Kylian Mbappe: Έχει ένα γκαράζ γεμάτο πανάκριβα αυτοκίνητα που δεν μπορεί να οδηγήσει

Ο Kylian Mbappé, μόλις στα 23 του, έχει κάνει την ποδοσφαιρική Ευρώπη να πέφτει στα πόδια του, απλώνοντάς του ένα τεράστιο χαλί από ευρώ. Για την ώρα απολαμβάνει τη ζωή στο πολυτελές ρετιρέ των 600 τετραγωνικών μέτρων που μένει στο κέντρο του Παρισιού, ενώ έχει δημιουργήσει κι ένα ονειρικό γκαράζ. 
Kylian Mbappe: Έχει ένα γκαράζ γεμάτο πανάκριβα αυτοκίνητα που δεν μπορεί να οδηγήσει

Ο Kylian Mbappé αποτελεί το next big thing του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Ο νεαρός επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν και της εθνικής Γαλλίας έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά στο 2022 FIFA World Cup και για πολλούς αποτελεί το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ της διοργάνωσης. Μάλιστα, οδηγεί και τους Τρικολόρ σε μια ακόμη εξαιρετική πορεία σε τελική φάση Μουντιάλ.

Διαβάστε ακόμη: Canyon: Ένα sportfishing σούπερ γιοτ με ελληνική υπογραφή προσθέτει την πολυτέλεια στη χαρά του αθλητικού ψαρέματος

Μόλις στα 23 του έχει κάνει την ποδοσφαιρική Ευρώπη να πέφτει στα πόδια του, απλώνοντάς του ένα τεράστιο χαλί από ευρώ. Για την ώρα απολαμβάνει τη ζωή στο πολυτελές ρετιρέ των 600 τετραγωνικών μέτρων που μένει στο κέντρο του Παρισιού, ενώ έχει δημιουργήσει κι ένα ονειρικό γκαράζ.

Οι δύο Ferrari που ξεχωρίζουν

Αν είχατε την ευκαιρία να επισκεφτείτε το γκαράζ του Kylian Mbappé, τα μάτια σας σίγουρα θα έπεφταν πάνω στη Ferrari του. Ο στόλος του Γάλλου ποδοσφαιριστή περιλαμβάνει μια υπέροχη 488 Pista αξίας περίπου 500.000 ευρώ με κινητήρα V8, ικανό να αποδώσει έως και 720 ίππους. Δεν είναι όμως το μοναδικό μοντέλο της Ferrari, που γεμίζει το γκαράζ του. Υπάρχει και μία 458 εξοπλισμένη με οκτακύλινδρο κινητήρα, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο του 2009.

Τα καθημερινά του αυτοκίνητα

Όταν βέβαια θέλει να χρησιμοποιήσει ένα πιο ευέλικτο όχημα, ο Mbappé παίρνει τα κλειδιά του Volkswagen Tiguan αξίας 57.000 ευρώ. Εξοπλισμένο με κινητήρα ντίζελ, αυτό το SUV προσφέρει ένα πολύ ευρύχωρο εσωτερικό, το εντελώς αντίθετο δηλαδή από τη Ferrari του.

Από το γκαράζ του Γάλλου παίκτη δεν θα μπορούσε να λείπει και μια πολυτελής Mercedes. Εδώ μιλάμε για μία κατηγορίας V που κοστίζει περίπου 135.000 ευρώ.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylian Mbappé (@k.mbappe)

Στον στόλο του να προσθέσουμε και μια BMW, ένα Audi και ένα Range Rover, που συμπληρώνουν το γκαράζ. Ωστόσο, στον Kylian Mbappé λείπει κάτι πολύ βασικό.

Κι όμως! Μπορεί να διαθέτει ένα γκαράζ εκατομμυρίων, ωστόσο δεν έχει πάρει ακόμη το δίπλωμα οδήγησης. Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Ότι ενώ διαθέτει όλα αυτά τα αυτοκίνητα, δεν τα οδηγεί αυτός, αλλά έχει σοφέρ κι εκείνος κάθεται στη θέση του συνοδηγού ή στα πίσω καθίσματα.

Τι να πει κανείς!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ