλά και μια ταράτσα με τζακούζι.

Παρά το γεγονός πως πολλοί ποδοσφαιριστές επιλέγουν να μείνουν αρκετά πιο έξω από τη γαλλική πρωτεύουσα, ο Kylian Mbappe φαίνεται πως λατρεύει το Παρίσι. Το σπίτι του είναι σε πολύ κοντινή απόσταση με τα πόδια από την Αψίδα του Θριάμβου και τα υπόλοιπα τουριστικά αξιοθέατα.

@real.estates Kylian Mbappé house in Paris, France worth $3.5 million! #kylianmbappé #mbappe #kylianmbappe #fyp #foryou #foryoupage #futbol #soccer #worldcup #fifa #fifaworldcup #worldcup2022 #fifa22 #qatar #qatar2022 #celebrity #athlete #realestate #paris #eiffeltower ♬ Dreamers [Music from the FIFA World Cup Qatar 2022 Official Soundtrack] - Jung Kook & BTS

Όσο για το κόστος του; Η Παρί Σεν Ζερμέν το νοικιάζει για τον σταρ της για σχεδόν 30.000 ευρώ τον μήνα. Όλα αυτά προκειμένου ο Γάλλος παίκτης να μπορεί να επικεντρωθεί σε αυτό που γνωρίζει καλύτερα. Το ποδοσφαίρο.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ